Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smarja,co to ma byt? Stoji od sebe par metru strili na sebe ze samopalu minutu a netrefi se? granaty si hazou pod vlastni nohy..........to se mame na co tesit *6*
    • přesně tak hodně me to zklamalo...
    • asi nevis, co znamena slovicko alfa ....
    • Ano, taky dobrý postřeh. Sám jsem si říkal, že ta kadence z takové blízkosti, a voják se ani nehne, je poněkud divná. O hození granátu pod nohy či do stromu ani nemluvě... Má to zatím slušně našlápnuto..., a rád bych se mýlil, ale ke klasice to bude mít hodně daleko (i když si to pár přiznivců možná najde).
    • jj, vyzera to skor ako A-team, back in action :)
      Btw zdravim menovca
  • na tuto hru jsem mimoradne zvedav, jeste bych prosil o predelavku jednicky, ktera imho byla herne lepsi
  • A jéje.... Jagged Alliance 2 je mou srdeční záležitostí... hrál jsem jí tolikrát, že už to ani neumím spočítat. Minimálně 1x do roka jí znovu dohraju. Na tom video to vypadá dost kýčovitě. Takový mix mezi Men of War a jagged union.... nicméně držím palce! Bylo by to super mít zpět legendu!
    • Bylo by sice fajn mít zpátky legendu, ale z videa se mi to zatím nezdá. Bude probíhat realtime mód, jako ve videu (s možností zapauzovat), anebo půjde přepnout i na tahy jako v klasice? To je, myslím, docela zásadní věc. Podobných žánrů v realtimu jsou mraky. Tahovek je jako šafránu... Zdá se, že ryzí tahovky, jak je známe, se dnes už nenosí...
      • Němčině sice nerozumím, ale celkově to na mě působí spíš jako ukázka ze hry. O finálním produktu to podle mě moc nesvědčí... navíc vidat JA bez tahovýho módu by znamenalo přijít o velké množství zákazníků (jako třeba mě), takže spíš uvídme až to bude hotovo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit