9 skvělých her, které si zaslouží pokračování
-
Tak tak
-
Dostane scifi alá Kvantum brýk Kontrol. Vanquish byla krátká ale ten konec si přímo říkal o pokračování ! ( příjde mi jako bych tu hru nedohrál 😐)
Max Payne( Alan wake) taky bych sse nezlobil. Pravda.
-
sleeping dogs... stokrát lepší než všechny ty hloupoučké gangsta rap edgy GTA blbiny s otravnými hlavními postavami dohromady...
-
bohužel, kvalitní SP zážitek ustupuje primitivnímu hra jako služba always online social MP balastu, hloupým trendům pro twitchery a korektní recenzenty ze západu, kterým by se nad čímkoliv složitějším a komplexnějším zavařila hlava... a samozřejmě na prvním místě kalkul kravaťáků co chtějí dlouhodobě něco rejžovat a ždímat...
alan wake by byl super, všichni to chtějí a přesto devs ne a ne, nám další díl dát.
Osobně bych rád viděl další sleeping dogs nebo vanquish skvělé hry, které bohužel nedostaly pokračování...
-
Jinak nevim, jestli to byl zrovna u Patrika záměr, ale v tom článku přece strašně chybí Kingdom Come. Už vzhledem k tomu konci. Nebo tam není napsané, protože všichni víme, že se na druhém díle již pracuje?
-
Popravdě mi pivo nechutná, ať si ho liju kamkoliv.
-
Tyranny!
-
"Ať už to bude cokoliv, jsme na to moc zvědavý."
Skutečně? :'(
-
Saboteur na 100 %. Hrál jsem před rokem znovu od začátku do konce a nutno říct, že ze svého kouzla za ty roky neztratil nic. Jestli by bylo možné vytvořit stejně pestrou směsici postav a zasadit ji do stejně zajímavého prostředí jako v jedničce, byl by potenciál na skvělou hru rozhodně vysoký.
L. A. Noire - Ano, ale tentokrát by to chtělo příběh, který by hráče dokázal skutečně vtáhnout do děje. Aspoň pro mě jsem s tímhle měl při hraní dost problém. Hratelnost jako taková ok, ale motivace pokračovat často chyběla kvůli nedostatku příběhového vyprávění. Samozřejmě píšu čistě hypoteticky, pokračování v téhle sérii zjevně není na pořadu dne.
-
palec dolů
-
Potěšili ste mě se zařazením Bulletstormu, pro mě jedna z TOP FPS!!! Za tohle máte odemě velké plus!!!
-
Kámo, to s tim RBR a šipkama... to je jako nalejt si pivo do zadku, a pak tvrdit, že ti nechutná.
-
Banished je zoufale nedodělaná a po pár hodinách hraní už to člověka nebaví protože není důvod proč hrát. navíc většina map je nehratelná
-
S Banished souhlasím, opravdu hra, která by zasloužila pokračování, nebo alespoň DLCčka. RBR mne také zaujalo, jenže také konec, stejně jako i ty další jmenované. Třeba těmto hrám chyběl prodej větším vývojářským společnostem a proto, i když zazářili, tak hodně rychle a krátce....
-
Kouzlo RBR bylo v tom, že to byla první (a zatím poslední) rally hra postavená na realistickém fyzikálním enginu, kde se počítá s nějakou hmotností, setrvačností, přetížením, chováním a nastaením aktivních diferenciálů nebo fyzikou pneumatik. Neříkám, že vše z toho tam bylo v základu správně, něco museli spravit fanoušci. Do té doby ale vycházely jen arkády a po RBR žádný další rally simulátor nevyšel. Někdo by mohl namítat, že Dirt Rally a jeho pokračování je taky simulace, ale prostě není. Dirt Rally jsou pouze arkády s vyšší obtížností, není tam nasimulovaná žádná setrvačnost, rozložení hmotnosti natož aktivní diferenciály Hra je sice ve výsledku +- podobně obtížná jako RBR, ale to neznamená, že je realistická.
-
Horace goes skiing, ten by si zasloužil další díl 😅
-
RBR je simulace, ta z podstaty veci nemuze byt hratelna na sipkach. Kdyby melo jit o arkadu, pak bys mohl mit pravdu
-
Saboteur, Sleeping Dogs, LA Noire a Bully by si dozajista pokracovani zaslouzili. Obvlast srdcovka je Sleeping Dogs, ta hra byla super
-
Po přečtení nadpisu mě hned napadly právě Bully, L.A. Noire a Sleeping Dogs.
-
Já tvůj argument beru, ale pokud by to měla být nejlepší závodní hra, tak by měla mít takové možnosti, aby byla hratelná i na šipkách.