Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak to jsem zvedav. JA2 byla srdcovka. tady vypada uplne komicky, kdyz po sobe dva strili ze vzdalenosti 10 metru a netrefi se...zhave vystrely 2 hadra
    • SHULAS. cele to posobi ako suhrn smiesnych momentov z tej hry. Takze ak to ma byt to naj co nas tam caka, tak je cas sa zacat pripravovat na to, ze to okremmena nebude mat s JA seriou nic spolocne.
  • Já jsem trochu smutný. Vůbec to nevypadá jako blbá hra. Ale "tahovky" už se dneska si nenosí. A to je velká škoda, protože není nic lepšího než si udělat kávu nebo kakao a rozmýšlet několik minut tah a pak ho s očekáváním "odkliknout" a čekat jak to dopadne a co udělá soupeř. Pseudo tahové strategie s možnosti zapauzovat realtime děj. To prostě není ono. A zrovna tato hra byla naprosto kouzelná. Bohužel se domnívám, že dnes už se něčeho podobného nedočkáme... Stejně jako nezažiji časy kdy jsem musel sednout na kolo a jed přes celé město, abych zjistil že kamarád není doma. Doba jde dál a my může buď "fňukat" a nebo se přizpůsobit. A já si dovolím ten luxus a budu někdy plakat a někdy se přizpůsobím. Jak to bude v případě této hry? to se uvidí! Dobrou noc.
    • Dobře napsáno *3* Nezbývá, než souhlasit.
  • na tuto hru jsem mimoradne zvedav, jeste bych prosil o predelavku jednicky, ktera imho byla herne lepsi
  • remake Ja2 v realu s moznosti pauzy?! To fakt ne, toho jsem se nejvic bal :(
  • A jéje.... Jagged Alliance 2 je mou srdeční záležitostí... hrál jsem jí tolikrát, že už to ani neumím spočítat. Minimálně 1x do roka jí znovu dohraju. Na tom video to vypadá dost kýčovitě. Takový mix mezi Men of War a jagged union.... nicméně držím palce! Bylo by to super mít zpět legendu!
    • Bylo by sice fajn mít zpátky legendu, ale z videa se mi to zatím nezdá. Bude probíhat realtime mód, jako ve videu (s možností zapauzovat), anebo půjde přepnout i na tahy jako v klasice? To je, myslím, docela zásadní věc. Podobných žánrů v realtimu jsou mraky. Tahovek je jako šafránu... Zdá se, že ryzí tahovky, jak je známe, se dnes už nenosí...
      • Němčině sice nerozumím, ale celkově to na mě působí spíš jako ukázka ze hry. O finálním produktu to podle mě moc nesvědčí... navíc vidat JA bez tahovýho módu by znamenalo přijít o velké množství zákazníků (jako třeba mě), takže spíš uvídme až to bude hotovo...
  • Taky by mohli udělat remake Spellcrossu *9*
    • Tak tohle je napad jak vino... Kruci to byla na svou dobu hra jak vino...
      • Zayl
        No ne že by konec Spellcrossu nedával prostor pokračování ... ale nemyslím že to je zrovna ideální pro dnešní trh.

I když je pravda že moje dohrání bez ztráty jedné jediné jednotky za celou hru na nejvyšší obtížnost mě naplnilo dobrým pocitem :p.
        • tak to kloubouk dolu ... ja furt nakupoval hummery
  • trolo
    toto neni remake.. len chcu z dobrej hry vytlacit este nejake prachy. keby to bol remake tak vylepsia grafiku a mozno niektore nedomyslene veci dovedu k dokonalosti. ale toto je skor prerobenie na styl comandos, desperados s menom JA *10* *11* *12*
  • smarja,co to ma byt? Stoji od sebe par metru strili na sebe ze samopalu minutu a netrefi se? granaty si hazou pod vlastni nohy..........to se mame na co tesit *6*
    • přesně tak hodně me to zklamalo...
    • asi nevis, co znamena slovicko alfa ....
    • Ano, taky dobrý postřeh. Sám jsem si říkal, že ta kadence z takové blízkosti, a voják se ani nehne, je poněkud divná. O hození granátu pod nohy či do stromu ani nemluvě... Má to zatím slušně našlápnuto..., a rád bych se mýlil, ale ke klasice to bude mít hodně daleko (i když si to pár přiznivců možná najde).
    • jj, vyzera to skor ako A-team, back in action :)
      Btw zdravim menovca
  • O tom, že by se jednalo o alpha verzi jsem ve videu nic nezaslechnul, ale i tak mě udivuje, kolik lidí si tu myslí, že ve fázi alpha se dá ve hře ještě udělat plno změn. Alpha znamená, že hra je de facto hotová a testuje se na počítačích vývojářů, takže už se vychytávají jen bugy a o nějakých zásadních změnách nemůže být ani řeč. Beta pak znamená, že se dá hra k dispozici i veřejnosti, aby se mohla otestovat i na jiných konfiguracích než mají vývojáři k dispozici. Pokud by takhle vypadala alpha verze, tak bych ztratil veškeré naděje v tuhle hru, což nechci, protože JA 2 patří do mého top 10.

http://www.1up.cz
    • Jenže i ta alfa dává vědět jaký bude koncept. Když tam nebudou klasické tahy, tak to prostě není JA. Podobně pohřbil Altar i UFO. Byla to sice dobrá trilogie, hlavně druhý a třetí díl, ale s klasikou to nemělo téměř nic společného.
    • Co znamena podla teba 'de facto' ? Alfa znamena to, ze mas urobenu verziu, ktora ma funkcne enginy a da sa spustit ako celok. Klucove ale nie je to, ze grafika ti spolupracuje s fyzikou, ale ako mas nastavene pravidla pre jednotlive komponenty. Tie sa stale daju menit. Tiez by som prezentaciu moznosti nebral ako finalnu podobu a teda na jej zaklade konecny produkt zatracoval.
      • Máš pravdu, že grafika v alfa verzi nemusí být finální (např. rozlišení textur apod.), ale těžko v této fázi ještě budeš měnit engine. Pokud by tohle byla alfa verze, tak to že ty postavičky nereagují na střelbu animací by se změnit dalo. I to že na sebe několik vteřin střílí a nikdo nikoho nezasáhne (to může být třeba nízkým skillem postav se zbraní). Ale těžko tu hru přepracuješ, aby podporovala taktický mód s action pointy, pokud to už neměli zpracované a ve videu jsem tedy nic takového neviděl.
        • Nemal som na mysli grafiku, ta je v takychto pripadoch spickou ladovca. Mal som na mysli skor vyhodnocovanie uspesnosti akcii a pod, ktore su do velkej miery zalezitostou premennych. Ale suhlas s TB modom, jeho nepritomnostou a narocnostou dorobenia. Po cisto technickej stranke si dorobenie predstavit viem, ale to by bolo fakt na dlho.
    • *1* *1* *1*
  • ja taky plne souhlasim,, ja mel jen to stesti, ze jsme meli pevnou linku, takze jsem ty cesty na kole obcas mohl vynechat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit