Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hra se tvari jako F2P ale pokud hru chcete opravdu hrat a to na nejvyssich tierech, tak se ze hry stava bezedna zdimacka na prachy, premko je nutnost, premiovej tank na kredity nutnost, goldova munice skoro nutnost v klanovkach a ted zivit minimalne 2 X tiery(nejlepe 3 X) do klanovek, jelikoz kdyz vas znici musite mit nahradu ...
    Jeden herni mod pro hrace kteri nehraji klanovky je uz pomalu k zbliti.
    Takze to shrnu, ocesali dosti velkym zpusobem vydelky kreditu misto aby se snazili hru vybalancovat, do hry komponuji hov*diny typu maskovani (samo zaplat) klaksony a jine nepotrebne blbosti a tak bych mohl pokracovat.
    Kdys v bete to jeste byla hra ktera zabavila na dlouhe vecery , jenomze dnes je to jen sprosta zdimacka na prachy a co na to vyvojari z WG ? neznam, neni bug, nejsme si vedom, jsou to jen Belorusti sasci.
    • Goldova munice není ani v klanovkách nutností, pokud to ale klan vyžaduje, je to povětšinou jednorázová investice. Viz příkladem klan BIA, který goldovou munici poplácí zpět. Investice je tedy pouze při jejich nákupu, Tak snad ta smska Vás nepoloží na dno. *11*

Co se týče očesání, no nevím nevím na KV, VK3601 (H) a amx 13-75 jsem byl vždycky v plusu.
      S T29 T32 i Tigrem se dá vydělat, jen to chce torchu víc snahy.
    • Tak pane Vy jste ale trefil hooodne vedle!
      Poprve maskovani neni aktivna vec , je to jenom zmena vzhledu tanku.Kto chce muze ji poridit za normalni credity na omezenou dobu(tyden nebo mesic) , stale je to lepsi nez v mnoha F2P FPS hrach kde tyhle veci obdrzite na nekolik hodin(dokonce i zbrane).A pak to maskovani/barvu muzete koupit za prachy , teda goldy.
      Klakson jeste tam neni funkcni a je to velice dulezita vec jestli chcete nekomu dat najevo a rychle aby uhnul nebo vas prestal blokovat ,zadali to hraci takze...nevim vo cem melete.
      WG se snazi ale udelat vsem dobre proste nejde.Hra me bavi stale vic a vic i po vice jak 1,5 roku hrani.Kazdy muj znamej zacal hrat tuhle hru.Muj velice dobrej znamej hraje od zacatku jenom free , jedine veci ktere jsi koupil "to date" jsou mista v garazi ale na ty existuje taktez discount.
      WG pravidelne dela kvizy na twitteru i v ceskem rodnem jazyku takze moznost vyhrat goldy ma kazdej.
      Je to snad jedina hra kde mate proste sanci ty ingame goldy vyhrat v mnoha soutezich ci uz je to twitter quiz,nebo zabij kuriera (tier 3~7),pak ruzne souteze typu sloz basen na tank,nakresli pohlednici,udelej neco rucne z papiru,z dreva proste je to na sikovnosti dotycnych lidi.Ja znam lidi ktere goldy nikdy nekoupili a maji jich na kazdy mesic.Taktez WG dela ruzna promoce typu tyden free premium,tank na nove zalozeny ucet nebo 1den premium plus tier 3 tank (napr t-127).Tyhle veci kazda firma nedela...
    • Podle mě se pletete, ano pokud chcete hrát na max tierech tak do hry musíte vložit peníze (na pořízení garáží), ale ne na premium účet (nahrál jsem si IS 4 a vydělal si i na IS 7 bez premium účtu i bez premium tanku) nebo premium tank. Prostě je nutné hrát více s tanky na tieru IV - VI (ideál je pro většinu lidí na kredity KV).
      Klanovky chodím a zlatou munici jsem si zatím nikdy nekoupil a ani o jejím pořízení neuvažuji...
      Ano 7,2 sníží výdělky kreditů u vyšších tierů (s výjimkou tieru X - takže vrcholných tanků u kterých se zisk naopak zvýší), ale zase zvedne příjmy u tierů nižších... takže se v reálu nic moc nezmění, pro ty co hrají jen vysoké tiery a spoléhají na premium účet to bude asi těžší a bez premium tanku tier VIII se neobejdou, pro ty co stále hrají i za nízké tiery se nic nezmění možná dokonce budou vydělávat víc... *3*
  • nevim taky hraju uz docela dlouho a nemuzu rict ze by ty 300stovky mesicne byla naka neuveritelna zatez na penezenku tak si holt nekoupite pytel travy nebo 3 cigara nebo deset piv..a halt kdyz jdu do prace tak si zahraju pouze dvojnasobky a je to nekdy nehraju treba tejden ale ze bych z toho mel nervy se rict neda..hlavne me prijde ze bez premka bych vysoky tiery jezdit nemohl mam totiz t-54 a i s premkem je ji dost tezky uzivit i kdyz mam naky zabiti poskozeniu a detekci vydelam treba jen 5000 :( zbytek mam vsechno tiery 6-7 a s tema se jezdi paradne nevim jak bez premnka to se me nikdy nestalo:)
  • Hra mě baví, vydělávám slušně i bez premium účtu a asi bych do toho nešel. Jediný co se mi nelíbí je to, že válčím s tankama o tři stupně výš. Já jim ani nedokážu ublížit a oni mě daj na jeden výstřel. Když sem měl Tier 2 tak sem hrál s Tierem 4, tak sem se těšil, že až ho budu mít, tak to bude snadný s "dvojkama" a místo toho tam mám "sedmičky"
    • Tj naschval. Abys koupil premium a vyexpil to tak rychlejc. *15*
  • ze začátku je to strašně zábavná hra, ale od středu tech levelu a vejš je to neskutečná nuda než se nový tank upgraduje. Do tý hry bych nedal ani korunu, zas takový šlágr to není... PS: na lodě jsem hodně zvědavej...
    • Lode muzou byt zajimavy, navyfield me bavil. Ale grindfest + pay to win me spolehlive nici iluze o kvalitnim hrani.
  • Raz som si kupil premium na tri dni (akcia za cenu jedneho dna) a hovoirm, nikdy NIKDY viac, pretoze vas to strasne nuti to stale hrat, ked uz ste si to zaplatili tak vam bezi cas, tak predsa ked som si zaplatil tak to musim hrat.

Kupim znova len vtedy ze sa system zmeni nie na casove premiove obdobia, ale na pocet bitiek po dobu ktorych budete mat preimum bonus. Potom to mozem vypnut aj na par dni aj po dobu zaplatenia.

V tej hre casto plati ze kto ma premium tank (lowe, typ) tak to nevie hrat. Can pay - cant play.

Cakam strasne na fyziku, hra je onicom, stale o tom istom, obcas pridaju mapu a hotovo, ziadne nove mody. S fyzikou sa hodne zmeni gameplay tak to zas bude zabava.
    • Máš pravdu tohle časové omezení mě taky přímo štve *16* co když zrovna nemám čas hrát ?práce atd..... Měli by to nastavit na ingame čas ;) *11*
    • Argument, že trpíš problémem s tím, že se neumíš od placené hry odtrhnout, je dost tvým problémem, řekl bych :)

A to, že někdo má lowe neznamená, že ten hráč je nula a i globalizace na "často" je dost z cesty (někdy se podívej na počet bitev těch hráčů).

A fyzika... Jj, fyzika létajících ptáků mi tam taky chybí :) Jinak nevím, na co jiného bys jí chtěl... Možná na to ještě spadnout ze skály s pěknou fyzikou pádu ;)
    • XorxoxTalarius
      To mi prijde jako scestny argument "Koupil jsem si premium a nutilo mne to hrat" :D
      Akorat by mne zajimalo jaky mas problem s fyzikou, mne tam zadny nenapada ... tezkej tank potrebuje silnej motor aby vyjel kopecek, atd ... nevim co by jsi tam chtel vic ...
      • Fyzika má být implementována tak, že například tanky budou při rychlé jízdě na terénních vlnách nadskakovat, tank se může na svahu i převrátit, strmý sráz tě nezastaví ale spadneš a podobně. Viděl jsem nějaká videa z prvních testů nového fyzikálního modelu a celkem to bylo maso.
        • XorxoxTalarius
          Jo taak, tak to beru. Zni to dobre, diky za info :)
          • tady sefe :
            http://www.youtube.com/watch?v=CrC2mrpzZXU&feature=player_embedded
  • Ano Natálko :D Lepší spamovat fora a modlit se za hříšníky, kterých se zmocnil ďábel díky hrám :D
  • DeDy
    WoT jsem hrál před rokem do Tier5 (StuG III). Hra bavila přitom i hrozně štvala, když na mapě byly tanky o 3 levely vyšší. Ta nevyváženost mě odradila hru zaplatit. Taky byla zábava s kámošem přes Ventrilo odpočítávat 3, 2, 1, START, aby jsme se dostali do stejné mapy (asi 40 % úspěšnost) *1*
    • co takhle dat si partu? hm? 100% uspěšnost
      • Predtim neslo hrat v parte kdyz jsi nemel premium. Co takhle si o tom nejdriv neco zjistit. *7*
        • no nevim hraju to od bety a v cete jde hrat celou dobu....jedine omezeni je v poctu hracu v cete.. 2 jdou vzdy ale 3 jsou uz jen s premium uctem...takze nevim .. ale co si o te hre napred neco zjistit :)
          • cety jde delat ve dvou od nakyho update 6.7 blbecku co si o tom pretim neco zjistit?
            • panove nikoho sem neurazel.. co tu alespon zakladni slusnost udrzet i na druhe strane.. pravda nekomu muze vychova chybet :) v bete byly goldy zdarma takze premiak sem mel temer stale.. mozna proto ta ma iluze ... ze to slo... a v jiz normalni hre si nejsem vedom ze bych nekdy v cete nejezdil... a to i pres to ze nikdo znas premiak nemel.. tak nevim
