Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic v zlom ale ten mp mi pripada ako desna sracka *7* Ono si totizto ani nedokazem docela dobre predstavit mp, kde sa jedna parta kryje so stealth a druha tam beha s max armour. Single bol dobry. Aspon jednotka teda.
  • kterej maník to hrál, to je strašný se na to jen koukat! a ty textury fuj
    • 1. kvalita videa je nic moc, proto bych textury nesoudil. Navíc je to beta, resp. alpha verze hry...
      • Dokreslování textur na začátku hry..booože...a taky na PC to 99% hraje na obrazovce okolo 20-ti palců. Na konzoli to většina lidí hraje na větší televizi a 2 metry daleko (což je pohodlnější :-P). Takže jasně, na PC to bude třeba lepší (s pořádným dělem!), ale konečnej zážitek ze hry budu mít stejnak asi na z tý konzole...

Tak a teď sem rozjel nekonečné vlákno PC vs. konzole...
    • Jak mužeš z takove kvality videa soudit textury?:D...viš vubec co to je??
      • jo vim co to je, pust si to v 720p a všimni si třeba hned na začátku jak se ty textury postupně načítaj :D no jsem zvědavej jak to bude na konzolích vypadat :DD
        • to ti mozem povedat hned teraz. zle.
    • Pete.palis
      pane bože.....no coment (tebe)
      • ale vždyť v tom videu jen skáče pořád dokola na jeden barák a pak zas skoči dolů a pak ho zas vyleze, pak tam běhá jak pako a nechává se zabít... moc pěkný no :D
  • naprosta tuctovka, podobnych mp her jsou stovky. Na xboxu jsem necekal zadny graficky zazrak, ale trochu se bojim, ze pc verze nijak vyrazne lepsi nebude. Hra z roku 2007 vypada lip nez jeji nastupce, co vyjde 4 roky po ni....to je neco *7*
  • Prostě Playstation 3 je naprostej omyl nikdo ho nechce v americe se vic prodava xbox protože je lepší a nikdo si nechce na tom vašem přiblblim dualshocku lámat prsty xbox ma skvele řešenej gamepad a nemaho pos.... jako ps3
    • Stillson
      Hele tyhle hádky že Xbox je lepší nebo PS3 je lepší jsou o ničem...každá konzole má svoje klady a zápory :-) jenom idioti utvrzujou jednu nebo druhou konzoli...a jestli se chceš hádat co je lepší...tak takzvané rádoby konzole (Xbox,PS3) se můžou jít zahrabat,protože PC je stejně nejlepší ohledně toho co se na něm dá dělat a nebo grafiky a prostě všeobecně.Takzvané konzole jsou jen nebo měli by být pouze pro zábavu a ne se snažit dohánět PC graficky,když na to nemaj a akorát spomalují (obě konzole) herní průmysl v grafice a možnostech se dál rozvíjet.Ano Xbox má lepší grafiku o něco je to ATI :-)) ale zase na PS3 odost míň padají FPS :-) takže něco za něco.A podle mě je dualshock lepší do držení rukou ale jak řikám je to vkus každého :-).Nikomu nevnucuju ani to a ani to.Měl jsem možnost hrát na obou konzolích a prostě PS pro mě bude vždy takovou lepší konzolí.Nejspíš je to tím,že PS bylo dřív než xbox a prostě když se řekne konzole vybaví se mi Playstation.A jinak nejvíc se stejně prodává Nintendo Wii protože to je jediná opravdová konzole určená jen pro zábavu a nesnaží se dostihnout technicky vyspělejší PC :-) a prodává se mnohem líp jak PS a Xbox :D takže to mluví podle mě za vše.
      • Fakt je ten, že coby hráč, útrata za hardware je v průběhu času nesrovnatelně nižší s konzolí než jsem to měl dříve s PC, přitom si zapařím více a lépe (žádné kazení hratelnosti problémy s výkonem a kompatibilitou s kdečím jako u PC; obměňování kdejakých PC komponent, že nakonec se člověk stejně nevyhnul koupi celého nového stroje, atd.) Nyní mám notebook na práci a Xbox360 na zábavu a tak mi to vyhovuje dokonale.

Jestli něco PC herní trh zpomaluje, tak rozhodně ne konzole (jako kdyby vývojáři měli zakázáno svou hru "šít na míru" PC platformě), ale snadné pirátství - to je všeobecně známý fakt. PROTO se při vydávání her kolikrát upřednostňují konzole před PC.
        • PC zahrnuje TELEVIZI RADIO I KONZOLI v JEDNOM + INTERNET . KONZOLE bez TELEVIZE je tak GAMEBOY nebo PSP a to nemluvím o tom že Hry třeba na Xbox Jsou dražší než na PC a Taky nemluvím o tom, že je cca 3 miliony her které si můžeš na PC zahrát legálně a zadarmo !!! (což na KONZOLI zrovna není) A další nevýhoda konzolí je, že náš malý stát stát serou a tak když nejsi super angličtinář tak sice hru nějak dopaříš, ale vůbec nevíš o co šlo atd. Takže já jsem zásadně proti KONZOLIM a jedinou konzoli co uznávám je Wii a to proto, že se u toho člověk hýbe a nesedí pořát na prdeli. *5*
          • A u PC se nesedí pořád na prdeli? Jako na konzolích jsou hlavně střílečky a ty si plně užiješ i bez znalosti angličtiny. Já třeba umim jen pár slovíček nepřeložim ani jednu větu a o co jde ve hře pouze hádám a domýšlim ale to mi nijak nebrání si jí užít.
          • Kdybys byl inteligentni tak vis, ze free2play hry jsou nenarocne na grafiku, takze je muzes hrat i na srotPC (jako mam ja) radio internet atd stale rozjedes na jiz zminovanem srotPC
            televizi mas kdyz mas konzoli :D
            a hry ? na xbox jsou drazsi hry, ale na PC je drazsi hardware...
            ohledne anglictiny - kdyz si retard co neumi ani slovo anglicky tak nehraj hry v anglictine a sed si u nadabovaneho raymana ><
    • Jako ironický komentář k zakončení těchto hádek to je dobrý.
    • Proč teda kámoš hraje např. bojovky jen na PS3? Že by to bylo zrovna tím DUALSHOCKem.
  • ¨jestli to takto vypada na xbox tak to se těšim na pc verzi sice podle videa co bylo vidět to nebude takovy jako cod ale stejnak si to skusit chci ...gamepady maj obě konzole dobry ale pořad se to nevyrovna klavesnici a myši ,-)
    • No na PC to asi bude trochu lepší,ale to už zase neutáhne komp :D Tak budu rád když to bude vypadat aspon jako u xboxu :D
      • A taky na PC to 99% hraje na obrazovce okolo 20-ti palců. Na konzoli to většina lidí hraje na větší televizi a minimálně 2 metry daleko (což je pohodlnější :-P). Takže jasně, na PC třeba budou o něco lepší detaily (s pořádným dělem!), ale konečnej zážitek ze hry budu mít stejnak asi z tý konzole lepší...

Tak a teď sem rozjel nekonečné vlákno PC vs. konzole...
  • podla mna to bude dost fail hra (myslim multiplayer) SP mozno bude kvalitny ale to MP sa mi absolutne nepaci to uz neni o skille ale vazne len o kempeni a to kolko hodin to vydrzis hrat uz pri prezentovani na Gamescone mi to prislo trapne, som si myslel ze to dorobia ale mylil som sa hra nie je len grafika....
    • Já si myslím ale, že tam jsou zajímavé módy který člověka můžou dobře pobavit...V týhle BETĚ je jen jeden...
  • Grafyka na hovno to sem nešekal !!! fújki any kupovat to nebudu!! *11* *11* *11* *11*
    • lol. 1. je to na xboxu, takže na PC to bude lepší.
      2. je to pre-alpha, tudíž grafika se ještě zlepší.
      3. piš jako čech a ne jako dement...
      • To je nějakej malej špunt *2*
      • Je to známý troll, vůbec ho neber vážně
  • Tak nějak to není ono . Jasně po prvním videu se nedá moc hodnotit ale je vidět že MP je u Crisis furt tak nějak sterilní. Jenom bez hlavé střílení a poslední zůstane. Vůbec mne to neoslovuje . Zamačknu slzu a vrátím se k nejlepšímu MP vůbec CofD 2 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit