Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Activision dokáže přijít každý rok s novym CoD především proto, že už víc, jak 7 let používá k tvorbě novýho dílu jednu knihovnu 3D objektů, který akorát různě přesouvá po mapách a voilà - každej podzim je z toho nový Call of Duty...
  • velebnosti jdu blejt
  • MX72
    Tak v dnešných časoch je už popkultúrnou udalosťou aj homo-festival v Berlíne, tak kľudne môže byť aj Call of Duty *15*
  • XorxoxTalarius
    Tento clanek dokazuje ze lidstvo jako takove dospelo do faze tezke mentalni degenerace a treti svetova nebude zas tak spatny napad na procisteni populace ...
    • Válka nečistí populaci, válka ji degeneruje a ničí. Populaci čistí sama příroda smrtelnými chorobami a stárnutím. Vlastně si přeješ jen větší degeneraci, ale bylo by to jedno, stejně bys byl asi v první vlně těch, kteří by chcípli, takže by ses své kýžené očisty nedožil.
    • teda vy jste ale mega idio... neco takoveho snad ani clovek se zdravym uvazovanim nemuze vypustit z ust, vypnete ten pocitac a bezte se projet na kole ven, dokud jeste neni zima

a k tematu treti svetove valky, o tajnych spolecenstvich, Bilderberg a podobnych, kteri se svet snazi zatahnout do treti svetove valky varoval uz ve svem projevu v roce 1961 Kennedy, ktery se z jejich vlivu vymanil a chtel s Chruscovem ukoncit studenou valku, pokud by nekdo mel prezit treti svetovou valku tak to budou prave tito zmanipulovani a zdegenerovani lide, kteri budou beze slova a bez namitky slouzit vladnouci elite, naopak to budou nezavisle uvazujici nezmanipulovatelni lide, kteri budou nepritelem cislo 1, spolecne s nejakym imaginarnim nepritelem - teroristy, mimozemstany atd.
      • XorxoxTalarius
        Na to oprvni odpovim mim mottem "Sanity is for weak"

K tomu druhemu napisu jedine ze nikdy nejde nic tak jak si clovek planuje a je jedno jak moc planujete a cim slozitejsi plan, tim snaze se tam objevi chyba
        • A určitě máš i motto "gramatika taky", mime.
          • Redneck
            ROFL, tak tohle mě rozsekalo *15*
            Mim motto "Sanity is for weak" *1*
      • http://www.chinahearsay.com/wp-content/uploads/2011/04/conspiracy.jpg
      • https://www.youtube.com/watch?v=s-pizPMSXy4
    • Bohužel naopak, ti zkažení pošlou bojovat ty (většinou) dobré... tím si nepomůžeme...ale třeba nějaká Zombie nákaza, která by se šířila jen přes velké bankovky, nebo přes lidskou blbost, to jo...
  • Podle mě za to že si codko ještě někdo koupí může fakt že je to "normální" střílečka, je sice šílená ale v podstatě jde o klasiku někde vás vyhodí a řeknou prostřílejte se na druhou stranu tohle samozřejmě nabízí hromada stříleček ale ty se snaží do hry jakož to žánru fps dát něco navíc např. crysis oblek, far cry 3 svoboda, borderlands rpg+fps apod zní to šíleně ale lidi si rádi jen tak zahrají klasickou tunelovku. Najdou se hry samozřejmě které jsou tunelovkami jak prase alespoň po singlu takový například Battlefield avšak scripty a nedostatky ho táhnou ke dnu. Když někdo udělal hru na způsob codka tak ho samotné codko zastínilo nebo byla dokonce hra označená za klon, ale teď když jde ze všech stran na codko kritika myslím si že by ho jeho graficky lepší "napodobenina" mohla uvést do stínu.
  • Po tolika letech, po tolika dílech mě překvapuje, že se ještě nenatočil film či seriál. Z toho by mohli taky dojit na max, protože by to prodávalo jen jméno. Kdo by tam hrál a tak už by bylo naprosto nepodstatný.

Jinak, jestli je COD nejprodávanější značka dneška, tak co je potom GTA, který je tu navíc delší dobu? A to nás největší boom (GTA V) teprve čeká - už velmi brzy. *14*

btw v prodejních statistikách se nevyznám.
    • nekromant33
      GTA se prodá každého dílu třeba víc, ale nevychází každý rok. GTA IV se nedávno na všech platformách prodalo 20 mil... CoD zvládne 8 mil. během jednoho roku a pak vyjde další, kterého se prodá stejně. GTA je jednou z nejprodávanějších, akorát ne první.
  • O to je to smutnejsi, ze hra ktera ma nejvice reprezentovat herni prumysl je takova kravina bez duse. Co si pak ma nehracska verejnost o hrach a hracich myslet, kdyz je reprezentuje hra, jako jsou posledni dily CoD.
  • Abych tady nekecal o COD jaká to je blbost, tak jsem si zahrál nedávno MW 1 (jinak jsem hrál jen COD 1 a 2), který má být prý nejlepší z celé "nové" serie. Takovou nudu jsem dlouho nezažil. Nezáživný příběh, nudné mise, nudné všecko. Po dvou nebo třech hodnách jsem vypl. To i Fallout 3 mně udržel déle a že to taky nebylo nic extra.
    EDIT: Jinak ten tag "hardcore" pod článkem mně docela pobavil.
    • ucho
      abych pravdu řekl já, tak COD MW 1 jsem dohrál poprvé minulý týden (využil jsem akce na amazonu a koupil všechny 3 díly). v recenzi se zde píše, že herní doba 8 hodin normálním hraním a že aby to bylo za 5 hodin, musel to někdo jet na easy a rychle proběhnout. no hrál jsem na normal a myslím že vcelku normálně a steam ukazuje 5 hodin... :) ale tak dobře, celkově to ale byla poctivá střílečka. samozřejmě dát za takovou hru kolem tisícovky, tak je to zlodějina. za ty peníze, co jsem koupil, to ale byla vcelku slušná hra s dobrou atmosférou a hrálo se to celkově dobře.
      v recenzi to dostalo 9, já bych tomu dal tak 6-7, kdyby měl pro mě nějakou cenu multiplayer, tak možná i 8, ten jsem nezkoušel a zkoušet nebudu. tedy špatná hra to nebyla. pokud to ale srovnám s jakýmkoli dílem Resistance na PS3, tak je MW1 proti tomu taková hříčka a průměrná šeď... ale možná je to tím, že to hraju až teď a tehdy to bylo něco nového a jiného. no v současnosti to nevyniká ničím...

Fallout 3 jsem nedávno dohrál a přišel mi super (asi jsem divnej :) ), jen jsem kvůli GfW přišel o uložený pozice a už jsem nedohrál DLC, což mě poměrně naštvalo, časem si ho snad zopakuju...
      • blbec hra MW1 a nevyskusa MP :D Rovnako mozes hrat aj BF2, BF3, a CSko s botmi. potom napis recenziu
        • ucho
          zjevně nevíš, že MW1 má plnohodnotný single player... srovnávat to se hraním multiplayerových map s botama je od tebe mírně nevyzrálé...
          • aj BF3, a BF BC2, a CS Condition Zero ma singleplayer..chceš z toho sudit celu hru?
            • ucho
              hodnotil jsem single player, napsal jsem to snad jasně, i že po upotřebení multiplayeru bych hru ocenil víc. vážný dotaz: neumíš číst nebo jsi jen hloupý prudič?
              jo a na BF BC2 a BF3 single se chystám taky. až ho dojedu, samozřejmě ten single zhodnotím... a proč? protože to jde :D
      • Tak pokud Tě MW bavila, tak gratuluji, ale já prostě potřebuji propracovnější příběh a atmosféru. To, že nějakej pouk chce něco vyhodit do vzduchu je celkem ohrané. Ale abych pořád nekritizoval, scéna, kde vás chvíli vezou autem a pak u kůlu popraví něco do sebe má. Jinak mně ale COD nezaujalo.
        Jak jsem níže psal, RAGE je pro mně hra, která ukazuje, jak má střílečka vypadat, pokud chce být typ "vyzabíjej vše, co se hýbe" bez extra příběhu.
        • ucho
          já nevím jak moc dlouho jsi hrál, ale to s tím kůlem a popravou prezidenta je samotný úvod.
          hodně promakané bylo to ostřelování ze vzduchu. a dobrá byla i ta mise se snajpry, kdy jsi pak jednoho odnášel a nakonec jste museli čekat, než pro vás přiletí vrtulník. a do té doby jste se samozřejmě museli ubránit útočníkům. to bylo náhodou celkem zábavný... stereotyp v těch misích rozhodně nebyl. snažili se to obměňovat.
          no do měsíce si dám MW2, to je prý ještě lepší, tak jsem zvědav, jakým směrem se to bude ubírat.
        • RAGE mě musím říct taky střašně bavila..dohrál jsem a ačkoliv se dostavily všechny WTF to už je konec?? tak sem hru hltal neuvěřitelným způsobem..lokace prostě paráda..Ta hra měla něco co tě přímělo myslet si, že jde o něco víc, o otevřený svět, o hru kde jde dělat cokoliv. Po dohrání si teprve člověk uvědomil...kruci to byla koridorovka..ale jak zábavná..
  • To je teda událost, dementi, fakt .. událost maximálně pro zdegenerované hloupé děcka, na víc CoD podle mě nemá.
  • mohli by sa vratit k WW2
    • Tam série skončila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit