Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty pálíš, kámo..:-D :-D Fakt už toho nech, děláš si ostudu, hlupáku.
  • BelaJBB
    Na serióznu debatu by bolo potrebné, aby sa diskutujúci najprv ujednotili na tom, čo chápu pod pojmom inovácia. Ale inak. Je legitímna otázka, či s priveľkou inovatívnosťou nevylejeme z vaničky aj dieťa. Brink sa pokúsil byť "revolučne" inovatívny a ako to dopadlo, vieme všetci veľmi dobre. Od Ubíkov nás čaká inovatívna revolučnosť v BiA Furious 4 :D Ak to má byť trend, dalo by sa hovoriť o pochovaní značky. *3*
  • .
  • jajdasek: no momentalne jsme obetmi upenlive vytrvalosti stare generace, stagnace soucasne generace a neschopnosti nove generace .. vstric svetlym zitrkum ... aneb kdo jeste na to mate vek vyuzivejte Erasmus a podobne projekty, komu jeste nebylo 30 tak padejte na Novy Zeland nebo kde Vam daji viza a my ostatni to tu nejak dozijeme :)
  • Tak hele, mladej, překlepy bych nikomu nevytýkal, ale něco takového může napsat jen vocas.
  • Activison a Ubisoft??smrtelná kombinace *1*
  • Jenze cesi jako narod takovi bohuzel opravdu jsou a jako cech si nas mohu dovolit kritizovat. Tahle blba narodni mentalita je pro nas znicujici. A clovek by doufal, ze treba mlada generace by mohla prinest svezi vitr a misto toho vidis, ze jsou jeste horsi.
  • jj moje rec :D rekl bych ze ten talen a niceni v "realnych her " maj talen vsechny spolecnosti ....
  • mohli by to prodat Ubisoftu .. ti maji na ku r v eni relativne dobrych taktickych serii neprehlednutelny talent ...
  • Ty vole, ty to fakt nechapes, dokonce si sam ocitujes pasaz o tom, kde se hovori o codu ze neni inovativni v nicem, a presto nechapes, ze rec je o codu. To ses fakt ztrapnil a jeste jsi cosi pronasel o chorem mozku, lol. Takze aby ti to bylo jasne, zajmeno "ta" v posledná vete se vztahuje vyhradne na cod, nikoli celou produkci activisionu. A na to take byla ma reakce.
  • něco nového by neškodilo
  • bohuze la myslim ze swatu se nedockame byla to celkem realna hra a activision jak jde poznad z par poslednich cod dilu specializuje na scifi (
  • Hlavně že ty si to po sobě dokážeš přečíst natož opravit, kdyby jsi se radši věnoval obsahu, bylo by to možná přínosnější. A myslím si, že se tady najdou daleko větší zrůdnosti nežli jedno špatné i/y ..... Jenže to by jsi se upsal, tak si vybereš jednu chybku, která tolik kritiky nezabere že ... lol *5*
  • Samozřejmě, že se tu řeší jen CoD. O tom by pochyboval snad jenom hlupák.
  • no ja myslim ze activision donudila vyvojare vymyslet sistem tak zvane invisible inovace (bohu dik pro activision je tento spusob inovace zadarmo)...
  • Díky za mínuska, nevzdělanci!
  • Podatilo se jim na tom poradne vydelat, coz je ucelem tvorby komercnich her, ergo jsou uspesni.
  • neomlouvej se ja byl arogantni minimalne stejne jako ty :D Jak jak ctu ze jsou cesi takovy nebo makovy tak me to vzdycky trosicku nastve.
  • activision nech je radsej ticho s takymi vyjadreniami, drzi znacku SWAT a my marne cakame na pokracovanie od SWAT3 tak 10 rokov
  • Wow! Taky jsi korunovanej blbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit