Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v jakém rozlišení ti to teď jede těch 45+? Tvoje poznatky mi dávají naději, že bych třeba mohl spustit i ten UBER sampling...
  • Tak to je snad jedno ne? Na forech je hned nekolik lidi,kteri jsou na tom jako ja. Jde spis o pro me nepochopitelny fakt,ze v dnesni dobe vychazi hry,kde si nemuzes nastavit jakekoliv klavesy.

A proc bych si pri tom mel vlastne zlomit ruku? Mam jenom klavesnici vice vpravo. Hraji tak uz od doby po ZX Spektru(kde byla nejoblibenejsi kombinace OPQAM-pametnici urcite potvrdi). Zkousel jsem si zvyknout na cokoliv jineho nez sipky a kdyz nebyla moznost tak jsem hru pretpel,ale nezvyknul jsem si nikdy. Bohuzel pro me.
  • jasný no sem si to myslel aspoń vim že to stahovat nemusím *1* jo ale kamaráde jestli chceš silenější grafiku než tu co máš tak tu ti zas bude brzdit ten tvůj procesor tak nevim no jestli si pomůžeš tolik....
  • Joha
    Ja mam GTX460 (1GB), Core 2 Quad 2.66GHz a 4GB RAM... pri 270 driveri mi to sekalo ako svina ale aj Witcher facebook stranka odporucila Beta drivery od nVidie a uz mi to ide 45+ FPS na High (Ubersampling off pochopitelne :D)

Tu je link: http://www.geforce.com/#/Drivers/Beta
  • Patch je slibeny, mne jen prekvapuje, ze to vubec vydali v takovemhle stavu. U mne teda dost bodu dolu.
  • Ani náhodou... já mám 2 x 2,7 Ghz (intel) 4GB DDR2 pamět a 9600GT grafiku (512MB) a hratelný je to jedině při úplně low detailech a rozlišení 1024 x 768... aby se to vůbec nesekalo... takhle se to trošku dá... (ale už mám obědnanou novou grafiku tak snad... ta pomůže...)
  • Hmm, na monitoru s poměrem 4:3 je to fakt hrozný. Doufám, že vydají patch který podporu 4:3 přidá, a to co nejdříve... :(
  • Jsem levák a raději držím myš v levé ruce, je to pro mě na šipkách potom trochu pohodlnější, ale při nejhorším přehodím nastavení myši a držím ji v pravé, takže asi tak :-)
  • zirafcatko
    Jak jsem říkal stav se:) Hradec Králové Atrium:)
  • Já si říkám, kde máte recenzi na Zaklínače ? A ono to asi bude tím, že nejde dohrát za jedno odpoledne. *4*
  • Jak nekdo v tehle dobe muze hrat na sipkach? Ja jsem hral na sipkach naposled ve Vietcong.
  • Autori zatim nevyloucili konzolovou verzi. Jsem ale rad,ze primarne udelali PC verzi bez kompromisu, ne jako ta sragora Crysis 2.
    Treba konzolovou verzi udelaji, ja taky porad doufam v PC verzi Red Dead Redemption.
  • Taky mate na jakemkoliv jinem rozliseni nez 16:10 cerne pruhy nahore a dole? Dost opruz.
  • kostejnesmrtelny
    Mě by teda asi zase kleplo z ovládání na šipkách, dyť je to o zlomení ruky, ne? *4*
  • Ohromny rozdil to neni,ale rozhodne to prida na atmosfere. Malickosti delaji skvelou hru.
    btw. nekde jsem cetl,ze nejde nastavit ovladani na sipky. To by me kleplo *7*
  • jak si myslíte že to pojede na 2x3.0ghz AMD 2.5 GB DDR2 a 9600GT? ty střední by mě potěšili..... *1*
  • Hanzales
    Ja se ted tak zasekl na DCS Warthogu, ze jsem uplne zapomnel na vydani Zaklinace 2, ktereho mam predobednaneho :D Po 4 dnech koukam na Tiscali a takovy mraz po zadech (ono je to vlastne venku...) Dneska uz tam nejdu, protoze bych nesel spat, ale ve ctvrtek volno, takze zitra vecer poutikam z obchodu se hrou v naruci se stejnym pocitem, jaky jsem mival jako maly jarda *3*
  • kostejnesmrtelny
    To jo, celá hra tím strašně ztratí na kvalitě *1* . Hrát za zjizvenýho a nezjizvenýho hrdinu je přece ohromnej rozdíl *2*
  • Ovšem to se mi líbí velice moc. Díky ^_^
  • Na to je skill, kterej si musis ziskat....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit