Přejít na výpis diskuzí
20. narozeniny System Shocku oslavili designéři hry letsplayem a fanoušek oznámením remaku Citadel
24.9.2014 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Nádhera,nádhera,nádhera, Ani ta nejvíc sexy dračíce mě nedokáže rozpálit tak jako pohled na HD screene System Shock. *14*
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
-
-
po určitym čase mladej zjistíš, že každá frnda je vycemeně stejná...ale to chce čas. *6*
-
-
No to doufám. Nerad bych, kdyby mě tam dole jednou něco nepříjemně překvapilo. *4*
-
-
-
-
Ak niekto vytvori slusny remake System Shock (i ked mi uz pomalicky zacinaju ist jednotlive firmy na nervy so samymi remakmi... zda sa, ze herni scenaristi sa zrejme uz "vypisali")........ tak nasledne ma zrejme v praci dlhsi cas nikto neuvidi *3* *1* *14*.
-
Pod DOSBoxem to musí šlapat jak hodinky bez ohledu na OS. SS jsem měl original v CD verzi, kde bylo navíc SVGA rozlišení a dabované logy. Bohužel jsem o něj přišel. :[ Remake je ok, ale chtělo by to pořádný remake třeba v UE 4. :D
-
No a nechce to jako Games.cz zkusit taky jako retrogamesplay, akorát že v češtině?
-
-
Teda až bude ten Citadel venku?
-
-
Proč tragická? S Dosboxem jsem dohrál plnohodnotnou enhanced verzi bez problémů pod Windows 8.1 64-bit. Tragické by bylo, kdyby to nešlo hrát vůbec.
-
-
Taky mi to neni jasne, kdyz to bez problemu beha pod dosboxem. Nicmene, ta vylepsena verze vypada velice dobre a kecal bych, kdybych napsal, ze se na to netesim :)
-
-
Made my day.
-
Josiah = Jesus
Díky za info o remaku, který žalostně dlouho chyběl. -
To budou Vánoce ! *14*