Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meni se obsah prece, neni duvod, proc by se mela menit technicka stranka veci, kdyz je dostatecna pro poskytnuti obsahu. Predstav si, ze by nekdo porad nadaval na knizni vydavatele, ze ty knihy jsou o nicem, ze jsou furt stejny, porad stejny stranky, porad stejne pismena, porad se ctou zleva doprava, porad cerne na bilem, no kde to sakra jsme? Nic poradnyho nedelaji, zadny inovace, porad ty samy knihy, pekna zdimacka penez.

Spousta lidi vubec nechape smysl a podstatu her, misto hrou samotnou se zabyvaji technologii. A hra ktera neinovuje technologáe se automaticky povazuje za spatnou. Tohle technoktaticke smysleni je uplne zcestne. Proto tady pak spousta lidi nemuze pochopit, proc Uncharted 2 byla vyhlasena hrou s nejleosi grafikou, kdyz ta hra bezi na tezce zastarale konzoli. Ze by ji nemeli posuzovat z technologickeho hlediska, ale treba z hlediska vytvarneho, to je ani nenapadne. Odsoudime Monu Lisu, protoze je namalovana starymi technologiemi a vubec, kam se hrabe na fotky z modernách zrcadlovek. Dnes prece kazdy nouma umi delat hezci obrazky nez Leonardo da Vinci. Opravdu?
  • Už se nemůžu dočkat na další inovativní nový díl Call of Duty: Black Warfare s Call of Duty Elite 2.O *14* *14* *14*
  • Hairy_Ass
    Nemáš jinej argument, než jen opravovat po někom gramatiku? *7*
  • Veskoslav
    Dříve byly tyto "DCL" součát hry. Proto dementi:)
  • zase nezklamal..
  • "Activison: říct, že neinovujeme, je omyl" ... reading is tech!!!

zacni komentovat, az pochopis alespon nadpis :)
  • "...od té doby mY to přijde stejný." ... A po tohle jako očekáváš, že tvůj příspěvek někdo bude brát vážně nebo jej vůbec dočte???
  • a ted mi rekni jak se to vztahuje na jeho vyrok, ze jsou INOVATIVNI? nespletl sis nahodou diskuzi?
  • Faktem zustava ze to miliony retardu stale hraji, palti... Na tom ani nekoncici HATE primo ze strany games ani EPIC hate ze strany pisicich lidi tady do komentu nic nemeni.

Muzeme se znazit jak chceme, amicka masa dementu jim stejne ty vagony prachu zase a znovu odevzda a vzhledem k jejich mentalite je tohle boj s vetrnymi mlyny:)

Stejne jako tady donekonecna chytraci v diskuzich. Mejte pls vlastni mozek lidi(deti)
  • Mě opravdu není moc jasný, co na těchto hrát lidé ještě vidí. Hrál jsem CoD 1,2 a MW č.1. od té doby my to přijde stejný. Když jsem poprvé uviděl MW2 řekl jsem si "WTF to je první díl přece". Možná pár kosmetických úprav, ale nic co by hru posunulo někam dál. BF jsem hrával starou jedničku a to byl pro mě i mé kamarády opravdu převratný kousek. Masové bitvy s technikou atd. Což nás přikovalo na dlouhé hodiny a dny na židle ... Druhý díl a další jsem nehrál, neboť už tu byla alternativa v podobě CoD serie pro mnohé i lepší nežli MoH atd.
    Analogie u NFS pračky na peníze. U mě jednoznačně nejlepší díl Porsche U. Ještě jsem se pobavil u NFS MW ale dál platí to "WTF..."
    V tomto ohledu tyto Actavisionisty považuju za geniální. Kdo jinej dokáže ždímat tolik peněz na tolik způsobů za témeř stejnou věc :) ...
  • Mas velke sebevedomi a myslis blbe.
  • Nemá smysl řešit. Lidi jako avp8, Tanbou a jím podobní jsou prostě sami jednoduchý idioti. Ono je to teď mezi mladejma IN nadávat na CoD, i oni z toho vyrostou...
  • Doporucuju zjistit si co takove slovo inovace znanema. Myslim ze v tech termitech nemas uplne jasno.
  • Ano, baví ho, vyhovuje mu jednoduchost, linearita a atmosféra protože je d*ment. *4*
  • Přesně tak. Ale tady si pravděpodobně spousta lidí myslí, že vývojáři jsou partička kamarádů, kteří si řeknou "joo, uděláme pokaždé něco úplně nového, nový engine apod. Je sice fakt, že to bude pracné, finančně náročné a možná tím zahodíme jistý výdělek, ale co.. jsme kamarádi a děláme to jen tak pro srandu, no ne?"
    Bylo by to možná fajn, ale ti lidi to dělají PRO PENÍZE.. a když jim to vychází, tak se tady můžou všichni klidně pos*at vztekem, ale nic s tím neudělají, maximálně jim udělají reklamu v různých diskuzích. (negativní reklama, taky reklama) *5*
  • Kdepak, byt uspesny, to se v zavistivem cesku neodpousti, a tak se musi uspesny produkt co nejvic pomluvit a pokalet. O tom jestli inovace ano nebo ne se nerozhoduje recmi v diskusich, ale penezenkami v obchodech.
  • Nema zadnou logiku vyrazne menit neco, co se prodava roky nejlepe na svete a ostatni se to snazi napodobit. To by udelal jen silenec.
  • A je to tady zase, každý, kdo si koupí CoD, je automaticky d*ment.. Ne, není možné, že ho taková hra prostě baví a vyhovuje mu jednoduchost, linearita a atmosféra.. prostě ne, je to d*ment.. *15*
  • Přímo takhle asi ne, nicméně bych se nedivil, kdyby se rozhodli vyzkoušet epizodní model - zákazník si koupí zaručeně celou hru, ta ale končí otevřeně. Multiplayer je přítomen, ale pouze ne několika určených serverech, které mají permanentně vysokou latenci.

A teď: Chceš znát konec? Zaplať, je to jen pár $$$, tví kámoši to už přece dávno mají tak nebuď pozadu. Chceš s partou pařit po LANce? Proč ne, zaplať za možnost hostovat hru, pár doláčů tě přece nezabije a bude zábava.
  • Hairy_Ass
    To jsou tedy většinou inovace, to je asi jako říct, že vydavatelé inovují se stále protivnějšími protipirátskými ochranami. *1* Každopádně si myslím, že hlavní vlna kritiky se nese na značku CoD než na Activision jako celek. A ta opravdu inovativní v ničem není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit