-
Upřímně netuším, jak to chodí ve Score, ale jsem si docela jist, že se minimálně zde recenze píšou bez toho, aby ses podíval do ostatních pro svolení jak máš hodnotit ;).
-
Hmm, ale je to docela průšvih. *15* Recenzent vycházel z toho, že hra dostává ve světě kolem 6/10 a dost možná se svým hodnocením přizpůsobil. A teď ejhle, ono to ve světě dostává osmičky a devítky! A co teď? Panečku, to je teda neskutečná ostuda pro Games. *15* Ať žije Score! *5*
-
V tom případě neukazuje lživé hodnocení, bohužel je to jen k jiné hře a to je rozdíl. Lživé by bylo kdyby ta hra byla správně a oni ukazovali opravdu jiné hodnocení. Prostě překlep. Zatím co jiní jsou samozřejmě bezchybní až do smrti. *3*
-
Jenže to je k jiné hře. SIce stejnojmenné, ale jiné... *7*
-
Protože těch 80 Days, co má 58, je nějaká jiná deset let stará hra se stejným názvem, recenzovaná 80 Days má opravdu víc... chybka se vloudila, to se stane, úmysl někoho mystifikovat bych v tom vážně nehledal =).
-
Já tam mám teda 58/100
-
Opět, a není to poprvé, uvádí Games lživé hodnocení na Metacritic. Žádné 58/100, ale 87/100! Trochu rozdíl, že ano?
-
Lvi si zadky neutíraj, jen oklepou a jdou
-
na mobilu jsem zkusil, ale není to moje kafe, právě kvůli milionům zanedbatelnejch rozhodnutí... u těchhle her chci většinou číst příběh, ne každejch 20 sekund rozhodovat, jestli si Willy Fog utře zadek odspoda nebo odshora