Přejít na výpis diskuzí
2K končí s PR agenturou po výhružkách kvůli DNF recenzím
16.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Ale jde, jen to chce zvolit správnou strategii. Vem si třeba Borderlands. Obstojnej single na spoustu hodin, dobrej mulťák a DLC, který vycházely ještě rok po samotný hře a byly poměrně kladně přijaty. Aby ne, když do hry přidaly novou zábavu se stejnou herní dobou (ne-li delší), jakou má většina dnešních áčkovejch fps her. A nemohlo to bejt až tak drahý. Unreal engine, jednodušší grafika, žádná monumentální hudba, spousta renderovanejch filmečků, zkrátka vůbec nic co by mohlo stát tunu peněz. I dabingem se šetřilo a nebylo to na škodu. Na tom museli vydělat jako sviňa :)
-
pokud chce někdo vydělávat, nelze dělat věci, které vydrží dlouho, prostě za rok aby se vydalo něco nového. boty se sice vyrábí taky ještě kvalitní, ale za ty se velmi připlácí a nejsou tak rozšířené. nejhorší to mají s multiplayerovými gamesami, to je pořád nějaký Battlefield a Modern Warfare, nemůže být jedna hra, která se ladí a doplňuje, každou chvíli nový díl. Je s podivem, že Counter Strike a Team Fortress 2 jsou poměrně vzácné výjimky...
-
Ale právě ten chlápek, co se prokecl, jasně řekl, že čísla mu nevadily, vadily mu texty těch recenzí plné jedu, takže to by se smazáním číselného hodnocení nevyřešilo. Co by se tím naopak vyřešilo by bylo to, že by nikdo vlastně nevěděl, jak na tom která hra je podle recenzentů, protože by se to nedalo nijak objektivně vyjádřit. Jestli by toto někomu posloužilo, pak snad jen výrobcům špatných her, které by možná měly o trochu vyšší prodeje.
-
byt staaale mlaad, to bych si pral, byt staaale mlaad
-
byyyt stale mlaaad, to bych si pras, byt staaale mlaaaad.
-
Legraci si tu nikdo nedělá. Jsme pod novinkou s Dukem, tak k Dukovi. Neletěl jsem vpřed jak blázen, zkoumal jsem předměty kolem sebe, bavil se u miniher a levely poctivě prolejzal. Přesto za 8 hodin konec. Zas tak intenzivní zážitek to nebyl, aby skončil tak brzy. Když vezmu původního DN3D, tak tam bylo spousta skrýší, často obtížně objevitelnejch. Člověk mohl tu hru prolízt 3x a stále bylo co objevovat, stále bylo proč se k tomu vracet. Novej Duke nic takovýho nemá. Kéž by se hry konzumovaly jako boty. Dát mi někdo za ticku kousek, u kterýho vydržím přes 2 roky a bude mít pořád co nabídnout, jsem nejšťastnější hráč na světě *3*
-
Spis vsichni vime, ze Mafia byla zklamani jen v kontextu tech ohromnejch ocekavani. Mam takovej dojem, ze dokonce v zahranici sklizela vyssi hodnoceni.
Neni to konkurence treba pro to GTA IV, ale rozhodne to neni prumerna hra.
Jakkoli jsem z ni byl ve vysledku otravenej...
Vy dva si panove hlavne uvedomte, ze se svet netoci kolem vaseho vkusu. No FUJ! *7* -
ja som to vydrzal az dovtedy kym mi neuniesli tie moje dve de*ky. tento script bol posledna kvapka. Ak som ich nemohol zachranit tak som mal byt od nich aspon 10m a nie ze to napalim tomu emzakovi rovno do gebule a on pokracuje dalej.
-
No ja si nemyslim, ze rozjet takhle vytrvaly rozsudky na zaklade vety, jejiz (navic vedlejsi, nedulezita) cast rika "obzvlast ked dohratie hry trva 8 hodin" (coz je pravda), by bylo dvakrat "slusny". OK - spatne zvolenej vyraz. Asi jsem ti nechtel rikat, ze jsi tupec : P
Proste places sice hezky, ale ne ze "na spatnym hrobe", ale rovnou uplne mimo hrbitov, nekde na stadionu *7*
Dobre - reagoval jsi vcelku "slusne", ve smyslu "vychovane". Urcite ale ne "slusne" ve smyslu "na urovni" : D
Pokud bych mohl i ja prosit o duvody, tak bych rad nejakej, ze kteryho jsi usoudil, ze puvodni pisatel hrou probehl jak vitr, a "konzumentsky ten konzum konzumoval" : D
Me hlavne irituje, kdyz nekdo s takovejma vyjadrovacima schopnostma remca, jak jsou vsichni blby, nepremyslejici, konzumentsky ovecky.
Tak nebo tak... vzdycky clovek udela lip, kdyz si zamete pred svym prahem, ze... Ja uz mam smetak nachystanej, tak jdu na to. -
Kdy už z toho vyrostete...
-
A copak jsem nereagoval slušně? Napiš mi tady jeden jedinej důvod, proč bych si měl myslet, že jsem nereagoval slušně.
Jinak slovo konzum se k tomu hodí více než na 110%. A jestli tě to irituje, tak to nečti. -
třeba proto, že je to slušná hra? co jsem četl všechny názory, nejvíc lidé nadávají na to, že se neprodávala kompletní, ale lidé si museli přikoupit další věci... tedy ve finále byla trochu dražší. to je důvod ke špatnému hodnocení?
-
Presne!! Treba takova Mafia2 si vic jak 5 nezaslouzi a vsichni vime kolik od recenzentu dostavala. *11*
-
Prosimte to ses naucil ted novy slovo "konzum", nebo co? Kolikrat ho jeste uslysime? Ty kdyz hrajes hry, tak nejses konzument? Prokrista, co jinyho jsou hry, nez KONZUM?
To se tomuhle dokazes vzdalit jen tim, ze sam sebe za konzumenta z pochybnejch duvodu nepovazujes, a budes tim tady vsem mavat pod nosem? No... smrdi to.
Ze se da hra probehnout, nebo vychutnavat je samozrejme pravda, ale ta tvoje osveta je tady naprosto nepodlozena, a uplne mimo. Krom toho, ze hraci doba urcite nebyla predmetem toho puvodniho komentare, a ty tady jen zbytecne vysilujes nad okrajovou poznamkou, proste JE rozdil, jestli si za tisicovku koupim DNF se zabavou na osm hodin, nebo treba Red Dead Redemption s takrka trojnasobnou hraci dobou. Hodnota penez ti neco rika?
Pokud chces cinit osvetu, tak to delej slusne, a hlavne tam, kde se to hodi. -
Tos mi připomněl jeden citát;)
S životem je to jako se hrou. Nezáleží na tom, jak je dlouhá, nýbrž na tom, jak se hraje.
Lucius Annaeus Seneca -
Vím, že to není možné, ale kdyby bylo, tak bych číselné hodnocení zrušil a používal jen text. Číselnou stupnici si stejně každý používá po svém a objektivita je ta tam. Pouze textové recenze by podle mě kladly větší nároky na recenzenty a ti by se už nemohli schovávat za čísla. No nic..konec snění. :)
-
dejme tomu ze to nejsou spatne(3), ale v "dnesni dobe" prumerne(5).. i tak ale ty hry tu dostavaj 8 misto 5
-
sorry mel jsem na mysli prispevek od tartuse a tvoji reakci na nej :)
-
a nebude to tím, že prostě tolik špatné hry nevychází? jinak 3 tady například dostalo Legendary... (jinak se známkou 3 jsem zde napočítal 48 her...)
-
dřív se to neřešilo, protože nebylo co řešit, protože hry byly skvělý, kdežto dnes stojí hry za prd, včetně novýho Duka, proto se to musí řešit dokud se to nevyřeší a hry nezačnou být opět skvělý