-
zrusil bych EA, tolik doku** her jsem jeste nevidel a ani videt nechci
-
Tak zatím jsem akorát hodně zvědavý, co z toho nakonec vyleze a jak se to bude hrát. Nějakou dobu nazpět už jsem nad NFS také zlámal hůl ve smyslu jeho předchůdců, ale musím říct, že krom Carbonu mne ty díly i tak bavily. Teď si třeba střihám iRacing Hot Pursuitem (na večer odreagovávačka dobrá, ba snad i skvělá) a shifty jsem taky přijmul jako pozitivní výplň. ale po něčem, jako bylo Porshe unleashed už se dá jen asi "stýskat"
-
No a co jako? Já se z tohodle ho*na nepoto... *1*
-
Mno od dob Underground vydavaji pomalu to same. Je pekny ze se aspon snazi nejak zakomponovat pribeh do popredi, ale jizdni stranka hry opet pres kopirak z minulych dilu...
-
-
a to cheš aby tamty auta litali? *1*
-
-
3000 mil v kuse? *1* *1*
-
-
pokud kilometr pred cilem vsichni predjedou jak musis jet znova *1*
-
-
a popritom si dame pauzu v hoteli, dotankujeme benzin opravime si auto a pokracujeme dalej, takto pri tom budeme sedet 3 dni a 3 noci kym sa dostaneme do new yorku :D
-
Pokud uvidíte tuhle hru v regálu na prodejně, doporučuju jediné......RUUUUUUUUUUUN! :-D
-
I když mě série NFS přestala bavit u Carbonu, tak na jízdu ze San Francisca do NY jsem docela zvědavej. *5*
-
Kdyby aspoň tolik netrvali na nálepce NFS. Jasně, je to zvučné jméno, které přitáhne lidi, ale tohle se na můj vkus až moc odštěpuje od klasických dílů. Působí to na mě dojmem, jako kdyby EA vydali hru FIFA: The Cricket, jen protože je název FIFA více v podvědomí hráčů.
-
Působí to na mně, jako reality show ... no uvidíme jestli pokus udělat něco jiného v sérii NFS nebude přešlap ..
-
-
Větší přešlap už udělat stejně ani nejde :)
-