Přejít na výpis diskuzí
Act of Aggression - recenze RTS, která chtěla napodobit staré klasiky
2.9.2015 | Ladislav Loukota
102 příspěvků
-
(Jinak tak to bylo myšleno.) Takže hru bych nezatracoval. :-)
-
Bylo to myšleno trošku jako narážka na recenzi. *3* Ne ze všim co bylo zmíněno souhlasim.
-
Kde jsou ty časy Mechcommandera a Ground Control *9*
-
Tak SC2 sa ešte stale balancuje a asi sa bude balancovať, čo sa tyka MP, samozrejme že je komicke, ked hrstka mariňakov zostreli Cruiser, ktory ma 300m, ale potom by všetci hned urobili jeden a iši by čistiť mapu, on nie je až taky drahy ...vela manikov použiva taktiku mass Cruiser, tak ako za protossa mass voids, ale to skôr v nižšich ligach, od platiny vyžšie sa to už neoplati *2*
-
lepší = lépé hodnocená hra
-
Ano prave som čital, diky...pretiahnuť FPSkarov na RTS je hovadina a potom sa ani RTSkarom nevyhovie, pani su urazeny že CoD strategia...aaale mne sa to vemi pačilo ŠKODA...
-
Ani nevíš jak často jsme vytočil u COH, když jsem s nějakým vozidlem potkal pěchotu.
Tank přijel a začal střílet dělem a kulometem. Pěchota měla zelený štít a = skoro nesmrtelná. To, že klečí za cihlovou zdí proti tanku se neřeší....Pak z pěchoty vyběl borec a začal mířit bazukou. Tank se prostě nemohl trefit. Tedy kulometem je asi 2 škrábl. Borec se trefil a bylo po tanku *16*
A pak potkat s pěchotou pěchotu. To je na dlouho. Nebo někam postavit kulomet! To jsem myslel, jak to bude kosit vojáky a ono nic *15* . Pouze je to donutí zalehnou a stejně to někdy projdou a hodí tam granát...Men of war a kulomet? To byl kulomet...
Jako, když to někoho baví tak proč ne. Prostě to je jiný styl strategie. Ale tohle je zase jiný styl RTS. Navíc zde prostě BVP zničí pěchotu s puškou jako prd. Zase pěchota s puškou bere prd BVP. Což se tak nějak asi dalo čekat. Když ale zalezou vojáci do budovy, tak BVP jen tak nezničí pěchotu, protože tam je zalezlá o něco si prodlouží život. Voják s raketometem to zase může řešit...Normálka. -
World in Conflict bohužel zřejmě nadosmrti zůstane v propadlišti dějin. http://games.tiscali.cz/tema/hledani-zatraceneho-casu-zapomenuty-world-in-conflict-62840
-
Ma dobry pruskum :-D
-
Vždyť o tom také mluvím.
-
ne ale slyšel jsem jen chválu
-
autor reší hratelnost a ne realitu, opravdu je tak težke to pochopit?
-
Tam cheatuje AI. Vidí pohyb tvých jednotek...Vždy na mapě najedou tam kde jsi.
-
Hral si to a pačilo sa ?
-
Nějak nerozumím té výtce, že pěchota umírá rychleji než tanky. A že autor zrovna vytahuje jako příklad, jak by to mělo vypadat, CoH? Vždyť tam je až vtipné, jak toho pěchota vydrží moc. Pak tam na sebe tank s pěšákem na sebe střílí 5min z pěti metrů a nakonec to skoční odklopýtáním pěšáka na bázi. To je to, jak má vypadat strategie? *15* Ano, u předchůdce CoH, Dawn of War, to nevadilo, protože tam jste hráli za Adeptus Astartes, kteří toho opravdu mají vydržet jako tank! *15*
-
zkus wargame to je z podobnyho soudku
-
SC je trochu matoucí skratka protože se používa i pro starcraft i supcom; ale jo na titans jsem četl vetšinou pozitivni ohlasy; ale radši počkam na recenzi a reakce mistnich odborniku
-
budeš se divit ale nekteri lide si na to stežují, protože to proste vypada divne. I když ne zrovna kvuli jejich delce. Nekdo se na to kouká jako na hru a na abstraktní jednotku, ale když už si ta hra bere jako predlohu realitu, tak by se i ty jednotky meli chovat tak nejak logicky a predvidatelne. (je to sci fi ale ani ve sci fi se od vojaka neočekáva že sestreli vesmirnou lod)
-
Jo, neříkám, že to nějaký mega hit ale tohle je dost kritické. Zejména ta odolnost jednotek...
Navíc dnes kdy RTS nejsou je to +. -
Generals ma nejako obišli, som fanušik SC, ale velmi sa mi pačil World in Conflict !!
Neviete či bude nejake pokračovanie z tohto sudku ??