Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ano, to je "salámová metoda", nebo "metoda vařící se žáby". Něco tuhle, něco tamhle, pěkně krok po kroku zavádět pay2w(alk). A momentálně jsme v bodě kde máme ve full price singleplayer hrách quest DLC a lootboxy. *11*
  • KronosDeret
    Activision si patentuje něco co už třeba ve WoT existuje dávno. tam ale matchmaking nepodporuje jen nákupy, ale obsesivně/kompulsivní hraní.
  • raději cod kupuji na šedině za dobrou cenu když to je
  • System, ktery se libi Bobovi...myslim, ze tim je receno uplne vse.
  • Jack1947
    Jakýmkoli dalším příspěvkem nás akorát utvrzuješ, že asi v životě sis protrpěl dost. Ty si nemlátil slabší spolužáky tys jedním totiž byl!

Jojo 50% když máš štěstí 60%. Stačí nehrát sám a třeba se to i zlepší. World of warships mě mrzí že je po době tedy něco jako WOT. I když předtím to taky bylo spíše o štěstí...

Ted jsem četl že s příchodem RANKED je to i více toxické, škoda.
  • když je hra vyrovnana tak mas cca 50% win loss pomer. ale když si zapneš lepší gear tak to jede. neco jako když mlatis ve skole slabší spolužáky proste je to vetší sranda.
  • Jack1947
    Noob skill to beru ale ne že mě sundá noob neskill ale gear fuj. Tak tak a na esportu by se tohle snad ani nemohlo. Je to zhruba to samé jako doping, teda horší.
  • Na pár velrybách to stojí, ale zase pokud máš rybník prázdný (ryby uplavaly), tak šance, že v něm chytneš velrybu je hodně mizivá u MMO, kde potřebuješ další hráče, aby ti "zalidnily" herní svět, proto se přešlo spíš na pseudo singl/multi player alá Forge of Empires, kde ti ostatní hráči nejsou tak důležití a je to víceméně single player s lehkou mírou interakce, aby se neřeklo, ale tím spíš se tam dá zpoplatnit skoro každý klik, pokud tolik nezálěží na tom, jestli tuhle budovu postavím hned nebo až za týden, když tím ostatní nemůžu smazat z mapy a škodit jim..
  • A co treba misto P2W zkusit... ja nevim... az kacirska myslenka... ale... skill?

Je ti jasne ze si defakto stezujes na to ze se stejnym equipem jako maj ostatni dostavas na pr*el (protoze pokud ne, tak te to musi bavit snad o to vic) => stezujes si ze jsi neschopny *1*

Ale co ja vim, ja treba nepochopil nikdy ze nekoho bavi hrat "soutez" s cheatama a tohle je k tomu stsakra blizko, jen je to legalni protoze si na tom pakuje kapsu nekdo kdo ma pravo rict ze je to ok.
  • Jack1947
    Tak bob je pověstný troll který psal že právě by radši nějaký ty Nooby ve WOW pvp kydlil.
  • jamar28
    To pak ale musí být hrozná nuda, ne?
  • Nemusi to byt uplne spatny napad protoze fair play je nekdy poradna otrava. Ja napr. hraju World of Warships, jsem na tieru V a porad proti sobe dostavam jen vyrovnane tiery. Pritom bych si pral dostat proti sobe nejake nooby s malym tierem.
    Proste tohle je system kde parkrat dostanete na drzku a pak si to budete paradne uzivat.
  • Jack1947
    Jsem myslel že takhle funguje P2W, máš na to nechce se ti grindit, zaplatíš a jedeš a hned vyhraváš. Potvora už je jen to rng ale to k takovýmhle hrám už patří.

Asd Heartstone jsem ze zvědavosti zkusil ( páč proč ne když, jsem dostal s OW nějaké věci k tomu )
    nemohl jsem dohrát ani snad 2level v kampani proti AI, protože my došli karty. PVP bylo ještě horší jo ale krom nějakejch jinejch blbostí karty prostě bez p2w nenajdem. Zachvíly se bude říkat že přece když nemáš peníze na dokupování výbavy do již zakoupené né moc levné hry, takto nekupuj a nehraj :D to je hrozně divná doba. Jo a mezi tím se bude za mikrotransakce kupovat části hry - bavil tě prolog ? ahá tak si za kup další část za 5 éček :X-X
  • No bud te ta hra bavi a tak ji hrajes (v HS rozhodne nejde o nejaky nesmyslny zbytecny grind) a pokud nebavi tak nehraj, ale jestli chces jen prijit a hned vyhravat proti lidem co to hrajou stovky hodin no tak pak si zaplat!
  • Podtrzeno, secteno ...hry dnes maji malou zivotnost, je jich jak sracek, nektere od sebe skoro nejde rozeznat a vyvojar /vydavatel to vi. K cemu by jim byla hra, kdy si hraci lebedi zadara spoustu let (pripadne za nejake zakladni mesicni poplatky). Je to treba popohnat, v co nejmensim casovem useku vydolovat z lidi co nejvic penez a pak nazdar. Tim, ze jedni budou platit aby byli nejlepsi a zbytek se na to po nejake dobe vykasle ta hra za chvili sezere samu sebe. Jenze to nevadi, prachy uz jsou doma.
  • Aby to mohlo fungovat musel by Activision u mě nejprve probudit touho si jeho hru koupit, což se mu za poslední pětiletku nepodařilo ani jednou. *6*
  • Jack1947
    Nejde o to jakou formou je sdělení podáno, ale že to hraje na notu dalším 16cti lidem co mi dali plus *14* *5*
  • A teď si uvědomte, že takhle to funguje ve Fifě několik let a každou chvíli tu v bleskovkách můžete vidět, že je to nejprodávanější hra.

Můžeme na to jen nadávat (jelikož mám k tomu také odpor), ale to je bohužel tak všechno.
  • Väčšina firiem sa pri kauzách spojených s mikrotransakciami snažia všetko ututlať/vyriešiť/vysvetliť. Iba Activision si povie "Sme v tom fakt dobrý, poďme si to patentovať!" *15* *15*
  • kubi-wan
    Ano... a přesně kvůli takovýmhle m*dkám hraju starý singlový hry a rád u nich zůstanu i nadále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit