Přejít na výpis diskuzí
3DMark update Time Spy otestuje grafické karty s podporou DirectX 12
18.7.2016 | Adam Homola
80 příspěvků
-
:)
-
Prej mu ho někde vytiskli na 3D tiskárně https://goo.gl/REqXyz . *14* Pohání ho pouze jedna GTX 1070, žere jen pár W a doletí až k Jupiter. 80k ušetřil páč si ho objednal online.
-
tady nejde o vykon ale o spolehlivost..ta 9600 se srala furt diky ovladacum. tenkrat u Morrowindu sem vyzkousel asi 10 ruznejch amd ovladacu a ani s jednema ta hra nebezela poradne. pak sem tam dal tu 5700 dal tam ovladace co byli v krabici na CD a hra hned bezela super. A pritom by 9600 mela Morrowind zvladat naprosto s prehledem.
-
Já nemám žádné a jsem na to hrdý :) Všude to mám kousek, k rodnému domovu vlakem chvilku a stejně bych ho neměl doma ani v práci kde blízko zaparkovat a akorát by to žralo prachy :) Já tak nějak stejně sedím v práci i doma pořád u PC, tak se snažím aspoň přemisťování brát peškobusem i když se dá svézt šalinou, nebo metrem (ostravák v praze no). A jezdící schody taky zásadně chodím (nemám rád líné nechodiče byť na 5 schůdcích, ještě když se tam rozplácnou jak doma v předsíni.)
Problém akorát je, že bych potřeboval přibrat a ne shodit :D -
Jsem na straně zábavního parku :) Ale je fakt, že když přijde nový DX a než se jeho potenciál začne opravdu využívat, je na trhu další generace karet, nebo další revize s lepší spotřebou a odladěnýma mouchama. Já pokud bych neměl peněz nazbyt, tak bych se nikdy do nějaké čerstvé technologie asi nehnal (3D, VR, první kusy CPU/GPU/MB) a posečkal a pokud není extra kam spěchat tak možná i na další revizi, generaci. Pokud má člověk FullHD monitor, asi se taky nikam hnát za výkonem nemusí a pokud má někdo obrovskou 4K telku, nebo si může dovolit vypláznout za VR headset, nebo 3 Gamingové monitory za plnou cenu v době vydání, tak asi jednu dvě GTX v PC neřeší. Pokd bych se u 480/1060 rozhodoval, tak podle DX12 asi nejméně.
-
To aby jsi si pořídil ještě dva montory, nebo VR *3* nebo 144hz kvalitní monitor a mít rezervu, i když tam to asi GSync a tak jistí...
-
No AMD mělo hlavně stát max 7k. Podělali co mohli, jediná naděje už je jen v nereferenčních řešeních. Ale stejně to spíš vypadá na výsledek 8,5k vs 9,5k za neref v průměru. Se štěstím 9k.
Já chci zase klid v case, dost mi tu GPU cvrčí >_< pokud budou mít 1060 opět problém s cívkama tak se zblázním asi. *1* -
jo, ale stejne habdicapovany rx480 jsou drazsi, nerikam, ze to ma nekdo hned kupovat
ja uz amd nechci, ja chci doma klid -
pochybuju že to porazí mejch 160 fps v 1440p v Doomovi s vulcanem ale človek nikdy neví
-
Jojo, konečně pořádná karta za slušné prachy. Teda, pokud to spadne na 8k za neref. Ale do referenčního chlazení by nikdo jít neměl. Ještě chvíli počkat na ustálení cen a nové hry a hurá nakupovat *2* Nejhorší na tom je jen CZC marketing
14 449,-*1*
https://www.czc.cz/gtx%201060/hledat -
gtx 1060 levnejsi jak rx480? rudej tabor muze zacit hledat bilou vlajku *5*
https://www.czc.cz/graficke-karty/produkty#q-c-0-f_2027481=sNVIDIA&q-c-1-price=r7000-10200 -
p.s.
slyšel jsem že nereferenční chladiče od nvidie uchladí i menší rodinný dum -
njn ale lidem jako LV pak už na klímu nezbyde, když koupí high end a nejakou ojetinu
-
Tak barák není třeba řešit, každý schopný moderní člověk má doma klimu, tam se odpadní teplo z PC vždy ztratí, akorát se ubere pár stupňů v místnosti. Hlavně mít solární panely a umět šetřit na základních zdrojích no.
-
hlavne skutečný hráč se neomezuje na jednu platformu, ale má doma xone, ps4, nvidiu i AMD. Da se to zvladnout, pokud se chováte finančne inteligentne. Je sice pravda, že AMD topí víc, ale pokud máte pasivne chlazený barák kde se i v léte teplota neprehoupne pres 24 stupnu, je to v pohode
-
Přesně to mě taky dost **** *1* Navíc konkurence a jejich dlouholeté zkušenosti s UI...
Největší šance je tak možná další TES. -
Což vzhledem k rozšířenosti předchozích id enginů nevypadá moc slibně :-)
-
nVidie začíná být jak Apple *5*
-
Kvalitní trolling. Dávam za 1-
-
Nemyslím. Mě to třeba dost baví. *1* Mám Nvidii, ale propaguju AMD a bavím se nad tím, jak Nvidia fanboys praskaj žilky. *1* *1* Některý lidi to prostě moc žerou. *1*