Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak 4 měsíce zpět Swen řekl že prodali double of DOS2 což by odpovídalo nějakejm 15ti, ale nechápu proč furt nevydali žádný ofiko info.

• Derp_1337

Dle serveru HowLongToBeat dohrání BG2 (EE) v průměru trvá cca 90hodin. To je cca o 1/4 kratší než BG3 s 120 hodinami.

• Derp_1337

Co na to říct? Sto lidí, sto chutí.

I to nejlepší dílo na světě (ať už herní, filmové či hudební) si vždycky najde někoho, komu se to líbit nebude. Svatá pravda.

• Derp_1337

Tobě se nezdají postavy a děj? Ono to není tím, že by ty postavy před 25 lety v předchozích BG byly lepší... Ono to nejspíš bude tím, že před 25 lety ses snadněji nadchnul pro hry. 

Když jsem začínál hrát hry, tak i lehce nadprůměrné herní prvky či dějové zvraty se mi zdáli jako ty nejzábavnější věci vůbec. Ale po těch desítkách let můj vkus prostě vyzrál a už mě jen tak něco nenadchne.

To tvoje přirovnání "zkostnatělej hnidopich" asi nebude moc daleko od pravdy. Vývoj vkusu prostě člověk nezastaví.

• Inquisitor

Tak Pathfinder je úplně někde jinde. Divinity 3 jenom lépe vypadá a to je tak všechno. Po roce hraní jsem dohrabal do druhého aktu. Nějak mi to vůbec nesedlo. To šílenství kolem toho nechápu.

• Tenurri

Čekám za nový patch, ať si mohu dát čtvrtý run za dark urge :D ...2x jsem to dohrála solo na PC, jednou co-op na psku...a nelituju ani minuty :D

• Já se do toho dokopával asi rok a beztak jsem to už měsíc nezapnul. A to jsem skončil někde v půlce druhého aktu. 

Tady bych radši viděl hru naroubovanou na pathfinderu než na Divinity, ale to mi ve výsledku ani moc nevadilo. To co mě vyloženě vadilo byli totálně otravní a nesympatičtí společníci. Když si vzpomenu na Edwina, Korgana nebo Viconii, kterou jsem chtěl dostat do postele už od jedničky a že interakce s nimi v porovnání s BG3 byla minimální a porovnám to s těmihle... Asi jsem zkostnatělej hnidopich, ale v paměti mi rozhodně neuvíznou. 

• Hidden

Co se pred casem pochlubili, vice jak deset milionu kopii.

• toska z mojho sudku, som ochotny obetovat P3R (80hodin a P5R 100+ hodin, ale BG3 sa to zatial nepodarilo...

a to som ju kupil v EA rok-dva pred vydanim ... ale chut na nejaku fanatsy "bojovku" sa tusim pomalicky zbiera, tak snad konecne. (osobne, radsej by som bol keby to malo 2-2,5pravidla a real time ako malo BG1/2).

• A kolik to teda prodalo kopií tím se nepochlubili?

• Zdaleka ne jen KOTOR2. BG2 není o moc kratší než trojka a taky se ti společníci pomlátí, když je špatně nakombinuješ. Nebo je nenajmeš, když se ti nelíbí jejich quest. Pokud si dobře pamatuju, jeden z nich po tobě chce zabít jiného potenciálního společníka. Navíc je jich tam o dost víc než ve trojce. Nevím, kde se tahle mechanika objevila poprvé, ale znám ji už od Isharů.

• Derp_1337

No BG3 možná není první takovou hrou, ale je to jedna z opravdu dlouhých her (120hodin a víc), které to 2. dohrání dost komplikuje.

Třeba v KOTOR2 taky člověk nemohl rekrutovat všechny parťáky na jedno dohrání. Na první dohrání snad všichni rekrutovali Handmaiden a Miru. Ale když tu hru dohraješ za 30 hodin, tak 2. dohrání s jinými parťáky je mnohem snažší. 😇

• Derp_1337

4x jsi to dohrál? Respect. 😎

Já to dojel zatím 1x , ale někdy v budoucnu plánuji druhou hru, kde snad budu randit s Mintharou nebo Lae'Zel. (Shadowheart FTW).

Jen se mi znovu nechce do těch 120hodin potřebných k dohrání. 😂

• Spíš mi přijde, že to ukazuje na to, jak jsou dnešní hráči rozmazlení. BG3 rozhodně není první hra, ve které je jeden nebo více z možných společníků schovaný za rozhodnutím, které je buď morálně nepříjemné nebo komplikuje hru jiným způsobem.

• delas machry a windows mas na compu

• Taronyu

Mám za sebou 4 prechody, jeden v rámci co-op a určite si to dám znovu. Možno tentoraz skúsim honour mód.

• Derp_1337

"Nejosamělejší z ansámblu pak byla paladinka Minthara, políbit se ji rozhodlo jen necelých 170 tisíc lidí."

Minthara je tak málo využitá postava, protože je schovaná za "zlým" herním stylem, kde hráč musel povraždit neviné postavy. A to rozhodnutí znemožnilo rekrutování jiné postavy. A navíc většina rozhodnutí, která získají Minthařin "souhlas" (approval), naštvou zbytek party. To je dost blbé.

Nemožnost rekrutování Minthary byla snad nejčastější stížnost hráčů na vývojáře BG3, a proto vývojáři v Patchi 5 přidali oficiální cestu, jak Mintharu rekrutovat i při "hodném" herním stylu. Ale to už bylo trochu pozdě.

• Sir_Emental

Vždycky mě u takových statistik nepzaráží, kolik dat hra o mém chování sbírá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit