Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak vůbec v Americe nesou Duke-vo podání patriotismu?
  • prvni duke jsem hral manhattan project, mohli by udelat dalsi hru ve stejnem stylu kamery.
  • Duke je proste frajer, rozslapnul ty PR srаce jako lejno! :-D
  • Nemůžu si pomoct,ale já se u Duka celkem příjemně bavil a když už hodnocení číselné,tak 8 z 10 a toho litříku za něj opravdu nelituju *5*
    • Já to říkám taky, pro DNF jsem si ještě jel z Kladna do Práglu *5*. Zatím jsem ji tedy ještě nedohrál, jsem tak 3/4 hry, ale jestli tempo hry vydrží takto dokonce, tak mohu hodnotit plus mínus 8/10. Zas taková hrůza jak všude píší to není, já se zatím bavím královsky *1*. Až dovalim z práce domů, budu lovit archievementy *3*. King is back, hail to the king!
  • Já myslím, že s hodnocením her je to jak s filmem... to že má nějaký film na IMDB třeba jen 4* ještě neznamená, že se u něj někteří dobře nepobaví.
    • Tak samozřejmě, ale těch lidí, kteří se u něho pobaví, bude menšina. A to je smysl toho číselného hodnocení.
      • Přirozeně. Spíš jsem myslel, že se význam toho číselného hodnocení přeceňuje.
  • XXDarthVaderXX
    Dodatek od 0 do 8
    • kde to dostalo nulu?
  • Spousta lidi stejne vubec recenze necte. Ja si precetl na Duka tri ceske recenze, jednu anglickou a v zadne jsem nenasel zadny skutecne silny argument, ktery by pro me ucinil z Duka skutecne spatnou zalezitost. Jen fakt, ze se Vavra na cely jeden odstavec zameruje na technickou stranku hry (rozumim tomu, v recenzi se to probrat musi, ale dle meho by se mel udrzet odstup a ohodnotit to nezaujate a neurazlive) mi dal za pravdu, ze pro me ta recenze nebude mit takovy vyznam a pozdeji v clanku se to potvrdilo. Ja si hry za plnou cenu kupuji jen vyjimecne a Duke nebude vyjimka. Ale jakmile spadne s cenou na 600, mam ho doma.:-)
  • Podle toho co tu čtu si hru užívaj všichni kdo si ji jednoduše stáhli. Tímto způsobem se zavděčí kdejaký patvar, to ano.
    Je tu ale někdo kdo za hru zaplatil a stále si trvá na svém že je to "dobrá" hra?

Díky..
    • ucho
      většinou je to naopak, na hru nadávají ti, kteří si ji stáhli. proč by si někdo kupoval hru, proti které by měl výhrady? (demo bylo před vydáním k dispozici). to by musel být dotyčný trotl :)
      takže jsi to převrátil.
  • Ta hra je dobra. Kdyby to nebyl Duke Nukem, ale nejakej novej, neznamej titul, tak bych to asi nehral, ale protoze je to DN a je tam spousta epickejch veci, ktery se vazou k ty postave a "pribehu", tak to hraju s chuti. Je nutny to hodnotit se znalosti celyho fenomenu, ne jako dalsi tuctovou fps. Pravdepodobne to teda neoslovi hodne mladou generaci, ktera s Duke Nukem neprisla do styku v predchozich titulech. Ale treba pro me je to bomba. Asi bych byl po 12ti letech taky rozcilenej z hodnoceni v recenzich.
  • PR...twitter..... velkolepý bussiness.... dřív to bývalo jednodužší....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit