Přejít na výpis diskuzí
62. díl RE-PLAY uvádí: Fable III a Vanquish
6.11.2010 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
celkem dobry, ale Modrak pusobi hrozne arogantne jako mistr sveta amoleta
-
Minule si to u mě trochu pokakali s recenzí na Fallout New Vegas, ale tohle docela ušlo.
-
to Bludr: Nic ve zlym, ale zůstaň u psaní, to ti jde skvěle. Pošli spíš Tukana
-
To budou asi Prodigy - Spitfire.
-
netusi nekdo co to je za song v uvodu? Od 0:37.
-
Tenhle pořad mě nějak minul, takže je tohle můj druhý díl a musím uznat, že moderátorská dvojka je velmi kvalitní, sympatická a příjemně se poslouchá. Stejně tak recenzent. Celkově je pořad velmi dobrý ... tedy mne si získal, a to je co říct, protože já na takovéhle věci nemám normálně čas :-)
-
Celkem jsou dobří to se musí uznat..snad jen kdyby uváděli u her i plnou hrací dobu.
-
Hmm nedavno som prvy krat v telke vydel tento vytvor a v domneni ze sa zasmejem na nejakych amateroch som sa rozhodol si to pozret. Ale bol som velmi milo prekvapeny. Az sa moderatory trocha ostrielaju bude to dokonalost. Skvela praca! Tesim sa na dalsie diely.
-
Jsem teď taky zkusil Onlive (ještě před měsícem nešel, ale už to tu rozjeli, ikdyž neofiko a asi to tahá data z UK) a příjemně překvapilo - Mafia 2 je s x360padem normálně hratelná..lag je znát, není to tak pohodlný, ale žádná tragédie. Grafika se s nativní fullHD PC verzí nedá srovnávat, ale s konzolovejma verzema už se to srovnávat dá..je to jakž takž koukatelný.
Celkově skvělá služba na okamžitý testování her (30 minut), ale zatím bych si na tom nic nekoupil.