Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crysis 2 snad ani žádnej příběh neměl..
  • CoD Elite je hodně inovativní. Nikdy dříve jsem neměl možnost a sni jsem neslyšel, že by něko mohl, udělat třeba screenshot, videa ze hry nebo třeba založit klan. A jakou, že inovaci přinesl StarCraft 2? *7*
  • "Modern Warfare 3 za první den v Severní Americe a UK prodala dohromady 6,5 milionů kopií"
    Tihle a miliony dalších..
  • Počkej to měníš význam, správně je: "Říct že hejtujeme je omyl!" A je to pravda, sice nadáváme na všechno co najdem, ale máme to rádi.
  • Ale, ale, Vyhoňslave... Ujely ti nervy? Vždycky jsi míval takové rádoby nad věcí odpovědi...
  • Ještě se mi nepodařilo "dohrát" multiplayer. Jak se to, prosím tě, dělá?
  • Nemáš chlastat!
  • Rudé právo to v básníkách vystihlo zcela přesně. "Inovace bez Legrace!"
  • "COD neni urcen pro socialne slabsi hlupaky" ...modifikace dle tve odpovedi "COD JE urcen pro hlupaky"
  • jj, promin, jsem zapomnel, ze vse chapes jen ty, zahledl si tam nekde CoD a hned je to cele jen o CoD, dekuji ti za vysvetleni :D:D:D
  • By mne zajímalo kdo ty CoD ještě kupuje? Lidi co znám už to ani nepirátí a jediné co hrají do dnes je CoD2
  • Ano Crysis 2 pro mě byl světlou vyjímkou, zábavný a dynamický dokreslený parádní hudbou a i se smysluplným ( na střílečky ) příběhem. Spousta lidí ho srovnává s prvním dílem a snad i po právu, ale musíme si uvědomit, že je to už jiná hra ( což je dobře viz CoD ) v jiném prostředí a na jiné technologii. A jestli má z dnešního pohledu zastaralejší grafickou stránku ( nemyslím tím zpracování prostředí ), tak to mě vůbec žíly netrhá. Pro mě je důležitý zážitek ze hry a ten nabídnul velmi dobrý. Výtku bych měl snad jen pro mě přílišné koridorovosti. Ale to vynahrazují již zmíněné dynamické souboje, že mě to sna ani tolik nevadilo.
    Stejně tak mě velmi bavila hra Syngularity. Grafika v té době 5 let stará, ale na to sere pes. Je to zábavná hra a neskutečně jsem se vyblbnul s časovou bublinou a hrátkami s časem obecně. A takovéto dobře zpracované prvky mě baví. A to je ten rozdíl od ***** CoD a jim podobných. Na druhou stranu ano snaží se vypadat věrohodně, ale to není nic pro mě :)
  • Se pochlub kolik let je tobě dědečku ... Urážet umíš pěkně ale pěkně. A jak jsem psal radši se drž tématu. Ale jak tak čtu tvé velmi přínosné příspěvky, tak jsi tu jen kvůli nadávání a urážení lidí. Zamysli se blbče.
  • Cod je popularni, pokud vim, hlavne kvuli multiplayeru a ten neni omezen na tri hodiny.
  • Ty radsi nemysli, pac ty si dokazes poplest i svetlo a tmu :-). A ze pozdravuji tveho lekare, ktery ti posila prasky. To jsi se zas k necemu priznal, LOL.
  • Lidé na Games tiscali : "říct že nehejtujeme je omyl..."
  • Ano je to tak...COD vytvořílo model koridorové střílečky.....a jak to dopadlo za těch několik let ??? až na nějaké občasné vyjímky tu není nic jiného...
  • To je sice hrozne pekny,ze si cod proste nemame vsimat,jenze problem je,ze hra s takovymi prodeji ovlivnuje cely herni prumysl,specificky fps zanr.
    A cim je CoD uspesnejsi,tim vice fps her se po nem opici.
    A v konecnem dusledku je na cod spousta hracu nastvana uz jen proto,ze jejich z jejich oblibene serie udelali cod klon.
    Clovek ma cim dal vetsi prolem narazit na fps hru,ktera by nebyla tou cod manii zasazena.
    Takze ono se to hezky rika,ze si cod nemame kupovat a vsimat,ale ono to jaksi tak uplne nejde.
  • "COD's going to wish they never made a game" ja netusil,ze CoD dela hry *1*
  • Homefront: were going to beat COD!!
    Medal of honor: COD's going to wish they never made a game!!!!
    Crysis: COD is going down!!!!
    Halo: COD ain't got sh*t on us!!!!
    Battlefield: COD your reign is over!!!!

Call of Duty: Who's next ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit