-
440 je šrot... GTS 450 je na úrovni 9800gtx+, a ta je jen o pár procent výkonější než 9600gt... ušetři si radši další litr (den práce) a ber gtx460 - 560, nebo 6850-70
-
SPOILER (easter egg):
Jediná věc, která mě zatím pobavila byla narážka na Assassins Creed, kdy v kupě sena najdete mrtvého Altaira, jak si nabil hubu při pádu z výšky. -
No, nevím jak vy, ale já jsem znechucen. "Konzolidace" se rozjela i v Zaklínači naplno, souboje jsou typu teď zmáčkni A, pak rychle B nebo teď stiskni LMB. Klávesy jdou přemapovat jen v configu.
I když jsem fanda, tohle je další podraz ve stylu Crysis 2, kde zase slibovali jak PC verze bude pro PC.
NPC jsou tupí, překáží a škodí (malý spoiler: drakovi jsem se vyhnul, ale dvakrát mě upálila Triss - který kok*t vymyslel kouzlení ohnivých kouzel v úzkém prostoru)
Takže další nákup si hodně rozmyslím. -
Ten procak si vychytal:) jinak ty ovladace nepomohly, vypnul sem polozku v nastaveni grafiky ,,Nejlepsi,, a se vsim na ultra mam kolem 50 fps,takze to kdyz se vypne jede to jak necky po proudu.
-
rozdíl? to je mega rozdíl... až zkusíš hru na low tak uvidíš jak je to zlý s těma jizvama..
Nejde o ty jizvy ani tak, ale o to že ti pak přijde že hraješ gothic 1 graficky... -
nechapu tvoji narazku na jeho dobre mirenou radu pro ty kdo neoplivaji financema na aktualne vykony HW... A ikdyby mu to kupovala maminka tak to nic nemeni na tom ze to proste je dobre mirena rada *7*
-
predpokladam ze 2500 intelem myslis core i5 sandy bridge. Ja mam jen nehalem ale zase mam gtx580 a musim rict ze mam podobne problemy prave doufam ze mi pomuzou ty beta ovladace. Sice sem byl vcera trochu zlomeny z hospody (pivicka a brcka :D) ale pamatuju se ze mi to uplne plynule nepripadalo. Nerikam ze se to sekalo abysme si rozumeli ale na to ze sem hru naprcal na SSD disk mam taky 8gb pameti + to gtx580 a core i5 za 3.6 tak by to melo ject lepe. Diky kazdopadne za tip s temi beta ovladaci.
-
1920x1080 ... 30FPS bylo uplne minimum, ale je pravda, ze to neni zvlast zadna slava, snad ovladace neco poopravi ...
-
Brzdit procesor? Sakryš fakt? Já jsem přemýšlel o téhle (http://www.alza.cz/gainward-gt440-512mb-ddr5-d228756.htm) Procesor mám (DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+) - jinak sorry právě jsem si všiml, že jsem psal, že mám procesor od intelu... a ono je to AMD...
PS: tuhle grafiku má kamarád a nemůže si ji vynachválit a witchera s ní hraje na full HD vysoké detaily v pohodě... (ale je fakt, že má čtyř-jádro oproti mě) -
na jaké rozlišení? ale jinak.. na takovou vymakanou sestavu, jen 30+? :\ asi to bude chtít počkat na ovladače nebo nevim..
-
Phenom X6 1055T 2.8GHz@3.6GHz, 8GB RAM, 2x ATI 6870 -> vse na max, ubersampling ON, 30+FPS ... jen pro info, kdyby nekdo potreboval vedet, jak to jede
-
hm, já uvidím snad zítra, co že to máš za procesor? Grafiku máš lepší, já mám jen 470SOC, ale zase nemám HD monitor (jen 1680*1050)...
-
Mě ta hra zase nepřijde tak náročná na HW. Mám rok starý pc a hraji to na ultra nastavení, akorát jsem vypnul volbu Nejlepší a běží mi to stabilně na +/- 50 FPS.
-
říká ten, kterému na HW přispívá maminka což ? :)
-
Hej lidi jak jste dostali toho přerostlého kalamára? kranaja či jak.
-
a to je jedině dobře *3*
-
Já s tím nikdy problém neměl, u her mi to dodávalo pocit filmovosti (třeba AC)
-
vyjde nějaké demo? abych věděl jestli se mi bude kouřit z mašiny...
-
Já mám 2x3 GHz Intel , 3GB RAM a 9800 (1GB) a na ty střední v pohodě, mám teda jen rozlišení 1024 x 768 , ale to kvůli tomu, že takový mi vyhovuje... ps: na vyšší sem to ani nezkoušel...
-
Moje 2500 intel,GTX 480 SOC a 8Gb RAM a na plny a 1920x1080 mam 20 fps i s tema ovaldacema,nevim no,kdyz menim detaily zadna zmena moc v FPS neni.jak to mate vy:D