Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tyhle hry bych si ani zakazovat nemusel - zanrem jdou uplne mimo me. U me neexistuje hra, ve ktere bych stravil 1000 hodin rocne. Ani 1000 hodin vubec. Nejvic jsem stravil casu v COD MW2 multiplayeru, kde mam nahrano asi 700 hodin, ale v rozmezi asi tri let, resp. ve trech letech, kdy jsem to hral nejvice jsem mohl nahrat nejakych 650 hodin. Hry, ktere maji potencial sebrat takove mnozstvi casu (predevsim MMO) me zanrove uplne miji a zadna singleplayer hra vas takhle dlouho neudrzi. I Skyrim jsem prosel cely (jakoze videl fakt kazdy metr ctverecni a splnil kazdy quest) a hlavni linku prosel se tremi ruznymi postavami, celkovy cas neco kolem 300 hodin. Ze singlu jsem ale nejvic casu nejspis stravil ve druhem Falloutu, ktery jsem dodnes dohral asi 20x (tedy dohral... no, vetsinou to zabalim pred Enklavou, protoze ten konec me nebavi), ale ani to tech 1000 hodin dle meho neda.

  • StarejKokos

    Nekolik mesicu v kuse pri prace na Daggerfall Remaster.... daval sem tomu i 8h denne, proste prace na plnej uvazek. 2x zanet oci... nekonecno vybitejch baterek v myši.. vysledek asi 10 000 textur a spritu. Je to do daggerfall unity. Verze 3.0 je na ModDb... 4.0 vyjde do konce roku pokud se podari vyresit problemy ktere se objevily pri upgrade na DFMOD verzi..

    • Ty jsi ten modder? 

      • StarejKokos

        Jo, King of Worms :) a kdyz sem psal nekolik mesicu, tak sem to podcenil, byl to spis rok prakticky no life.. ted bohuzel cekam na 2 lidi co nato dost serou a bez nich to nedodelam do ty DFMOD verze. The Lacus a Quasifex... nicmene sem si jistej ze ty problemy se nakonec vyresi a behem nekolika mesicu to bude ready.


        DfU bude ready taky za par mesici uz, i kdyz se to zda nemozny, tak to tak je. Napsal to sam Interkarma v poslednim updatu. Vsechny problematicky casti sou ready... docela fofr!!


        No a az to bude tak chci mit ten DFMOF ready taky proste, takze fingers crossed!!

  • Marines
    Ano, hraju PC hry rád a vytrvale, ale můj nepsaný hrdina her, je stará vykopávka EU III. Přiznávám, že na téhle hře, už mnoho let opravdu vytrvale ujíždím realitě. Hra je to sice stará, ale mám originálku v češtině a nemohu si odpustit neustále se pokoušet ovládnout svět tou nejnemožnější zemí. Opravdu odehrané hodiny už dávno nepočítám (nemám to na STEAMu), ale děkuji studiu Paradox za to co dokázali a dokáží vytvořit za hry....
  • radim.zaty

    Pro mě to jsou všechny Dark Souls a Bloodborne.

    i když jsem si je nezakázal hrát, pouze jsem si začal dávat bacha, abych u nich netrávil moc času, přece jenom skoro 600 hodin za posledních 6 let je na mé časové poměry docela hodně :)

    Hlavně DS3 PVP po vydání Ashes of Ariandel ho žere až neskutečně, takže to zapínám až ve chvíli kdy vím, že mám pár hodin času, který můžu zabít neproduktivním způsobem a nebudu okrádat o čas rodinu.


    Teď mám chvilku klid, Sekiro je daleko, i když Immortal: Unchained mě o víkendu sežralo 8 hodin a je to brutal :)



  • Lima

    Football Manager 2014 - 1083 hod. ...... kdo z vás to má? 😉

  • JezboX

    Vím, že když zapnu wowko děti mě uvidí jen u počítače a v práci budu napůl spící na stole 😀  Pak nemám zaručený žrouty času. Všechno ostatní už umím vypnout tak abych se vychrápal na další den. Taky mě to stálo pár let (dobře asi 20 let) tvrdýho tréningu 😛

    • Tak pod tohle se podepíšu. Člověk se to nakonec naučí (ale tu instalačku Ultimy Online jsem pro jistotu zahodil).

  • NewKy

    Já si své časožrouty hýčkám a pravidelně se k nim vždy jednou za čas vracím. Patří sem Master of Orion 2, Alpha Centauri, staré UFO Enemy Unknown a samozřejmě Heroes of M&M 3. 


    Času je málo, ale dlouhé zimní večery, kdy děti i žena spí a noc je ještě mladá, se samozřejmě najdou. Problém pak je, že jsou ty večery zatraceně krátké a od těch her se hodně těžko odchází. :)

    • NewKy

      Jo a taky čas od času ( tak jednou za tři roky) rozhraji Wizardry 8, ale nikdy jsem ho ještě nedohrál. :)

      Příště už ho určitě dám 😬

  • Vlastním jen jediného skutečného žrouta času a to The Division. Po cca. 4 měsících sem ho zapnul. Prošel novou PVE oblast, udělal misi Lost Signal a vyzkoušel vlny nepřátel na molu a letadlové lodi. Z deštivého večera mi to ukrojilo něco málo přes tři hodiny. Odměnou mi byli mraky výstroje, výzbroje a modifikací. Až na automatickou brokovnici sem se ale všeho zbavil protože to mojí postavě nepřineslo žádný progres. Samo sem se také utvrdil v přesvědčení že pokračování razícímu totožný koncept už šanci nedám. 

    • Carnage666

      Takže vlastně ztráta času?

  • Hrál jsem po kamarádech cca od půlky roku 94, pak jsem někdy v 98 vydindal od rodičů vlastní, dá se říct, že pařim dobrejch 24 let a herní portfolio je za tu dobu obrovské.

    ALE....vždycky jsem se vyhejbal on-line - celé jsem to posral v roce 2013, když jsem nainstaloval War Thunder. Tak sem se pro zajímavost podíval, kolik jsem u toho za těch 5 let proseděl.

    Dohromady je to 84 dní, cca 2 000 hodin.....fuj! která to byla?pravá? švih! levá! švih, taky ti jednu zinknu! :emo smajlík pyčo:

    • Jack1947

      Jsem netušil že War Thunder už je tak starej.

    • jindra.veliky

      a kdybys tech 2000 hodin nestravil online, tak bys delal co? Nasel by si snad lek na rakovinu? Bud bys to prosedel u kabelovky nebo nalitej v hospode, jako naprosto drtiva vetsina muzu 30+

      • Derp_1337

        Jindro, s tou hospodou a kabelovkou očividně mluvíš z vlastní zkušenosti, že?
        Jsme ti moc vděční, že ses nám svěřil s tím, jak trávíš většinu volného času.

        • Jack1947

          No sedmnáct let je stejnak dost brzo na to mít takový styl života...

          • jindra.veliky

            az na to, ze je mi 14, trubko :)

            • Jack1947

              Já tipoval 15 max, to tě rodiče neušily že se nemá podvádět s věkem ? zvlášt když si ještě takovej bažant 🙂

    • jindra.veliky

      a kdybys tech 2000 hodin nestravil online, tak bys delal co? Nasel by si snad lek na rakovinu? Bud bys to prosedel u kabelovky nebo nalitej v hospode, jako naprosto drtiva vetsina muzu 30+

  • Dota 2, tam mám už přes 3000 hodin


    a ještě víc v první Dotě 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit