Activision Blizzard vyhodnocuje betu Diabla IV. A chystá změny
-
Posileni roguny hmm...uz tak mi prisla hodne dobre hratelna
-
Zrovna tady bych rekl, ze ta relativni nuda pri backtrackingu se u internich testeru asi moc neprojevi, to pro ne bude jehla v kupce sena oproti celkove repetitivite, kterou zazivaji.
-
Optimalizace byla super, jen měl leak v texturách na High...
Když člověk snížil detaily, šlo to hladce 👍 -
Jojo, špatně sem to přečetl, šel sem makat, a jak sem si toho pozdeji všiml už to nešlo opravit. Ale co, barbar je stejně hroznej.
-
To že bude plošně dostávat o 10% méně poškození mi nepřijde jako nerf 😀
-
O čem to mluvíš, vždyť ta hra jela naprosto bezproblému v betě. Pokud si měl problém, nejspíš bych hledal problém lokálně.
-
Tak hlavně ať doladí optimalizaci. Ta byla v betě dost tragická, ale nedělám si přílišné naděje vzhledem k optimalizaci PC verze Diabla Immortal. 😄
-
60 % na unikátní událost je málo. Ať tam dají 100 %, to bude teprve unikátní. Sice jiným způsobem, než si oni myslej, ale unikátní to bude.
-
"Já bych tu AAA hru udělal daleko lépe" :-)
-
No snad tam přidají pořádný p2w obchod, do CoDka chtějí přidat p2w mechaniky k "jen vizuálním" skinům, tak už jen čekám kdy to oznámí I v D4, ať to působí trochu moderně. 👍👍👍
-
Sorry teda, ale to v 2023 potrebovali v Blizzarde betu D4 na to, aby zistili, ze backtracking je nuda a zabijanie casu?
-
Nerf pro Barbara? 😃😃😃
Tak to je hustý. Další důvod proč ho úplně vynechat.