Přejít na výpis diskuzí
2K končí s PR agenturou po výhružkách kvůli DNF recenzím
16.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Podle toho co tu čtu si hru užívaj všichni kdo si ji jednoduše stáhli. Tímto způsobem se zavděčí kdejaký patvar, to ano.
Je tu ale někdo kdo za hru zaplatil a stále si trvá na svém že je to "dobrá" hra?
Díky.. -
matematicky to jaksi nesedí, tohle si přece nadprůměrná hra nemůže dovolit, aby měla zásadní nedostatky a i fanoušek k ní musel přistupovat opatrně *1*
4 - Otravná
Nuda, šeď a ještě k tomu závažné nedostatky ve všech směrech symbolizují hry v této kategorii. Občas v nich najdete záblesk kvality nebo dobrého nápadu, ale ten velmi rychle odezní a v rukou vám zůstane nepříliš kvalitní a hlavně nezábavný titul. -
pro trola: jsem fanoušek série, tak za mě prosím nemluv :) nesdílím tvůj názor, neberu ti ho, ale nevyjadřuj názory i za mě :D
-
Nepamatuju se, kdy jsem naposled tady videl hru se znamkou 3. Ale na tom prece vubec nezalezi.
Ve skole mi sla treba fyzika, takze jsem v ni dostaval jednicky. Pak jednou dostanu dvojku a najednou prijdes ty a reknes mi, ze ja jsem prece jednickar, a proto dvojka je pro me jakoby petka, takze jsem to vubec neumel a mel bych se jit zabit :). Ze se tu nevyuziva cela stupnice rovnomerne znamena jen to, ze se tu casto nerecenzuji spatne hry.
V kostce: 6 je nejhorsi dobra hra, 10 nejlepsi dobra hra. 1 je nejhorsi spatna hra a 5 je nejlepsi spatna hra. -
Tak možné to je, ale pochybuji, že žádoucí. Já rozhodně nemám chuť ani čas číst stovky recenzí, abych se dozvěděl, které ty hry jsou vlastně dobré. K tomu to číselné hodnocení je, aby se člověk rychle zorientoval a neztrácel čas čtením desítek recenzí na hry, které stojí za starou bačkoru.
-
6 - Dobrá
Přestože jde stále o titul, který dokáže pobavit, nelze u něj přehlédnout větší množství nedostatků, často i poměrně zásadních. Vhodná pouze pro fanoušky daného žánru, ale i těm doporučujeme ke hře v této kategorii přistupovat opatrně. -
o jedné tu je řeč, DNF, může se sice stokrát říkat jak skvělý má humor, ale pokud jsou dnes nejlepší střílečky Cod, Killzone, Halo, Crysis dostávající 8-9, těžko může být za nadprůměrnou označen DNF, když z těch prvků, které se u těch nejlepších tak obdivují nemá evidentně nic, pokud není DNF špatný, tak jaká střílečka je potom průměrná, podprůměrná nebo vyloženě špatná?!ano, padlo tu Legendary za 3, ale v čem je DNF tak lepší, že je nadprůměrný?
že se o těch špatných nepíše? ale i AAA firmy přece vydávající AAA hry, vydávají špatné hry, akorát nás recenzenti udržují ve světě nadprůměrných her, protože si vždycky nějaký důvod, aby nedali špatnou známku 0-4 najdou, viz Dragon age 2, u hráčů poloviční skóre
http://www.metacritic.com/game/pc/dragon-age-ii -
ne tim to neni, recenzy na sragory tu vidim bezne..
