Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    Přitom airstriku v 6:35+- už jsem jen čekal hlášku "UAV online." Ale těšim se, né že né.
  • Už teď můžu říct že to působí líp než AC 3 *3* a vypadá to že tam bude opravdu dost věcí co dělat. *5*
  • Působí to kure*sky zábavně ! *1*
  • Pilgrim66
    Nevim, nejak me to nazaujalo. Pripada mi to proste jako AC naroubovany k lodim, nedychla na mne z toho az na hudbu zadna atmosfera nic. Nejak mi pripada, ze cela hra se bude skladat ze zabijeni kapitanu a hledani pokladu, coz je v zasade to samy jako predtim akorat to nebyli kapitani, ale Templari.
  • Od jedničky jsem AC nehrál, ale tohle docela zlákalo
    - samozřejmě to bude fail pokud obsah videa byla většina věcí, co ve hře půjde dělat
    • Radím ti dobře, zahraj si dvojku a BH. To jsou zlatá díla.
  • vypada to skvele..
  • Inquisitor
    Dřevěná noha a papoušek na rameni jsou kde?
    • Papoušek uletěl a pirátovi s dřevěnou nohou se pahýl zanítil a zemřel *1*
  • 6:38 minúta žiadny Mortar (moždíř, minomet ) to bol normálny Airstrike z Call of Duty :D
    A viem , že táto hra nie je žiadny námorný simulátor , ale mohlo by to byť aspoň trochu realistické , aspoň trošku.
    • Jo to kulometné staccato mě taky dostalo! Doufám že ve videu bylo to dobývání zrychlené a ve finále to bude obtížnější, jinak to bude směšný!!!? Přitom tu střelbu z mortaru mohli udělat jako minihru. Započítat vítr, rychlost lodě, vzdálenost atd. Takhle to bude po desáté už nepříjemný stereotyp.
    • Už tam jen chybělo "friendly airstrike inbound" :D
    • XorxoxTalarius
      Jo taky jsem se podivil :D
  • ZvacA
    Neřešil bych chujoviny typu kápě, neřešil bych rychlost a stavbu plavidel ( i když to pravda neujde), neřešil bych, že to nese jméno AC, když si tahle hra může koneckonců hrdiny a příběhy zasadit snad do všech historických epoch a vlastně nevidím nic, co by mělo být pro univerzum AC kontradiktorní. Možná jsem se nechal unýst kecama z videa, ale já tu osobně vidím rýsovat se zajímavou věc, která možná na látku nahlíží příliš s pseudo aspektem, ale s jasným potenciálem. Vlastní pirátská posádka, jejich komandování ze strany vyčůranýho člena řádu a atmosféra při blbnutí v Karibiku při dobrým soundtracku. Tenhle díl může být pro sérii solidní vzpruhou...

[ http://youtu.be/PbnlZk_Obuc ]
    • Takže se to vlastně může jmenovat klidně i Half-Life episode 3 Black Flag a ty bys neřekl ani popel, jen to, že to nemáme řešit páč to může být zábavná hra... netvrdim, že to nebude zábava, spíš bych si tipnul, že to bude sakra dobrá zábava, ale všímam si nedostatků a totálních nedomyšleností téhle hry a to jen proto, že to nese název Assassin´s Creed. To proto, že to mám s čím srovnávat, díky předešlím dílům! Takže ať se to jmenuje třeba Příhody Pižly Mžika, ale ať to sakra neprzní značku AC. Já totiž nechci tuhle pouliční směsku, ale důstojnýho nástupce v sérii a pak klidně i novou herní značku, kde budeš hrát za piráta, co drancuje, vylepšuje si loď a kdoví co ještě...
      Ale to už bych zase nadával na nenažranost megakorporací, takže s tim přestanu. Jen nakonec dodam, že to jde i bez prznění známého jména a přihřávání si polívčičky na něm viz. The Last of Us. Pročpak to asi ND nenazvali třeba Uncharted zombieland, vždyť Uncharted je profláklá značka, která prodává a zombíci jsou dneska v módě?????
      PS: Vim, že "zombíci" v The Last of Us nejsou "opravdový" zombíci.
      • ZvacA
        Nevím, co by měl co dělat název Uncharted s LoU jen proto, že první je profláklá značka "jistoty". Už z logiky jejich motivů je to u těchto titulů vzhledem k sérii AC divnej příklad.

Každopádně, o nějakým prznění se nehodlám široce bavit, domnívám se, že řadě z vás chybí totiž patřičně střízlivej a komplexní rozhled k podobné diskusi okolo "co má mít právo být součástí značky" (nejen u AC). AC 4 není zrovna tím fatálním limitem, kam až může být značka zneuživána jen proto, aby se schovala jiná hra. Od předešlých dílů neshledávám takový razantní zásah do základu herních mechanismů série - mění se jen lokace, doba a s nimi možnosti herního světa a to dokonce se zachováním i onoho slavnýho tajnůstkaření a plížení se za cílem. Stavět to na tom, že mi něco trochu subjektivně vybočuje z představ, a už to nemůže být součástí série, považuju za dost málo. Jak jsem řekl, univerzum AC si díky svýmu zjednodušenýmu konceptu "tisíce let trvající války templářů a řádu zabijáků"může dovolit pohrávat s rozsáhlou tématikou a jestliže má být spojeno týpkem, který pro změnu svoje schopnosti využívá ke svýmu vlastnímu obohacení v pirátským provedení se vším co k tomu patří, nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat a zapadnout. Gameplay je samozřejmě adekvátní tématu s jistým procentem akčních "kůl" pasáží, ale pořád v něm vidím i pro sérii typický prvky a to včetně standardních nedomyšleností s historickou (ne)realitou tolik typickou pro celou ságu. Si myslím, že Black flag je především příkladem, že téma s jistou nadneseností, atmosféra, zábava a slibná hratelnost na první pohled naprosto může překonat i některé viditelné pseudo-historicko zpracováné prvky a tužby po realismu. Jedinou obavou, že tenhle díl může skončit v hnoju, zůstává možná zprasená technická stránka, aby ten celek vůbec dobře fungoval a snad taky nevyužitý potenciál...
    • Kápě nevím proč tak vadí každý si tam mohl nosit co chtěl a kápě se nosily, že to je pirát nevadí mi to já děj celé série pochopil tak jak to píšeš, ale doháje je to 18+ a přijde mi to jak 10+ AI lodí totálně hloupá (dle toho videa) dmg model snad nulovej jo fajn vylepšuju si loď ale že by byla pomalejší atd to ne ? doháje konečně hra další AC co by mě bavilo, ale trochu toho reálu by neuškodilo!!
    • Paulcz
      Jediný dobrý je na tom ten nápad, plitký AC universum a arkádovost to celý zabíjí, ale podobně zpracovanou pirátskou hru bych bral.
  • To asi bude první díl který si zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit