Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kéž by Bioware přestalo plodit odpad typu DA2 a udělalo raději Neverwinter Nights 3 nebo Baldurs Gate 3.
    • Anal.S
      Tak to já bych nejradši viděl KoToR 3, klidně na principech Mass Effectu. Hlavně aby zůstala ta atmosféra :)
    • MrSanta
      Na NWN nemají práva a Baldur's Gate měl snad celkem jasně uzavřenej příběh, tak si nějak nedokážu představit o čem by bylo pokračování. Já budu spokojenej, když DA3 skloubí to dobré z Origins a dvojky.
      Kdyby se z tohoto nového projektu vyklubal futuristický nelinerání FPS s důrazem na příběh, lehkými RPG elementy a herní dobou jako měl třeba Mass Effect, tak bych se vůbec nezlobil. Prostě takový Mass Effect z pohledu první osoby *1*
      • He? Co přesně dobrého by si nějaká hra mohla vzít z DA2?
        A mě ta ukázka moc futuristická nepřipadá, naopak to podle mě vypadá jako současnost na blízkym východě.
      • Zayl
        Jo, volat po BG 3 je fakt mimo, jedině nějaký spinoff, což je zbytečné. Hlavně Forgotten Realms se za tu dobu notně změnily, stejně jako DnD.

Já právě doufám že DA 3 bude konzervativnější než jeho předchůdce a hlavně že konečně budeme mít příběh. Ten nastíněný na konci dvojky mě docela zaujal, protože rád hraju mágy.
  • Anal.S
    A co nějaké taktické RPG/strategie? Neříkám že nutně tahové, ale víte co myslím. Jagged Aliance, Fallout Tactics, Commandos? Kdyby přihodili dynamičtější gameplay, silnější story... možná by to i dneska mělo šanci na úspěch.
  • smejki
    Alpha Protocol 2 *1*
    • Cahir
      Nezlobil bych se.
      • skaven123
        radsej nie, zamerali by sa viac na nejake vztahy a super nasnimane dialogy s 3mi odpovedami rozlisenymi farbami,...juj ale by som chcel byt niekedy farboslepy :D
        • Irisis
          to náhodou bylo v AP vyřešený výborně - v 90% případů mike všechny fuckoval , jen jsi vybíral jestli to udělá drsně nebo vtipně *3*
  • Tak nejak z toho citim snahu svest se na vlne popularity tematu moderni valky - aneb velke prodeje BF3 a hlavne CoD...
    • Hádam nie.. nech sa držia rpg. *6*
      • teraz robia uz len akcne filmy
      • RPG uz opustili davno
  • Vrook
    Vzhledem k tomu, že je to od Bioware, tak se nebojim, jen jsem dost zvědavej.
    • Vrook. V jaký jsi gildě v TOR? Přidal bych se :).
  • grinderman
    RTS to imho nebude, protoze to je v dnesni dobe dost upozadeny zanr, do ktereho moc nema cenu se poustet. Blizzard sice slavi se Starcraftem uspechy, ale to je dane obrovskou zakladnou hracu, vyborne zpracovanym/balancovanym multiplayerem a obecne kultem Blizzardu.
    Jako logictejsi moznost bych videl prave nejake FPS/akcni adventuru, ktera v soucasnem portfoliu Bioware zatim chybi a zaroven je to zanr, ktery maji soucasni hraci v oblibe a generuje velke zisky (coz se o RTS rici neda).
    • Kujva, to mě právě štve, čekám na dobrou strategii už dlouho, chtelo by to nového Command and conqera, company of heroes, nebo ufo .
      • Chcelo by to pokracovanie supreme commandera, ale v style prveho dielu a dvojku nechat spat ako zaujimavy ale nie prilis vydareny pokus doviest takto masivnu rts na konzoly.
      • Kr.Pa
        CaC at nechaji odpocivat na hrbitove, co udelali se 4. je zverstvo.
    • RTS jim na konzoli nikdo nekoupi tak na ne serou
  • Vážně nechápu, jak se někdo po Dragon Age 2, leaku otřesného scénáře Mass Effect 3 a dvou deb*lních teaserech může těšit na hru od EA Bioware.
    • Jediná hra která se za posledních pár let Bioware nepovedla byla DA2.
      I přesto to nebylo špatné RPG bráno v porovnání s konkurencí.
      Nevidím duvod, proč by nová hra měla být sračka, at už to bude cokoliv....
    • Hairy_Ass
      Co je na něm otřesného? Pochlub se. *3*
      • Indoktrinace zneužívaná jako příběhová berlička, nulový vliv rozhodnutí z minulých dílů, konec kde vše vysvětlý deus ex machina...
        • Hairy_Ass
          Trochu silná slova (tedy hlavně ten nulový vliv předchozích rozhodnutí), nebyl by odkaz?
      • skaven123
        ze assasini su tankovia, obnovovanie priseriek, genericke prostredie, vyuzitelnost 3? kuziel, "rozvetvenost" dialogov, a vseobecne - preco hra musi vyzerat ako film? :)
        • Hairy_Ass
          Jenže on mluvil o otřesném scénáři.
          • skaven123
            jaj beriem spat :)
            som to spojil s otrasnym DA2
        • MrSanta
          Snažíš se hezky, ale neodpověděl si na otázku.
    • Cahir
      Já se těším. DA není kritikou a spoustou fanoušků považováno za špatnou hru, takže tyhlety světonázory z huby několika haterů mi už vážně lezou krkem.
    • Ukaž ten leak. ;) Co já teda vím, tak se nic takové nestalo. Ale fanoušci se těšit můžou a mohli by i po tom leaku. :)
    • Jak víš, že Mass effect 3 bude mít mizernej scénář?
      • pretoze ME 1,2 ho asi nebavili tak ako aj mna cize predpoklada ze pokracovanie bude tiez nudne.
      • Cahir
        Ví hov*o, jenom prudí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit