Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak oni inovujou...stale nachazi nove zpusoby jak z lidi vydrit penize s minimalnim usilim *15*
    • Troch mi to připomíná místní politickou scénu...ehm...jen vědět, kdo se od koho učí, aby byla useknuta správná hlava hada.
  • Veskoslav
    Myslím, že dneska se jasně ukázalo, že chápame špatně slovo INOVACE:)
  • Tak aspoň, že mají smysl pro humor:)
  • Osobne jako hrac ocekavam inovace primo ve hre a ne kolem vedlejsich sluzeb, ktery mi stejne nenabizeji nic co bych potreboval
    • Ono totiž ty kok0tiny okolo jsou svým způsobem nové cesty, jak z člověka vydyndat i ten poslední peníz.
    • jn, to je pro me asi tak dulezita inovace jako kdyby zmenili "klasicke bile/cerne" krabicky na DVD nosice na zlute a cervene
  • Já taky inovuji, sem si dal dneska rohlík s šunkou místo se salámem. *3*
  • Už se nemůžu dočkat na další inovativní nový díl Call of Duty: Black Warfare s Call of Duty Elite 2.O *14* *14* *14*
    • Oficialni nazev nove sluzby : Call of Duty Elite 2.$
  • filias
    Řešíte tu nesmysly. To co tu Activison plácá jsou jen reklamní kecy. Sám je štěstím bez sebe jak se mu dolárky hezky sypou za ty jeho recykláty.
    Jestli se ty hry někomu líbí - a těch lídí rozhodně nebude málo, tak proč ne. Někdo zase tráví hodiny u kravinek jako farmville - to nechápu o dost víc.
    Activson není jediná herní firma. Zajímavých projektů vzniká stále mnohem víc než mám čas hrát.
  • Ale jo oni inovují, ale jen způsoby jak tahat z lidí peníze za použití co nejméně nákladů. :-)
    • no ja myslim ze activision donudila vyvojare vymyslet sistem tak zvane invisible inovace (bohu dik pro activision je tento spusob inovace zadarmo)...
      • "sistem" ????????????? Ku*va, jdi se zahrabat! Polovina národa jsou negramoti nebo co??
  • activision nech je radsej ticho s takymi vyjadreniami, drzi znacku SWAT a my marne cakame na pokracovanie od SWAT3 tak 10 rokov
    • .
    • bohuze la myslim ze swatu se nedockame byla to celkem realna hra a activision jak jde poznad z par poslednich cod dilu specializuje na scifi (
      • Activison a Ubisoft??smrtelná kombinace *1*
      • mohli by to prodat Ubisoftu .. ti maji na ku r v eni relativne dobrych taktickych serii neprehlednutelny talent ...
        • jj moje rec :D rekl bych ze ten talen a niceni v "realnych her " maj talen vsechny spolecnosti ....
  • kecy v kleci :D:D:D MW1, MW2, Elite, Black Ops atd... inovace jak h0v@do :D
    • Stačí to napsat takhle - "hovado", ty trotle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit