Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...ano, a proto ty piliny jsou tak levny. :-)
    Nebo mi ukaz pilinu za 50euro...
  • Vim, protoze katalogy (cca 200 strankove) na kridovem papire tam stoji 1/10 toho, za co jsou to stavu udelat tady v CR. A to mluvim z praxe :). Takze u knih to bude asi podobny, nemyslis? :-)
  • naprostý souhlas. Každý utrácí své peníze podle svého gusta, někdo si koupí pořádné boty za 5000 někdo sběratelskou edici se hrou někdo to prochlastá a prokouří. Je to jedno, hlavně když má ten dotyčný radost né?
  • Přesně tak....Sám se živím grafikou tak vím o čem to je.Vystudoval jsem sochařinu a tyto knížky s artworky jsou velkou inspirací a rád se na ně dívám a všímám si detailů. Je to velký druh umění, ale to běžného hráče nezajímá je to pouze konzument. A mít pěknou knížku kterou si můžu vzít do ruky jako atlas je mnohem lepší než se dívat do kompu:)
  • No myslel jsem treba narozeniny:) Dospěly jsem až až s celou velkou rodinou:)
  • Casto tisknes v Cine, ze vis kolik to tam stoji?
  • Což je pitomost, protože už když už se zadává výroba profi artworků, počítá se s tím, že jedno z jejich využití a návratnost bude i z artbooků.
  • Aha, náklady za tisk... A myslíš, že ty ilustrace uvnitř se nakreslily samy? Texty se napsaly? Nápady se vymyslely? Ne :-).
  • Co tu zase řešíte?
    Ti co si to chtějí koupit si to koupí.
    A ti co za to utrácet nechtějí si to prostě nekoupí.
    Nevím proč o tom zase píšete dvě stránky úvah proč ne a proč jo.
  • Asharak
    Ano to je pravda. A proto ten, kdo bude chtít hmatatelnou "historii" Blizzardu (prostě artwotky naživo a tak), tak si to s chutí koupí, a ten, kdo ne, si zajde jednoduše na blizz web a prohlédne si to v galerii *4*
    Ale tady už hodně záleží na tom, co přesně v té knize je za obsah.
  • Jak je to s lokalizaci do materstiny?:) Pokud by byla tak tohle si nenecham ujit i kdyz anglictina mi taky nedela problemy
  • 1) S cenou deset euro za 300 stran (4/4 V2, papír +/-110) jsem schopný se smířit (nejsi jediný, kdo dělá s tiskem). Ale vy prostě nechápete, že náklady na výrobu nemají s cenou, za kterou se bude kniha prodávat nic společného.
    2) Kvalitní publikace to jistě bude, je celobarevná, bude určitě na kvalitním papíře... O tom, že Blizzard je kultovní značka nemá cenu diskutovat.
    3) Prostě nevytahujte tady prosím cenu. Tenisky od Lacoste taky nestojí 2000Kč za materiál a práci. Tahle kniha/publikace/brožura je něco jako triko Mass Effect, nebo sožka s mariňákem z GoW, podepsaný golfový míček, nebo (když už jsme u těch knížek) jako kniha popisující prostředí a návrh Pandory a Avatara...
  • MrSanta
    Co je špatného na tom, že firma vydá něco pro své fanoušky? Kdyby něco podobného udělalo třeba BioWare nebo Bethesda, tak do toho jdu i za ten litr. Jednou za čas si člověk snad může udělat radost, ne?
  • Blizz to dotahl tak daleko,ze uz se budou piratit i prirucky a manualy *15*
  • Hello fanboys
  • davidBray
    v životě jsem souložil s více ženskýma kdy ty vůbec uvidíš nahých - počítám i ty v TV. Zdá se ti tento argument dostatečně hloupý? Doufám, že jo - pak bys to mohl pochopit :))
  • i ty jednou dospejes a litry za vykend v hospode nechavat nebudes... *3*
  • Přesně je to víceméně reklamní publikace!
  • Ak Blackthorne tak jedine cez Sega (SNES) emulator. Mozete si ho tak zahrat s lepsou grafikou, podporou gamepadu a tiez lepsim renderom (hq 2x-4x, super sai a pod.). Plus vyriesite problemy spojene s kompatibilitou(dos).
  • "KVALITNÍ KULTOVNÍ PUBLIKACE"??? To si děláš pr*el ne? *15*

Artbooky mají být prostě zdarma, případně za přijatelnou cenu a náklady této "publikace" nebudou víc jak 10 euro za kus, to mi věř, pracoval jsem v tiskárně na obch. oddělení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit