Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    napriek tej otrasnej gramatike, máš pravdu.
  • Na gamepadu to musí být opravdu žůžo asi jako každá střílečka :D
  • Já jsem rád, že to není na PC. My takový hry nepotřebujeme. Nedělejme si iluze - tohle je prostě jen střílečka. V téhle hře není nic navíc.
  • Jaktože nejde vymyslet nic nového? Vždyť hry jsou tak povrchní, že mají více než obrovskou rezervu v inovacích. Je toho hodně, co by mohlo ve hrách být a není tam.
  • Zadnej zazrak to neni...ty RPG prvky jsou pekny ale to je tak vsechno. Vidim to spis jako klasickou strarou dobrou odreagovavacku ale nic do ceho se da nejak hloubeji ponorit.
  • Tak tak, hlavne na vyssi obtiznost a kdyz hrajes sam, tak rezes do bosse klidne 20 minut. Ja se stale nejak nemuzu dostat pres Mesic, mam okolo 5 hodin a konec se neblizi. To, ze se to "da" dohrat za 9 hodin je hezky, to jsou ale udaje vetsinou od znudeneho recenzenta, co hraje tak, aby uz to mel za sebou. Myslim, ze takovejch 13 - 15 hodin je realnejch
  • Ano, vsechno jiz bylo vymysleno, vid? To si delas srandu ne? Porad se daji vymyslet nove koncepty ve hrach, i kdyz uz je to slozitejsi, nez treba pred 10 lety.
    Trochu mi to pripomina toto:
    ,,Vše, co mohlo být vynalezeno, už vynalezeno bylo."
    (Charles H. Duell, Americký patentový úřad, 1899)
  • Nevim, ale 9 hodin mi prijde prehnane malo, pokud vyslovene nejedes rychle. Nektery ty mise jsou fakt dlouhy.

Hlavne, kdyz delas jen pribehovy mise, tak nestihas s levelovanim vuci prostredi, takze si musis sem tam skocit PvPcko, udelat naky "side questy" , coz teda celou tu pribehovou herni dobu umele prodluzuje, ale aspon to nuti vse poradne vyzkouset.
  • Aneb,
    žerte hovna, ty miliony much se přeci nemůžou mýlit...
    *12*
  • flash789
    všechny tebou jmenovane hry jsem hral..bohužel nepresvedcily me i když jsou kvalitni ze by byli lepsi nez Halo. hral jsme ho i na PC s mysi, na nejvyšší obtiznost to byla porad vyzva, uznavam ze o něco snazsi nez gamepadem..vyzva hlavne kvůli AI která na nej obtiznost jede naplno. S jednim debilem jsem se honil okolo jakesi struktury asi pul hodiny,a nebyli jsme se schopni zabit..proste..mam na to jen ty nejlepší vzpomínky..u dalších fps se mi tohle nestavalo.kazdy ma svůj názor, a ja skutecne nikomu neberu ze Halo ze srdce nenavidi..proc ne..vzdyt muze, ale me to je celkem jedno:)
  • Halo? Myslíš tu hru co vykradla první half-life a přidala tým a změnila SF kulisy? Ta skvělá AI je hustá možná na gamepadu, na herní myši, kterou jsem měl tehdy to byla zívačka, protože jsem měl už nahráno dost jiných stříleček, než se rozhodli tuhle časovou exkluzivitu vydat i na PC, i v té době to byla technologicky i graficky zastaralá hra, kterou o rok později zadupal Far Cry do země, nemluvě o skvělé AI ve velkém otevřeném prostoru v prvním stalkerovi. Obecně nejlepěí AI mají strategie, jako měla Black & White 1 a jako má třeba shogun 2 TW nebo teď po patchích rome 2 ale v žánru FPS bungie za inovátory fakt nepovažuju, a nejsem sám, mockrát se objevila i v žebříčcích herních magazínů na listu most overrated games
  • Kozy
    Škoda že to je hrozná nuda.
  • Stacilo me 40 minut gameplaye abych si udelal nazor. dalsi Prehypovana uplne obycejna strilecka. Pribeh se pry da dohrat za 9 hodin.
  • co je co za blabol ? Normalni reakce.
  • tak tak Q3A *14* *14*
    o Toxikk som nevedel ale vyzera to ako konecne nejaka poriadna HRA a nie dajaky klon COD pre poloretardov a po sebe navzajom pokrikujuce buzny *11* http://www.youtube.com/watch?v=R7HbCkU_-cM
  • VaZqeZ_EU
    To jsem ještě nezkoušel protože seriál se mně moc nelíbil, tak se mně do toho moc nechce. Ale určitě časem (pokud to nezruší) vyzkouším.
  • 0
  • Jack1947
    To spíš Defiance ne pokud se nepletu je to taky RPG... Warframe je spíše akční rubárna.
  • No neviem. Skor mam taky neurcity pocit ze toto hadazanie zavratnych sum za ktore boli hry spravene zacina byt skor sucast marketingovej kampane. Activison si asi vsimol ze to celkom zafungovalo pri GTA od Rockstaru/T2 a tak isto to funguje pri poslednych CoD, aj ked tam sa skor chvalia poctom predanych kusov ako nakladmi na vyvoj. No a ludia su ohureny tymito mega cislami, pise sa o tom, polemizuje a to je to hlavne. Hovori sa o danej hre a mozno niektory si to aj kupia prave preto, aby videli ci to za to stoji a zasa cast zakaznikov si mozno povie, ked uz do toho narvali take prachy tak to nemoze byt predsa uplna srajda.
  • flash789
    ja v tom mam poradek..pro me je to Halo, takze nepolemizuju,a je jasne ze existuje cela rada skvělých fps.
    A ne nemyslim jen konzole, myslim celkove...ale jde o muj subjektivni názor, nikomu neberu ze ma jinej:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit