Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • darthak
    hipsterske okulare - mne staci trackIR a hotovo
  • TheGGG
    Na takové super věci zkoušet takovou blbost jako TF 2
    • Je zde nějaká možnost filtrování příspěvků? Například aby se mi po přihlášení v diskuzích automaticky nezobrazovaly příspěvky od uživatele TheGGG a dalších podobných dětí?
      • TheGGG
        Pokud by to blokovalo příspěvky hlupáčků co nesnesou cizí názor tak proč ne. To by tady ale kromě mě a pár dalších slušných přispěvatelů nic nezbylo. Obzvláště šaškoslavovy kydy už by si nikdo nepočetl
        • Hanzales
          Ty by jsi si dal do ignore nás, my všichni tebe, a byl by klid ;o)
          • TheGGG
            Všichni? To mluvíš za těch pár zbabělců co se s pleskoslavem plácaj po zádech jak dobře setřeli každýho kdo náhodou má jiný názor?
            • TheGGG
              Když nemáte nic proti mému příspěvku tak proč mě napadáte jako trolla? Nebo se tu jen hledá záminka. Chápu že mi všichni závidíte moji oblibu, ale to je jen váš problém
            • Hanzales
              Nevztahuju to na "TF2" příspěvěk, ale na téměř všechny tvé příspěvky... btw you wish
              A pro tebe ještě spěšl ... *5*
            • walltar
              Hej počkat ... já s tvým názorem nemám nejmenší problém. TF2 nemám rád ... já sem proti tvojí osobě jako takové.
            • TheGGG
              Všichni co máte problém s mým osobním názorem že je TF 2 blbost jste is dali tu práci na mě reagovat zcela zbytečně. Jestli je provokac když člověk neodkyvuje a nechválý davem vybrané hry tak budu klidně provokovat. Vaši rodiče by se za vás měli stydět. Nevytrhli tuto zemi ze spárů komunistů jen proto aby tu nějací mladí hejsi zase začali diktovat podmínky. Smůla hoši, zajděte si na sraz UVKSČ a svobodným lidem nechte svobodu.
            • Hanzales
              Mně nevadí jiné názory a už vůbec ne ty rozdílné a odlišné. Ale musí to být názory, a ne kolikrát úplně okaté a průhledné provokace ;o) Spíše mi vadí styl, jakým jsou ty "názory" někdy prezentovány a jak se někteří jedinci tady chovají. To je trošku rozdíl. A ad ta reakce o něco výše, musel by jsi se více snažit, aby jsi mně urazil a donutil na to reagovat ;o)
            • walltar
              Třeba taky lidi, kteří se snaží normálně diskutovat a kretény, jako ty k ničemu nepotřebují.
          • Hanzales
            a asi jsi nepochopil (použiju teď tvůj styl psaní). Kdyby jsi více přemýšlel, tak by jsi věděl, že by jsi byl ignorovaný jen pro ty, co by si tě do toho ignore listu dali. *3*
            • TheGGG
              tvůj komentář dokazuje pouze to jak malou slovní zásobu předpubertální děti mají *5*
      • walltar
        HEj ale tohle není špatný nápad ... Games dejte se do toho ... taková jednoduchá ignore funkcička by se hodila. *15*
    • Cloveka kterej ma v avataru Biebera nemuzu brat vazne.
    • Ze by kvuli jednodussi implementaci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit