Přejít na výpis diskuzí
2K končí s PR agenturou po výhružkách kvůli DNF recenzím
16.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Jak vůbec v Americe nesou Duke-vo podání patriotismu?
-
kde to dostalo nulu?
-
Já to říkám taky, pro DNF jsem si ještě jel z Kladna do Práglu *5*. Zatím jsem ji tedy ještě nedohrál, jsem tak 3/4 hry, ale jestli tempo hry vydrží takto dokonce, tak mohu hodnotit plus mínus 8/10. Zas taková hrůza jak všude píší to není, já se zatím bavím královsky *1*. Až dovalim z práce domů, budu lovit archievementy *3*. King is back, hail to the king!
-
prvni duke jsem hral manhattan project, mohli by udelat dalsi hru ve stejnem stylu kamery.
-
to byl vtip jakože tady každej sranec dostane 9/10 :)
-
Jenze zapominate na to, ze tu hru od 2k dostali. To ze 2k nekomu rozdava hry na recenze, je jejich vule. To neni samozrejmost. A zase to zopakuji. Pokud nekdo hodla psat jako pro Blesk, take bych jim tu hru nedal. To je uplne jednoduche. At si to priste koupi v obchode.
Blesku bych take nedal zadny informace ani rozhovor a uz vubec ne sanci, na nejkou exkluzivitu, nebo recenzi pred vydanim. -
Pochop, ze nejde o recenzi. Jde o formu projevu. Pokud budes psat jako hovado, bez si to koupit do obchodu a recenzuj si to z toho.
-
podle čeho definuješ hru jako skvělou? mě DNF připadá skvělý
-
rozesmál si mě, když si napsal, že Cod je nejlepší střílečka. není. víš co ti řeknu? všechny tyhle střílečky jsou jen o válce. válka s mimozemšťany (Killzone, Halo, Crysis) nebo válka novodobá s vojáčky (cod, homefront,...). Nepostřehl sem moc FPS, co vybočují z tohoto nudného stereotypu. Ano, DNF je také válka s mimozemšťany, ale je to pojato skromněji a hlavně ne vážně. takže duke je lepší a nadprůměrný, protože je originální a zábavný, ne jako "válečné" koridorovky, kde zabíjíš skoro z nutnosti. tento rok mě vážně zaujal Dead Space 2, Portal 2 a DNF, protože nenabízí to samé, co tu máme pořád.
-
Duke je proste frajer, rozslapnul ty PR srаce jako lejno! :-D
-
Já to nevymýšlel, neřídím se podle čísel, ale podle textu - jen jsem okopíroval, jak je to tady dáno, dal bych tomu určitě taky méně
-
Nemůžu si pomoct,ale já se u Duka celkem příjemně bavil a když už hodnocení číselné,tak 8 z 10 a toho litříku za něj opravdu nelituju *5*
-
Přirozeně. Spíš jsem myslel, že se význam toho číselného hodnocení přeceňuje.
-
No to bysme mohli nadhodit další otázku: Jaké má mít hra číslo, aby byla dobrá? Je dobrej Duke, kterej dostává v průměru 5/10, ale já vim, že se mi bude líbit, protože mám k němu hodně blízko nebo je dobrej já nevim třeba AC2 s 9/10, ke kterýmu mám naopak z nějakýho důvodu daleko a tudíž mě nebaví ani s 9/10? Jak ty z čísla poznáš, jestli je hra pro tebe dobrá? Samozřejmě z jediného čísla nepoznáš nic, protože to samo o sobě až tolik neříká. Pokud máš těch čísel už víc (metacritics apod.), tak už se něco dozvíš. Jenže! Stupnice od 1-10 zas není tak velká a když to přeženu, tak se používá ponejvíce její 2. polovina, takže on ani ten průměr všech čísel ti kolikrát nic moc neřekne. Takže si stejně ve výsledku musíš někdy ty texty přečíst a nebo shlédnout videa. Ale přiznávám, že bez těch čísel by to prostě už nešlo. Na rychlou orientaci a takové hrubé oddělení zrna od plev je to asi nezbytnost.
-
Tak samozřejmě, ale těch lidí, kteří se u něho pobaví, bude menšina. A to je smysl toho číselného hodnocení.
-
Já myslím, že s hodnocením her je to jak s filmem... to že má nějaký film na IMDB třeba jen 4* ještě neznamená, že se u něj někteří dobře nepobaví.
-
Dodatek od 0 do 8
-
Spousta lidi stejne vubec recenze necte. Ja si precetl na Duka tri ceske recenze, jednu anglickou a v zadne jsem nenasel zadny skutecne silny argument, ktery by pro me ucinil z Duka skutecne spatnou zalezitost. Jen fakt, ze se Vavra na cely jeden odstavec zameruje na technickou stranku hry (rozumim tomu, v recenzi se to probrat musi, ale dle meho by se mel udrzet odstup a ohodnotit to nezaujate a neurazlive) mi dal za pravdu, ze pro me ta recenze nebude mit takovy vyznam a pozdeji v clanku se to potvrdilo. Ja si hry za plnou cenu kupuji jen vyjimecne a Duke nebude vyjimka. Ale jakmile spadne s cenou na 600, mam ho doma.:-)
-
většinou je to naopak, na hru nadávají ti, kteří si ji stáhli. proč by si někdo kupoval hru, proti které by měl výhrady? (demo bylo před vydáním k dispozici). to by musel být dotyčný trotl :)
takže jsi to převrátil. -
Souhlasím! na kritice bych klidně přidal! a ne jen u tohoto titulu ale všeobecně.