Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    A proč tam jsou všude Ukrajinci? Oh, wait.
  • přízvuk mě neštve ale ty tyrkysový a jinak barevný baráky všude, Praha neni Petrohrad
    • dalsi barvickar, ty nikdy nezklamou
    • mikezz
      Pravdepodobne nechceli mať hru len v jednej farebnej škále ako to bolo so zlato-čiernou v HR.
      • Me puvodne zlatocerna vadila v DE-HR, ale svým zpusobem uz jsem to nechtel hrat s modem, který ten filter dal do pryc.. a nejak me to k tomu sedelo nakonec :)
      • pravda no, ale musej počítat s nostalgickym kafráním že deus ex má bejt jenom v noci
  • Již klasicky zní Češi jak Rusáci, ale takový je už stereotyp východního bloku :D
  • MickeyMutant
    Hodně úzké zorné pole. Doufám, že půjde rozšířit.
  • Nejvetsim prekvapenim je apatickej vyraz moji vlastni tvare. Bez nadseny a dobre napsany recenze se Jensenovou resuscitaci necham minout.
  • Minuly dil byl perfektni a skvele jsem si ho uzival. Tento vypada taky dobre a moc se tesim. Co ale tvurcum neodpustim, je to, ze cesi zni jakoby rusak mluvil blbe anglicky. To me dost zere. Taky si mohli odpustit toho Vaklava. Copak je tak tezky vlizt na google translate, napsat tam Vaclav a poslechnout si to? Za ty jejich dolace si alespon mohli najmout cesky herce a poradce. Ted si pul sveta bude myslet, ze jsme najaka mala ruska provincie.
    • To si mysli uz davno a dost mozna vic nez jen polovina (tedy z tech co o CR vubec kdy slyseli)
  • Parodie na Kreator je vcelku vtipná.
  • Lukyz
    Future is here *1*
  • Ach jo, já vím, že na grafice u Deus Ex až zas tak nesejde, ale proč to vypadá jako hitovka z let 2003-2005?
  • Ajéje, to zas někomu šlápli na kuří oko, podle diskuze. Předně je to fikce, ale velmi dobrá protože šmatlá na ožehavá témata o jinakosti a spolužití. My jsme tu žili tak dlouho za ostnatým drátem, že je to extra šok zase mít otevřený hranice a vidět jak cizí vliv mění naše města, kulturu a to jak žijou naše děti. Dobrá fikce je taková co donutí diváka přemýšlet a třeba se vyhnout velkým a starým chybám. A to se deus ex daří. A předně přátelé, český cyberpunk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit