Přejít na výpis diskuzí
2K končí s PR agenturou po výhružkách kvůli DNF recenzím
16.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
no nahodou zacatek byl dobry .. cca po tu cast kde jste se dostali k prvni zbrani (stadion) .. paradoxne grafika, animace, linearita mi nejak zvlast nevadili ..
-
ani za 5 eur. pri 2,5 mozno zacnem uvazovat. aj to len ako darcek bratovi k vianociam :)
-
to mela byt reakce na posila@tiscali.cz..
-
Kdepak, myslel jsem ten problém dnešních hráčů jako takových, ne recenzenty. Dneska si prostě obyčejný konzumní hráč jde do obchodu koupit hru, kterou začne hrát a do večera nebo do rána ji má dohranou. Ráno ji pak jde prodat zpátky do bazaru a hned si koupí další hru, kterou zase dohraje na počkání a tak pořád dokola. Vždyť takhle si to ten člověk nemůže nijak užít. Nejde o to, jestli hra trvá 3, 5 nebo 8 nebo 150 hodin, jde o to, jak ji umíte hrát. Pokud si to někdo neumí užít jako hráč, ale konzumuje to jako obyčejnej konzument, tak ať to ani nehraje, protože ten nikdy nepochopí, co to je hrát hru.
-
tak schvalne, kdy jsi naposled videl ze by TG ohodnotila spatnou hru znamkou 3 ? vetsina her je tu nadhodnocena a znamky pod 5 se vubec nepouzivaj prestoze vychazi tuny spatnych her
-
recenzia je subjektivny postoj autora. Ak hra stoji za ... a autor ju musi dohrat lebo je to jeho praca, tak je pochopitelne ze v recenzii da najavo svoj postoj.
ja som DNF nemusel hrat celeho a preto som to zabalil za necelu hodinu a hned som ho zmazal. Pracu redaktorov si treba vazit obzvlast pri praci s takymto materialom. -
no nevim zrovna kolik recenzentu by si za vlastni kupovalo hry na recenzovani kdyz si muzou uzivat luxusu hrani za pismenka a kupovat si to co chteji a maji odskousene/pujcene od jineho recenzenta ..
-
Ja nevim pro koho je tahle hra ja pockam az bude o vanocich na steamu za 7 euro a neresim :o)
-
nejsi trochu mimo ? lukas raguje na to ze si recenzent hru mohl koupit a dohrat driv nez jim ji 2K poskytlo
-
Nerozumim tomu, proc bys mel brat v uvahu predchozi hodnoceni ... pod znamkou je odkaz na tabulku "Jak hodnotime", kde je slovy popsano, co to cislo vyjadruje.
-
To už záleží na tobě. Je vidět, že tahle hra není pro leckoho. :)
Měl jsem spíš na mysli ten problém dnešního konzumu ve hrách obecně. Dřív se tohle neřešilo, prostě se hra hrála. A jestli vám vadí, že jsou ty hry drahý, tak si počkejte pár měsíců až se zlevněj. -
On ma vcelku pravdu. Pokud nekdo recenzuje hru, developer by mel hodnotit jejich psany projev. Pokud napisi slusnou recenzi a daji tomu klidne 3/10, neni duvod, proc jim ty hry priste nedavat. Ale pokud nekdo recenzuje, jako id*ot s hubou plnou jedu a siry ( jako jeden zdejsi :P), hry by uz nedostali. Je to nakonec i znamka jejich urovne.
Nicmene 2k ma pravdu a on nemel pravo takovym zpusobem vyjadrovat stanoviska 2k.
Mimochodem to staveni do role ublizenych a pretaceni cele situace na konci ve svuj prospech vypada dost blbe :P -
To mi fakt rekni jak u tunelovy strilecky prodlouzis herni doby aby sis to poradne uzil?
-
a co by jsi chtěl v DNF tak dlouho dělat? stát na hajzlíku před zrcadlem a poslouchat pořád dokola ty trapný hlášky?
-
Panebože, to se zase bude řešit, jak dlouhou herní dobu má ta hra? Děláte si legraci? To už si nikdo z dnešních hráčů neumí hru užít? Vždyť co tak na internetu v podobných diskusích čtu, tak je to pořád dokola, že ta hra má tolik a tolik hodin herního času. To už je ale váš problém, že to prolítnete jak průvan domem. V dnešní hře se z videoher stal jen obyčejnej podělanej konzum. Konzumuje se to, stejně jako boty, auta, chlast a další. Většina dnešních hráčů nejsou žádní hráči, ale hromada poživačných konzumentů, co ani nevěděj, co znamená hrát videohru.
-
nechapem, DNF vysiel v piatok, ale recenzia bola az o 4 dni. takze o com tu 2K hovori? to si ten recenzent skor normalne kupi ako by to mal dostat od nich, obzvlast ked dohratie hry trva 8 hodin.
-
sestka na TG neni nadprumer *2* kdyz vezmu v uvahu predchozi hodnoceni je to 1 z 5 *3*