          • tak na betystu toho evidentne moc nevis - bez AC lez hrat v cete (2 lidi) az tusim od 0.6.7..
            • *bez PA*
    • To zírám, že něco takového jde, přitom vůbec nechápu, jak je možné se pomocí hlasového komunikátoru trefit do stejné mapy? *8*
      • Ano, rekli si 3 2 1 ted, zmackli join match naraz a modlili se aby je to hodilo spolu.
        • Aha, já to pochopil tak že společně odpočítávali až po připojení do bitvy *5* Díky.
        • Jojo, celkem casto to tak delame v klanu s dvema/trema cetama, celkem casto nas to hazi do jedny bitvy (a taky casto proti sobe)
  • Tahle hra vede v tom že se dá naprosto v pohodě hrát bez placení a to i na vysokých tierech. Pokud si dobře vytypujete tanky, který vám budou vydělávat, tak jste naprosto v pohodě.

Já teď jezdím s tierem IX a 4 z 5 bitev jsem v plusu.
    • KV +100% osádka +vše vyzkoumáno = nezničitelné monstrum
      (samozřejmě mluvím o tieru 5 ) skvěle se sním farmí
      • Pokud ti to KV potkam na otevřenym prostoru a nemaš tam to dlouhy dělo tak tě s Pz4 rostřilim na 550-600 m uplně v klidu.Navic sse snim perfektně vidělava a když se zadaři da se stim rostřilet tank o dva tiery připadně dorazit aj 8 tier
        • No kdyz tam ma kratkej "derp gun" (152mm) tak pochybuju, jestli tam ma 107mm kanon taky pochybuju a jestli tma ma 122mm taky pochybuju.Se stavim ze 4 strely z 8 budou bounce jestli netrefis zadek a o tom ze na volnem prostoru s pz4 zvitezis si muzete nechat zdat.
          KV je proste slusnej tank az moc na tier 5 a klidne vystrilim i tier 8 tanky s nim(je to jedno kterej gun pouzijes z tech 3 spomenutych).
    • Anal.S
      No to se mi chce těžko věřit. Asi to jde, ale já se zatím prokousávám Tierem VI a jde to dost z tuha. (VK3601). Spíš si vždycky musím farmit penízky na Stug3 a Pz3/4 abych si vůbec mohl pár matchů s VK3601 dovolit :D
      • Pořid si SU 85, na svůj tier má super kanón, a náklady na opravu jsou sranda, za to co vydělal mám už tři stroje tier X, a to hraju 90% času bez prémiového účtu a patron, takže zdarma:)
        Free to play v této hře funguje na jedničku, jediné co mi vadí, je zoufale nízký počet map.
  • bavilo ale jen chvilku jsem zvědavej na ty lodě
  • melny
    Já se nedivím, že prosperují. Syn chtěl nakoupit nové tanky a hned z toho byla částa tak tří her :)
    • Ze zvědavosti, které?
      • melny
        Vůbec netuším
      • keca... jediny co tam ma aktualne cenu AAA hry je jen Löwe - cca 45€, KV5 za necelou polovinu a zbyly uz jsou pak relativne za hubicku
        • Jasny a za tech 20-40 E se vubec neda nakoupit nekolik her... *7*
          • pisu AAA hry, budgetovky nekupuju... a kdyz uz jsme u toho, tak na iphone a podobny nesmysly jich za 20€ koupis klidne 20....
        • XorxoxTalarius
          Zapominas ze musi koupit misto v hangaru ;)
          • pokud kupujete premium tank tak je misto v hangaru v cene tanku... tank proste zabere novou pozici...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit