Přejít na výpis diskuzí
18 minut z hraní Assassin’s Creed Origins ukazuje obsáhlost otevřeného světa mimo hlavní dějovou linii
8.8.2017 | Patrik Hajda
36 příspěvků
-
CGI trailer u každého nového AC mě dokázal řádně nastartovat. Tady zatím žádný nebyl. Pouze suchý cinematic.
Upřímně Egyptskou tématiku a pouště miluju a těším se na velký otevřený svět, ale tim soubojovým systémem si zatím moc jistý nejsem. Mimika obličejů je zase do očí bijící a vsadím se, že tam bude i spousta jiných technických problémů, které se táhnou s jejich enginy. A souboják a navazující ani mace/glitche byly také vždy slabostí. Když jednou zakusíte Arkham/Mordor combat, tak se už na vše díváte velmi kritickým okem.
Zatím mě tedy nic výrazně nezaujalo byť mi je tématika ze všech AC zatím nejblíže, tak snad budu nakonec příjemně překvapen. -
Až to bude ve slevě, koupím si to jako simulátor turistiky, protože to prostředí je fakt pěkné a starověký Egypt mě velmi zajímá. Bohužel, vše ostatní vypadá docela tragicky, hlavně mimika a celkově animace sou dost otřesné a soubojový systém vypadá prčovně (ty nekonečné dokončovací údery byly trapné už v syndicate).
-
Momentálně je můj zájem o tuto sérii asi na -100, bude to chtít tak dva dobré díly, aby se dostal aspoň na 0
-
Tak mám z toho smíšené pocity. Animace mi připadají kostrbatější než v předchozích dílech, mimika je jen otevírání a zavíraní čelistí, zarazila mne i změna velikosti oštěpu když si ho protagonista dává na záda. Jediné, čemu dávám plus, je vložení RPG prvků do hry. bohužel tyto RPG prvky neměli zasáhnout do combat systému :( . AC měl vždy pěkný kombat ( ikdyž jednoduchý) al teď mi přijde příliš strohý a bez aktivity. Jako v RPGčkách (většině). :-/ Ach jo čekal jsem návrat :-(
-
No kvalita questu fakt nic moc. Bohužel na RPG to pořád nemá. Jinak souhrn posledních informací:
www.mujweb.cz/farflame/clanek15.htm -
Spíše by mě zajímalo, proč zas vymysleli nového frajera, když ve druhém(?) díle ve sklepě měli hotovou předlohu. Byla tam přece ta místnost s legendami(úkol se zbrojí po Altaïrovi). Tenhle mi přijde asi stejně zajímavý, jako ten indián.
-
-
Podle mě hlavně kvůli tomu, že Egypťanka ve sklepě byla přesně časově daná a musela by tam tím pádem být Kleopatra, Ceasar a spol.
Přesné datum Origin sice nevím, ale myslím, že se odehrává ještě před Kleopatrou a mají tam větší volnost, protože to období nikdo skoro nezná. -
-
No, aspoň by to vypadalo, že tam někdo trochu přemýšlí. Takhle je to jen další díl, na který nalepili kůůůl lokaci, ale návaznost veškerá žádná. Když mohli naroubovat příběh do Itálie s reálnými postavami a fungovalo to, tak nějak nechápu proč by to tady nešlo. Prostě na to serou.
-
-
Tahle reakce je vážně vtipná vzhledem k tomu, jak často pod knihami a filmy, kde rozvinuli příběh vedlejší nebo jen zmíněné postavy, vídám poznámky o tom, jak jsou autoři neschopní a chybí jim představivost.
-
-
Prostě nevyužili možnost, která se nabízela. V té místnosti stálo těch soch více. Mohli si vybrat. Ostatně pokud mě neklame paměť, v každém díle zmiňují nějakého "legendárního" asasína, tak by bylo fajn, kdybychom z nich neviděli jen mundůry za kterýma se náš pajdulák půl hry honí. Mě to prostě přijde zajímavější, než další anonymní pěšák. To sedělo na začátku téhle série, nějak začít museli. ale třeba se ve hře o Amunet aspoň něco dozvíme, nebo se mihne kolem.
-
-
-
Děj se odehrává za vlády Kleopatry
-
-
Opravdu?
Já zatím četl, že to je jen v období Ptolemájovců, což je cca. 200 let, ale samozřejmě jsem to mohl minout.
Edit: Jo, už jsem to našel. -
-
Ty máš taky pravdu, Kleopatra byla Ptolemaiovec.
-
-
-
-
-
Po dlouhé době od dob Ezia assasin na, kterého se fakt těším :)
-
-
dodatke: ovšem je to ubi, takže počkam na recenze. A taky musí říct že pohyby rtů při dialogu jsou komické
-
-
Nesmíme ale zapomínat, že je to studio co dělalo AC4BF, což byl hodně dobrej díl :) (ačkoliv jak by řekli někteří to nebyla tak úplně AC hra)
-
-
A proto mě že všech assasinu bavila spolehlivě nejvíc :)
-
-
-
-
Tak jsem čekal na další video, které by mě ohromilo a nic. Celý soubojový systém se mi zdá nedodělaný. Možná jsem skeptický vůči novým věcem, ale dle mého názoru nejlepší systém dosáhl UNITY.
Jako fanoušek této série, ale dost váhám nad koupí tohoto titulu. Chybí cca 14 dní do vydání a my ještě nevíme nároky na pc? Nebo zjistil je někdo? -
Ten lip sync je snad ještě horší jak v Andromedě. *11*