Přejít na výpis diskuzí
20 let Blizzardu na stránkách chystaného artbooku
13.11.2011 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
Jakoby to nebylo den po vydani na rapidsha.ru :)
-
Přesně tak. Ale vysvětli to všem těm hráčům, kteří (jen) paradoxně obdivují a kritizují grafiku her a odsuzují nebo vychvalují vývojáře. Nikoho přece nezajímá jak to celé vzniklo, jde jim jen o výsledek a aby všem ukázali, co si o tom myslí. Proto ani nikdo z nich nemůže vědět nic o Fanartu, Artworku v pravém smyslu. Možná ti co se zajímají o wallpapery ale to je tak asi vše. -.-
+ ještě tohle ponížení: většina ani nechápe jak může být celá histrie vývoje blizz her cenná (a jiných studií), zvlášť pro samotné vývojáře
Díky díky, haters gonna hate. -
Litra v hospě za víkend? To asi nebude běžné popíjení pivka, co? *1*
-
taky nechápu co tady všichni melou, 50babek mi přijde jako férová cena. I když jsem čekal mnohem vyšší cenu. Co jsem slyšel tak většina lidí nechá litr na víkend v hospodě ...
-
vsetci co tu komentuju cenu, popozerajte si po nete kolko stoja art booky bezne. 300 strankova art knizka s concept artom a dalsimi vecami za 50 dolcov nie je vobec vela. Je to primerana cena.
-
Skalní fandové si to možná koupí, ale už jenom díky té ceně to je pro běžného smrtelníka koupě naprd. *4*
-
Já ano.
-
Ja tu nikomu nenadaval
-
.
-
Říká hlupák?
-
Pro hlupaka kazdy hloupy? *12*
-
Aha a proto rychle vydá fanart knížku... super... vrať se ke komentování CoD vs. BF...
-
Škoda, že je to tak drahý, takhle si to stáhnu akorát v nějakým HD scanu a prolistuju v PC..
-
Btw, tak trochu mi to zacina pripominat apple .D Knizka za pade, D3 pouze online, zadny modifikace, atd... *15*
-
50 dolaru za knizku s obrazky ? Na kterou si za rok ani nevzpomenete ! U nás si za 1000 Kč koupíte celého Pána Prstenu !
-
Jsi no, i blizz rekl ze pocet hracu wowka se snizuje *7*
-
Ty jsi ale deb*l...
-
Zeby jim dochazeli hraci na WOW? :))
-
50 doláčů je dost ty jo...