Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0
  • No neviem. Skor mam taky neurcity pocit ze toto hadazanie zavratnych sum za ktore boli hry spravene zacina byt skor sucast marketingovej kampane. Activison si asi vsimol ze to celkom zafungovalo pri GTA od Rockstaru/T2 a tak isto to funguje pri poslednych CoD, aj ked tam sa skor chvalia poctom predanych kusov ako nakladmi na vyvoj. No a ludia su ohureny tymito mega cislami, pise sa o tom, polemizuje a to je to hlavne. Hovori sa o danej hre a mozno niektory si to aj kupia prave preto, aby videli ci to za to stoji a zasa cast zakaznikov si mozno povie, ked uz do toho narvali take prachy tak to nemoze byt predsa uplna srajda.
    • Mato1987
      napriek tej otrasnej gramatike, máš pravdu.
    • Aneb,
      žerte hovna, ty miliony much se přeci nemůžou mýlit...
      *12*
  • VaZqeZ_EU
    Škoda, že není "zatím" na PC *9* Zase na druhou stranu, až na PC vyjde (četl jsem dost článků, které tomu nahrávají), tak bude vyladěna a s novým obsahem.
    Pro ty, kteří nevlastní konzoli, a na hru se těší, určitě doporučuji v mnohém podobnou (i když nedosahující kvalit Destiny) hru Warframe https://warframe.com/. Teď jsem ji znovu nainstaloval a je tam dost nového obsahu!
    • Já jsem rád, že to není na PC. My takový hry nepotřebujeme. Nedělejme si iluze - tohle je prostě jen střílečka. V téhle hře není nic navíc.
      • no tvl, tohle je už moc, co kdyby tě to idiotee bavilo náhodou? Co? Tyhle stupidní kecy si nech, ta hra je zábavná, sice tak na 8/10 ale prostě je, btw směji se pc-čkářům a jejim 100 nul hned při launchi, ty nuly tam skákaly rychlosti větru...
    • Jack1947
      To spíš Defiance ne pokud se nepletu je to taky RPG... Warframe je spíše akční rubárna.
      • VaZqeZ_EU
        To jsem ještě nezkoušel protože seriál se mně moc nelíbil, tak se mně do toho moc nechce. Ale určitě časem (pokud to nezruší) vyzkouším.
  • Jack1947
    Slušná práce, (asi bych nehrál, moc dlouhé je to RPG a nevím).
  • Největší pecka je, že ta hra nepřináší nic převratného a vypadá přinejlepším jak z předchozí generace konzolí. Za ty prachy slušnej fail. To je smutná stránka AAAček, sypat víc do marketingu, než do vývoje. Dejte 500 mega lidem jako je Roberts nebo Braben a uvidíte revoluci. Sakra, Brabenovi stačí i pár mega...
    • Jack1947
      Oni o voze, ty o koze. *15*
    • co by mela prinest prevratneho ? nic uz jednak vymyslet nejde a nic ani neexistuje. Vse co kdy bylo vymysleno jako neco prevratneho nad zakladni formuli, upadlo v zapomneni. Vypada jako z predchozi generace konzoli? To urcite ne.
      • Jaktože nejde vymyslet nic nového? Vždyť hry jsou tak povrchní, že mají více než obrovskou rezervu v inovacích. Je toho hodně, co by mohlo ve hrách být a není tam.
        • To jo, treba by tam mohly byt reklamy na praci prasky a nejsou tam. Najdes ale neco co by tam mohlo byt, neni tam a chtela by to vetsina? Nezapomen, ze vetsina si zada predevsim jednoduchost a destiny je masovy produkt zamereny na vetsinu. Schvalne vyjmenuj, co mas konkretne na mysli.
      • Ano, vsechno jiz bylo vymysleno, vid? To si delas srandu ne? Porad se daji vymyslet nove koncepty ve hrach, i kdyz uz je to slozitejsi, nez treba pred 10 lety.
        Trochu mi to pripomina toto:
        ,,Vše, co mohlo být vynalezeno, už vynalezeno bylo."
        (Charles H. Duell, Americký patentový úřad, 1899)
      • Paulcz
        Co to má být za blábol ? :)
        • co je co za blabol ? Normalni reakce.
  • flash789
    Bungie docela preju aby měli s touhle hrou uspech. Z mojeho pohledu udelali asi nejlepší fps všech dob a to sice první dil Halo, spolu s Half Life 2 z nej fps zanr cerpa dodnes. Halo mělo taky jednu z nejlepších Ai nepratel co jsme kdy kde videl, hrat na nejvyšší obtiznost byl diky skvele Ai zážitek první kategorie. Další super hra od Bungie byla Oni, hra s neuveritelnyma moznostma při kontaktních soubojích (nebyl problém sebrat nepriteli zbran z ruk y a zastřelit ho a přitom mu sedet obkročmo kolem krku) , Bungie jsou fajn, svého casu novatorska firma která posunula herni svet pekny kus dopředu.
    • Halo? Myslíš tu hru co vykradla první half-life a přidala tým a změnila SF kulisy? Ta skvělá AI je hustá možná na gamepadu, na herní myši, kterou jsem měl tehdy to byla zívačka, protože jsem měl už nahráno dost jiných stříleček, než se rozhodli tuhle časovou exkluzivitu vydat i na PC, i v té době to byla technologicky i graficky zastaralá hra, kterou o rok později zadupal Far Cry do země, nemluvě o skvělé AI ve velkém otevřeném prostoru v prvním stalkerovi. Obecně nejlepěí AI mají strategie, jako měla Black & White 1 a jako má třeba shogun 2 TW nebo teď po patchích rome 2 ale v žánru FPS bungie za inovátory fakt nepovažuju, a nejsem sám, mockrát se objevila i v žebříčcích herních magazínů na listu most overrated games
      • flash789
        všechny tebou jmenovane hry jsem hral..bohužel nepresvedcily me i když jsou kvalitni ze by byli lepsi nez Halo. hral jsme ho i na PC s mysi, na nejvyšší obtiznost to byla porad vyzva, uznavam ze o něco snazsi nez gamepadem..vyzva hlavne kvůli AI která na nej obtiznost jede naplno. S jednim debilem jsem se honil okolo jakesi struktury asi pul hodiny,a nebyli jsme se schopni zabit..proste..mam na to jen ty nejlepší vzpomínky..u dalších fps se mi tohle nestavalo.kazdy ma svůj názor, a ja skutecne nikomu neberu ze Halo ze srdce nenavidi..proc ne..vzdyt muze, ale me to je celkem jedno:)
    • Myslim ze sa da o najlepsej FPS vzdy polemizovat :-). Asi bude dost zalezat od obdobia, alebo generacie ktora bude hodnotit. Atmosfericky asi Terminator:Future Shock, Skynet, ciste raw fps Doom. Dalsia generacia bude mat HL1,Q2 a povedzme AvP. Potom zasa Q3A,UT, HL2 aj Doom3 mal svoj moment slavy. A dalsie. Naslo by sa toho dost.
      • flash789
        ja v tom mam poradek..pro me je to Halo, takze nepolemizuju,a je jasne ze existuje cela rada skvělých fps.
        A ne nemyslim jen konzole, myslim celkove...ale jde o muj subjektivni názor, nikomu neberu ze ma jinej:)
    • Odulin
      Jj, s tou Halo AI souhlas.
    • predpokladam ze mluvis ciste o konzolich, protoze da best FPS je proste QA a nic jineho a z posledni dekady me napada jedine Global Agenda a GoW ikdyz to nejsou cistokrevne FPS, ale nic lepsiho ani nebylo, zla neni ani Shootmania, ale zatim me nejvic oslovuje Toxikk a to jsem to jeste ani nehral
      • Jestli to ma byt quake arena, tak o tu bych si ani kolo neoprel. Me oslovily strilecky jako Doom 1 a 2, FEAR, Stalker, Borderlands, Far Cry 3 nebo Gunslinger. Z onlinovek pak urban terror.
      • tak tak Q3A *14* *14*
        o Toxikk som nevedel ale vyzera to ako konecne nejaka poriadna HRA a nie dajaky klon COD pre poloretardov a po sebe navzajom pokrikujuce buzny *11* http://www.youtube.com/watch?v=R7HbCkU_-cM
    • Hodně dobrou AI měl i FEAR, jinak souhlas. Half-Life je otec současných FPS. Doom je dědeček. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit