Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grinderman
    RTS to imho nebude, protoze to je v dnesni dobe dost upozadeny zanr, do ktereho moc nema cenu se poustet. Blizzard sice slavi se Starcraftem uspechy, ale to je dane obrovskou zakladnou hracu, vyborne zpracovanym/balancovanym multiplayerem a obecne kultem Blizzardu.
    Jako logictejsi moznost bych videl prave nejake FPS/akcni adventuru, ktera v soucasnem portfoliu Bioware zatim chybi a zaroven je to zanr, ktery maji soucasni hraci v oblibe a generuje velke zisky (coz se o RTS rici neda).
    • Kujva, to mě právě štve, čekám na dobrou strategii už dlouho, chtelo by to nového Command and conqera, company of heroes, nebo ufo .
      • Chcelo by to pokracovanie supreme commandera, ale v style prveho dielu a dvojku nechat spat ako zaujimavy ale nie prilis vydareny pokus doviest takto masivnu rts na konzoly.
      • Kr.Pa
        CaC at nechaji odpocivat na hrbitove, co udelali se 4. je zverstvo.
    • RTS jim na konzoli nikdo nekoupi tak na ne serou
  • Shattered Steel 2 by mohlo být zajímavé, tohle jako Baldur's gate 3 rozhodně nevypadá *1*
  • Vrook
    Vzhledem k tomu, že je to od Bioware, tak se nebojim, jen jsem dost zvědavej.
    • Vrook. V jaký jsi gildě v TOR? Přidal bych se :).
  • Tak nejak z toho citim snahu svest se na vlne popularity tematu moderni valky - aneb velke prodeje BF3 a hlavne CoD...
    • Hádam nie.. nech sa držia rpg. *6*
      • teraz robia uz len akcne filmy
      • RPG uz opustili davno
  • smejki
    Alpha Protocol 2 *1*
    • Cahir
      Nezlobil bych se.
      • skaven123
        radsej nie, zamerali by sa viac na nejake vztahy a super nasnimane dialogy s 3mi odpovedami rozlisenymi farbami,...juj ale by som chcel byt niekedy farboslepy :D
        • Irisis
          to náhodou bylo v AP vyřešený výborně - v 90% případů mike všechny fuckoval , jen jsi vybíral jestli to udělá drsně nebo vtipně *3*
  • Já teda tak, co z toho nakonec vypadne... podle mě to vypadá jednoznačně na nějaké válečné RTS... nebo je to záměr Bioware nás takhle zmást, ale o tom dost pochybuju.
    Mno nevím jestli zrovna tenhle typ hry jsem si od Bioware přál, přece jenom po ságach typu Mass Effect nebo Dragon Age si budu muset na tohle zvykat. Uvidíme co z toho nakonec vzejde...
  • Danieledl
    Jsem zvědav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit