Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zapnu to, vidim manika na koni, kterej si taguje nepratele pres ptaka, vypinam to
    • Cos čekal po sovích bombardérech z Far Cry Primát? K předobjednávkám by mohli dávat šimpanze, který to za tebe dohrajou.
    • Zní to trochu jako film pro dospělé se zvířátkama, tak nevim, jestli na to mám vůbec koukat.
  • TrentReznor
    Téhle serii už nepomůže ani svěcena
  • Já se přiznám, že mám AC sérii celkem rád, ani ne tak kvůli postavám a (repetitivní) hratelnosti, ale spíš atmosféře prostředí. Proto se mi kromě 1, 2 a 4 celkem líbila i Unity, prostě proto, že jsem v Paříži nějakou dobu žil a bylo zábavné běhat po známých budovách. Ale chápu všechny, které Unity zklamala.

    Jako pozitivum Origins vidím pozici hlavního designéra, který dělal už Black Flag a I přes nevýrazný děj a hrdinu dosáhl velmi hezké atmosféry a nějakých inovací systému (v mezích možností povolených Ubisoftem). Tak to snad dobře dopadne i tady.

    Nechci řešit současný stav grafiky a animace, ale za největší hrůzu v tom videu považuju to zobrazování expů nad protivníkem při zásahu. To je strašné a doufém, že to půjde okamžitě vypnout, protože to strašně ničí atmosféru. Tohle není pinball, kde lítají miliony po obrazovce, ale open workd hra, kde mají zkušenosti nabíhat někde v rohu a ohlási se jenom při novém levelu.
  • corfer
    Kromě soubojového systému, který vypadá totálně nezajímavě, opravdu nevidím jedinou změnu oproti konceptu hojně kritizovaných posledních dílů téhle nešťastné série. A navíc ta nesmyslná honba za 4K... Nakonec to dopadá tak, že se akorát ubírá na detailech, aby se hra v tomhle rozlišení vůbec hýbala... Zatím zůstávám nepřesvědčen.
  • boze to vypada tak dobre, az do chvile nez zacal boj a to jejich scifi user interface. by me zajimalo jestli vazne nikoho v te firme nenapadne jake by to bylo, kdyby misto tech ultra modernich fontu pismen tam dali nejake stare zaprasene popraskane fonty. A celkove prizpusobili UI dane dobe, ze by to trochu vic pridalo na atmosfere. To je jak uncanney valley fakt
    • Porad jde o to ze cela hra se neodehrava v minulosti, ale pouze v tom jejich sci-fi simulatoru (Animus), proto ten interface. Jinak na tom boji se nedokazu prenest pres jeho levitujici vyhybani se utoku.
      • Tohle andal samozřejmě ví, kapitáne obviousi. A stejně je to nijak neomlouvá. Když už nechtěj ten otravnej přítomnostní gimmick opustit, tak by aspoň mohli vydat "update animusu" kterej by upravil interface aby ladil k tématu.
  • Lukass
    Jezis to je brajgl.
  • Už vidím příběh. Rodiní příslušníci mrtví/zemřou v průběhu hry, aby byla motivace hlavního hrdiny na mapě s originálními věžemi pro odemknutí mapy (stejně jako v každém předchozím dílů, FC a WD). Nejsem hater, ale originalita ubisoftu je v podstatě neexistující.
    • JamesFaith
      Vtipné, že jim vyčítáš zrovna věže, u kterých už dávno řekli, že tady poprvé nebudou.
      • Budeš šplhat na pyramidy *4*
    • *průběh, ne příběh
  • jamar28
    Nemám z toho dobrý pocit. Graficky to vypadá nádherně, ale to je asi tak všechno, co mě na ukázce zaujalo.

    Ten quest je umístěný do okolí velkých pyramid v Gíze. Z toho soudím, že to bude jeden z těch povedenějších questů, když si vysloužil místo na tak slavné lokalitě. Ale jeho kvalita zklamala. Úplně generická blbost. Že je to najdi-přines-zabij by ani tak nevadilo, kdyby to mělo zajímavé postavy, příběh atp. No dobře no, tak Anto je pes, ha ha, dobrý joke, ale od AAA hry bych čekal víc.

    Styl boje mi vůbec nesedí. Od základu (životy), ale i včetně detailů. Proč jako meče zanechávají při máchnutí oranžovou stopu? To má být jako nějaký hustý efekt nebo tak? K čemu tam ten prvek je? Stealth je sranda. Lučištník nevidí na 10 metrů, pak se tam minutu rve se dvěma nepřáteli, 20 metrů od nich stojí jak Y další nepřítel a neslyší zvuky boje?

    Ach jo...
  • *1* parádny začiatok..ho omráčia a nič mu nezoberú???....ja už by som mu zobral aspoň život ...aby tá hra nebola taká dlhá *1* ...a tá teleskopická kopia je tiež paráda... *15*
  • az to bude stat za pul roku 500 ve slevach tak mozna koupim...ale stejne jako syndicate to nejspis nedohraju ani do 10 procent :D
    ten orlodron je kazdopadne ulet...a vsude barvicky a barevny fonty taky...souboje divny...to se jim fakt nepovedlo :(
    a pritom takovy prace s krasnym prostredim..achjo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit