Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem rad, ze si mezi nas prisel, abychom na tebe nezapomneli :)
  • Stačí to napsat takhle - "hovado", ty trotle.
  • Já myslel že to bude přímo ve hrách....jako že po loadu Ti naskočí "Zaplať 20USD pro přiběhové video nebo klikni na pokračovat a začni další misi" :D
  • Aaaaa...koukám článek přesně jako dělanej pro místní idioty. Už se těším na ty dohady.
  • Ano, to by byla skutečně chyba, říct něco takového. V oblasti odrbávání dementů o prachy je Boby Kokotick skutečný přeborník. Jestlipak někdy opravdu budou k dostání na DVD sestříhané cutscény z her Activisionu za bratru pouhých 600-800kč, jak kdysi snil?
  • Ale jo oni inovují, ale jen způsoby jak tahat z lidí peníze za použití co nejméně nákladů. :-)
  • Takové troll, bulvár, flame články sem dávate *1*
  • jn, to je pro me asi tak dulezita inovace jako kdyby zmenili "klasicke bile/cerne" krabicky na DVD nosice na zlute a cervene
  • Veskoslav
    Myslím, že dneska se jasně ukázalo, že chápame špatně slovo INOVACE:)
  • Osobne jako hrac ocekavam inovace primo ve hre a ne kolem vedlejsich sluzeb, ktery mi stejne nenabizeji nic co bych potreboval
  • Tak oni inovujou...stale nachazi nove zpusoby jak z lidi vydrit penize s minimalnim usilim *15*
  • tak a od ted se bude ucit na vsech ZS ze Activision je synonymum pro inovaci :D
  • kecy v kleci :D:D:D MW1, MW2, Elite, Black Ops atd... inovace jak h0v@do :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit