Přejít na výpis diskuzí
20 let Blizzardu na stránkách chystaného artbooku
13.11.2011 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
50 dolaru za knizku s obrazky ? Na kterou si za rok ani nevzpomenete ! U nás si za 1000 Kč koupíte celého Pána Prstenu !
-
Zeby jim dochazeli hraci na WOW? :))
-
-
Ty jsi ale deb*l...
-
-
Jsi no, i blizz rekl ze pocet hracu wowka se snizuje *7*
-
-
Aha a proto rychle vydá fanart knížku... super... vrať se ke komentování CoD vs. BF...
-
-
Pro hlupaka kazdy hloupy? *12*
-
-
klidek. staci se kouknout na hodnoceni komentaru vas obou a hned mame jasno.
-
Já ano.
-
Ja tu nikomu nenadaval
-
Říká hlupák?
-
-
-
-
-
-
Škoda, že je to tak drahý, takhle si to stáhnu akorát v nějakým HD scanu a prolistuju v PC..
-
vsetci co tu komentuju cenu, popozerajte si po nete kolko stoja art booky bezne. 300 strankova art knizka s concept artom a dalsimi vecami za 50 dolcov nie je vobec vela. Je to primerana cena.
-
-
jj, přesně tak...navíc na mě ti co si na tu cenu stěžují jako nesvéprávní lidé které to někdo snad nutí kupovat že se tak čílí.....
-
-
naprostý souhlas. Každý utrácí své peníze podle svého gusta, někdo si koupí pořádné boty za 5000 někdo sběratelskou edici se hrou někdo to prochlastá a prokouří. Je to jedno, hlavně když má ten dotyčný radost né?
-
-
Je rozdíl mez artbookem a artbookem ze hry/CGI filmu. Tento artbook je stojí minimum práce, protože pouze berou věci, které již dávno mají a dají je do jedné knihy. Naopak pokud někdo vydá artbook, kde jsou kresby dělány přímo pro tu knihu, tak to je o něčem jiném. Takže ano, 50 dolarů za toto je opravdu moc.
-
-
Což je pitomost, protože už když už se zadává výroba profi artworků, počítá se s tím, že jedno z jejich využití a návratnost bude i z artbooků.
-
Ano to je pravda. A proto ten, kdo bude chtít hmatatelnou "historii" Blizzardu (prostě artwotky naživo a tak), tak si to s chutí koupí, a ten, kdo ne, si zajde jednoduše na blizz web a prohlédne si to v galerii *4*
Ale tady už hodně záleží na tom, co přesně v té knize je za obsah.
-
-
Jde vidět, že konečně má někdo rozumný názor...
-
Přesně tak. Ale vysvětli to všem těm hráčům, kteří (jen) paradoxně obdivují a kritizují grafiku her a odsuzují nebo vychvalují vývojáře. Nikoho přece nezajímá jak to celé vzniklo, jde jim jen o výsledek a aby všem ukázali, co si o tom myslí. Proto ani nikdo z nich nemůže vědět nic o Fanartu, Artworku v pravém smyslu. Možná ti co se zajímají o wallpapery ale to je tak asi vše. -.-
+ ještě tohle ponížení: většina ani nechápe jak může být celá histrie vývoje blizz her cenná (a jiných studií), zvlášť pro samotné vývojáře
Díky díky, haters gonna hate. -
-
Přesně tak....Sám se živím grafikou tak vím o čem to je.Vystudoval jsem sochařinu a tyto knížky s artworky jsou velkou inspirací a rád se na ně dívám a všímám si detailů. Je to velký druh umění, ale to běžného hráče nezajímá je to pouze konzument. A mít pěknou knížku kterou si můžu vzít do ruky jako atlas je mnohem lepší než se dívat do kompu:)
-
-
taky nechápu co tady všichni melou, 50babek mi přijde jako férová cena. I když jsem čekal mnohem vyšší cenu. Co jsem slyšel tak většina lidí nechá litr na víkend v hospodě ...
-
-
Taky si myslim...nekdo to musel nakreslit dotahnout to dneska by lidi chteli vsecko zadarmo
-
Litra v hospě za víkend? To asi nebude běžné popíjení pivka, co? *1*
-
-
Ale jo muze se to zvrtnout a muzes nechat i dvojku:))))))Ale to uz neni jen u piva *1* *1* *1*
-
-
i ty jednou dospejes a litry za vykend v hospode nechavat nebudes... *3*
-
-
No myslel jsem treba narozeniny:) Dospěly jsem až až s celou velkou rodinou:)
-
-
-
-
-
-
50 dolarov a veľa za 300 stranový ART BOOK s 3D obrázkami? Vy ste sa pobláznili? Také dielo by ste bežne kúpili za minimálne 70 € a nie 50 dolárov tak čo tu kecáte že je to veľa. Ja by som to mal celkom rád doma. A jak tu kecáte že kvôli tomu že sa znižuje počet hráčov WoW - tak prečo to je aj o Diable a všeobecne o Blizzarde? Ľudia, zamyslite sa trochu nad sebou ...
-
Btw, tak trochu mi to zacina pripominat apple .D Knizka za pade, D3 pouze online, zadny modifikace, atd... *15*
-
peknej pocin, skoda jen ze od Blizzardu se mi libili jen Lost Vikings
-
-
a teď 99% dětí tady začne gůglovat co to vůbec je :D
já mám asi nejraději Blackthorne .) -
-
Blacthorne byla super plosinovka hlavne jak strilel na druhou stranu tou brokajdou byl mazec:)))))))Aji bych si to zahral pres dosbox:)
-
-
Ak Blackthorne tak jedine cez Sega (SNES) emulator. Mozete si ho tak zahrat s lepsou grafikou, podporou gamepadu a tiez lepsim renderom (hq 2x-4x, super sai a pod.). Plus vyriesite problemy spojene s kompatibilitou(dos).
-
-
:D.. Lost Vikings jsou pořád super smažba:)
-
-
-
Skalní fandové si to možná koupí, ale už jenom díky té ceně to je pro běžného smrtelníka koupě naprd. *4*
-
Jak vypadají v papírové knize 3D obrázky? Ja čtu že tam jsou jen 3D modely!
-
Co je špatného na tom, že firma vydá něco pro své fanoušky? Kdyby něco podobného udělalo třeba BioWare nebo Bethesda, tak do toho jdu i za ten litr. Jednou za čas si člověk snad může udělat radost, ne?