Přejít na výpis diskuzí
Activison: říct, že neinovujeme, je omyl
14.2.2012 | Adam Homola
133 příspěvků
-
Ja nechapu co tu resite haters??? COD je Elite proste... Zaslepeni trotlove co tu brecite a nadavate :D
Ja z takove nenavisti vuci hre ci spolecnosti mam jen srandu. Ukazujete tu deti jak jste ubozi hlupaci...
Stejna nenavist jako nVidia vs. AMD :D NIKDO nikoho nenuti kupovat produkty od Activision.Kdo koupi MW3 neni ovce jen ma rad zabavu a neresi nake drobne...
V Activision maji jasno a vi jakou cenu si muzou dovolit :]
MW3 nejprodavanejsi hra - haters zuri :D ; BF srot - haters zuri :D
COD neni urcen pro socialne slabsi hlupaky stejne jako nVidia nebo Intel xDDDDDDDDDD
Lezim z vas v kreci :D :D :D BF3 je spina!!! A ted jsem cool kdyz urazim jinou hru CO vandraci?!! *15* *1* *1* -
Jejdásku, prosím už ne. Tvůj ošetřující lékař na Tebe zapoměl:( Ale poslal mi dávkování: 3 červené na hlavu, dvě modré na hlavu a 10 zelených na hlavu. Pak se to možná spraví. Myslel jsem, že jsi pouze fanatický konzolista, ale ty jsi ko*ot celkový....
-
Příkladem inovace je battlefield 3. Sice si tuhle hru díky závažné chybě DICE nemohu pořádně zahrát, přesto je to hra výborná a skutečně inovativní (porovnávám s předchozím dílem a s COD a neberu v úvahu nudný SP).
No ale budiž. Vždyť komunisti taky hlásali, že jde společnost stále dále a dále v pokroku a skutečný pokrok nebyl nikde. -
Jo tak ten byl dobrej *1* .S cim prijdou priste?
-
Ráno jsem byl ospalý a s kocovinou, nicméně kdybys ses nechytal slov, pochopil bys.Ale co čekat od 13 onanisty, který si dokazuje že není zbytečný tím že trapně uráží a hejtuje....co si o sobě vůbec myslíš?Že jsi drsný?Jsi jen rozmazlený, trapný smeták který má v reálu z lidí strach, a proto si musíš na netu, anonymně dokazovat že jsi chlap.Nicméně všiml jsem si že je to stoupající tendence, obvykle bych IQ tobě podobným tipoval na 100 a méně, tzn průměr až podprůměr.Znám totiž takové typy,vyskytují se všude, jelikož je ilegální je zastřelit.
-
Mno tys tem kok*tinam rozhodne neubral...
-
Máš pravdu že by se forma neměla upřednostňovat před obsahem,já jsem se jenom neohrabaně snažil naznačit rozdíl, že podle mně MW3 prostě žádný obsah nemá, bavilo mě to tak pět minut, pak jsem přišel na to že ta hra nemá duši...nemá nic co by neměla jiná hra a to i přes nedostatky Crysis2 má.Navíc by vůbec nevadila starší grafika, kdyby byla aspoň stylová, jenže je tak nějak vyblitá,pardon za ten výraz a hra nepřináší tu radost z neznámého, pouze tisíckrát viděnou obměnu stejné věci, nudné a bezduché střílení (a to mám střílení ve hrách rád).Ve srovnání s tím působí Crysis2 i přes asi stupidní příběh jako perfektní filmový zážitek (i když teď tak trochu srovnávám mp a sp,nicméně to na věci nic nemění).
-
Kdyby vsichni kupovali cod jako ja, tak uz tady davno neni, gumo neschopna precist si odstavec textu, na ktery reaguje.
-
Tolik dementů na světě, fakt smutné :( Naštěstí na diskuzích games.cz se vyskytují jen ti chytří lidé, z toho mám radost *4*
-
Řešíte tu nesmysly. To co tu Activison plácá jsou jen reklamní kecy. Sám je štěstím bez sebe jak se mu dolárky hezky sypou za ty jeho recykláty.
Jestli se ty hry někomu líbí - a těch lídí rozhodně nebude málo, tak proč ne. Někdo zase tráví hodiny u kravinek jako farmville - to nechápu o dost víc.
Activson není jediná herní firma. Zajímavých projektů vzniká stále mnohem víc než mám čas hrát. -
Jéé, v nadpisu je napsáno Activision, tak to má hned nejvíc komentů. Samý kok*tiny samozřejmě.
-
Přesně tak, kdyby alespoň ty prachy, co vyrejžovali dali do masivních vylepšeních, tak by na tom vydělali ještě víc.
-
Kludne Activisionu ich tlaciaren na peniaze doprajem (CoD)
ale keby tak skutocne z toho zisku investovali do noviniek, ci poriadnych inovacii .. a nie len v garazach a domoch akcionarov... -
Protoze tou dobou vyslo i Enemy Territory: Quake Wars ... ktere bylo tisickrat lepsi :) A navic celej koncept F:FoF stal za starou belu
-
Tak pokud bude mit COD sve verne typu jejdasek, tak budou moci prodavat to same jen se zmenenym jmenem a stejne vydelaji :)
-
No pokud jsi vyplazl za hru kterou dohrajes za tri hodky 1200 ... tak jsi d@ment :) Nic lepsiho se na to rict neda :)
-
tie hry sa robia oba pre deti. Ako vyrastu tak d toho upustia. Vacsinou pri tom zostanu iba hraci na pc pri nejakych mensich zanroch ako RPG ci RTS. nemam pravdu? Inovacie kde? mozno BF3.
-
Já taky inovuji, sem si dal dneska rohlík s šunkou místo se salámem. *3*
-
Jo, sorry. To byla jenom taková souhlasná reakce na jejdaska. Uznávám, trochu off topic-
-
Jak tady tohle "hovno" může mít +3, to nepochopím. Nazvat někoho dementem jenom proto, že se chce třeba po práci trochu bezmyšlenkovitě odreagovat u jednoduché FPS... to teda klobouček pánové (a možná i dámy, nevím) *12*