-
reagujem na horacia :D :
hra je totalny prepadak HLAVNE pre fanusikov serie .... odpustit mensie nedostatky: ano - mega faily: NIE!. arcania je jeden cely velky fail.. v celej hre je tak mozno 10 vedlajsich questov. strasne male prostredie s invisible barierami. 4+- hlavne npc a potom tak +- autobus 7 inych + opakujuce sa tvare, hlasy... cela hra ma prapodivny pribeh ktory neni ani vysvetleny co ako preco.... v polke hry je nezmyselny zvrat len tak ako keby z neba padali traktory...kratka hracia doba... par typov nepriatelov. a takto by som mohol pokracovat donekonecna. na tej hre je milion nedostatkov a hlavne fanusikovia serie gothic to nikdy neodpustia. ja na tej hre ako fanusik gothicu nic dobre nevidim. lutujem tie peniaze a chvala bohu ze uz nebude ten datadisk (co bol aj tak pravdepodobne len vystrihnuty z plnej hry). a ze pozitiva prevazuju nad negativami nemozem suhlasit a nebude ani nikto iny.. okrem toho je dost zabugovana. ta hra je skor take call of duty :D -
Ta hra je dobra. Kdyby to nebyl Duke Nukem, ale nejakej novej, neznamej titul, tak bych to asi nehral, ale protoze je to DN a je tam spousta epickejch veci, ktery se vazou k ty postave a "pribehu", tak to hraju s chuti. Je nutny to hodnotit se znalosti celyho fenomenu, ne jako dalsi tuctovou fps. Pravdepodobne to teda neoslovi hodne mladou generaci, ktera s Duke Nukem neprisla do styku v predchozich titulech. Ale treba pro me je to bomba. Asi bych byl po 12ti letech taky rozcilenej z hodnoceni v recenzich.
-
"Hra ocejchovaná sedmičkou bude zajímat především fanoušky daného žánru, kteří ji pro jiné kvality odpustí drobné a možná i nějakou tu větší chybku, která by pro širší spektrum hráčů byla hůře akceptovatelná. Pořád se však jedná o kvalitní titul, u něhož pozitivní aspekty viditelně převažují nad negativy."
Já to ještě nehrál (pouze demo), ale kamarád, který hrál snad všechna RPG, byl s touhle hrou spokojen a dohrál to na jeden zátah (samozřejmě nějaké nedostatky vytknul, ale bavil se u toho). já osobně si ji taky zahraju, až bude trocha času. podle tebe je tedy tato hra na 0-4? :)
Mimochodem hra nebyla propadák ani mezi hráči, proto se dělal datadisk. Někteří hráči se však nechávají ovlivňovat emocemi a rozbroji, které vývoj hry provázel, kdy to někdo prostě nepřijal jako hru do ságy Gothiců...
vyloženě megašpatnou hru si představuji jinak :) -
PR...twitter..... velkolepý bussiness.... dřív to bývalo jednodužší....
-
vylozene megaspatna hra a 7....http://games.tiscali.cz/recenze/arcania-gothic-4-recenze-53950
-
uveď příklad vyloženě špatné hry, která dostala 5-6...
-
stačilo by aby se číslům vrátil jejich pravý význam a když je hra prostě špatná měla by dostat odpovídající hodnocení mezi 0-4, to se dnes neděje, žijeme totiž ve věku nadprůměrných her, kdy i vyloženě špatné dostávají 5-6...
-
Jestli ono to taky nebude tím, že se recenzujou jen známější a kvalitnější hry. Jinak vycházej kvanta srágor, o kterejch nikdy neuslyšíš, ovšem ty se většinou ani nerecenzujou...
-
co řekl na plnou hubu? vždyť podle jeho odborného názoru je DNF nadprůmernná hra, kdyby si Dan snad myslel, že je to srágora dal by známku mnohem nižší, třeba 0 *1*
-
tak ty DLC byly svým způsobem drahé, za ty peníze by se daly koupit i další hry. ale tak proč ne, je fajn, že se vlastně o tu hru dál starají a přináší něco nového. ale s DLC to není u her jednoduché, musí na to být ta hra uzpůsobená, Borderlands naštěstí jakž takž je, takže tam se to dalo využít dobře, u jiných her to může být oříšek.
-
DNF = sragrora. Dan Vavra to rekl na plnou hubu a spravne. a to ze se to vydavatelum a firmam nelibi ? jejich problem, nemaj vydavat sragory.
-
Četl jsem, co řikal ten chlápek, ale já mám holt jiný názor;) A hned na začátku jsem psal, že vím, že to není možné.