Přejít na výpis diskuzí
5 minut z BioShock Infinite: Burial at Sea dýchá atmosférou
8.10.2013 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Dobrý, ale přijde mi to dost světlý...budu asi dávat malý jas.
-
Vždycky jsem chtěl vidět jaké bylo Rapture před zkázou. Nádhera, moc se těším *14*
Jediná věc která mi vadí je, že původní Bioshock má lepší nasvícení. -
Presne takovyhle turisticky hry jsou ajko delany na oculus... zadny rychly strileni :)
-
-
Podle spoilerů bude pomalá jenom +- první hodina, potom se bohužel zase začne střílet.
-
-
'What do they even look like under those suits?'
Nejsem jediný, kdo dychtí vidět BD pod maskou. *2* -
Když tohle vidim, tak zrovna Bioshocky bych raději chodil po těch světech a měl to jako adventuru, protože ty světy jsou výborně udělaný (jak Rapture tak Columbia)...
-
-
Mi by se to líbilo zase třeba ve stylu The Sims. Stavět si domečky v moři a ve vzduchu by bylo takový příjemný zpestření. *4*
-
-
Eh...a nemyslela si náhodou SimCity? Protože v The Sims je to stavění sice hodně důležitý, ale jinak je to simulátor života, ne města...
PS: Pokud si skutečně myslela SimCity tak taková budovatelská strategie podmořského/vzdušného města by k zahození nebyla, možná ani The Sims style by marný nebyl, ale zase na druhou stranu cco by se tak asi dalo dělat se simákama v podmořském městě?! -
-
Nee, myslela jsem opravdu The Sims. :) A v podmořském světě by se mohli simíci chodit koupat, dělat závody v plavání a hrát si s mořskými živočichy. Podle mě by to mohlo bejt hoodně zajímavý. *3*
-
-
-