Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, ale to jsou tve osobni preference. Podivej se na prodeje codu a crysis 2. I kdyz se ti to nelibi, tak spouste lidem (vetsine) se cod libi tak jak je a kupuje ho stale dokole. A ze ma crysis 2 technologicky vyspelejsi engine na tom nic nemeni. Uprednostnovat technologie, tedy formu, pred obsahem, to bude nejaks ceska uchylka, ne? Nezbyva se nez smirit s tim, ze vetsina sveta preferuje obsah pred formou. Zajimaly by me statistiky prodeje cod a crysis v cesku, abych vedel nakolik se od zbytku sveta lisime. A to rikam jako clovek, ktery crysis 2 zrovna hraje na maximalni obtiznost a bavi se u toho a ktery nikdy cod nehral a vlastni akorat mw2 aby se ujistil, ze o nic neprichazi. Ale crysis 2 nepovazuji za lepsi z duvodu technologickeho, ale protoze mi prijde zabavnejsi. A nemam problem s tim, ze vetsina lidi povazuje za zabavnejsi cod a nemam potrebu nadavat firme, ktera jim ho dosytosti doprava. A mimochodem, pc hraci na crysis 2 a crytek taky dost nadavali, hlavne proto, ze nemel dx11, no nejsou dotycni na hlavu?
  • Očividně.. Na MP jsem právě strávil určitě víc než stovku hodin.. Ale už jen z toho pohledu na Server list bylo člověku ouzko...
  • :-D :-D Ještě jsem teda neviděl zábavnej engine..:-D Zatraceně, buď se nauč správnou českou skladbu slov nebo drž hubu!
  • Kokoticek se právě ozval, viď?
  • Jazz
    Ko-ko-kokotickovi ?
  • Rozhodne nejsme spatni ve vsem, ale prebujela zavistivost a neprejicnost cizich uspechu a kvalit, ta nas ubiji.
  • tak teď nevim komu dávat z Vás dvou mínuska a pluska :))
  • Obsah se mění?Myslíš jako mapy? *7* nedávno jsem mohl porovnat Crysis 2 a COD MW3 na X360 a po technické, stránce je Cry engine 3 ůplně někde jinde...a nejen tím,ale i celkovou zábavností.
  • Ono totiž ty kok0tiny okolo jsou svým způsobem nové cesty, jak z člověka vydyndat i ten poslední peníz.
  • Tak aspoň, že mají smysl pro humor:)
  • Troch mi to připomíná místní politickou scénu...ehm...jen vědět, kdo se od koho učí, aby byla useknuta správná hlava hada.
  • Activisionu se jeho obchodni strategie dlouhodobe dari, zde nemas Kotickovi za co nadavat. Nepotopil tu spolecnost jako jini.

Kazdy ma pravo se vyjadrit a on toto obvineni neodmitl bez argumentu, ale s argumenty.

Jo, myslim ze udelas dobre, kdyz se nebudes bavit dal, protoze jsi zaslepen nenavisti a mluvis dost mimo, v podstate uplne z cesty.
  • BelaJBB
    Výstižné. Hlavne sa neuchytil MP, pretože hráči zrejme radšej zvolili neinovatívny CoD.
  • pro :qq - Spatne zvladnuty marketing. Znacka se znamou nestane jen tak, musi se to umet. A co neni znamo, to se nekupuje.
  • pro me byl klicovym probleme spatny pocit ze strileni a celkove zpracovani
  • Když je už řeč o tom CoD a Inovaci.. Tak třeba doteď nepochopím hru s názvem Frontlines: Fuel of War, která byla takovým mixem CoD (Killstreaky) a BF (Otevřenost, bojové stroje), že se vlastně téměř neuchytila..

V podstatě tu hru nikdo ani z mého okolí nezná, či jí vůbec nehrálo, příjde mi to hodně underrated.. *12*
  • "sistem" ????????????? Ku*va, jdi se zahrabat! Polovina národa jsou negramoti nebo co??
  • To nemusi byt tak nezbytne pravda. Pracuju hodne s cizinci a znam mezi nimi spousty lidi co si to tu proste nemuze dost vynachvalit. Podle vseho to vypada ze jsme jednim z poslednich ostruvku opravdove svobody a tolerance a ac se cesi muzou zdat vic uzavreny tak mame jeste porad byt na co hrdi.
  • Jako děcko se tady chováš ty a těším se, až tvoje máma dovalí z práce a zavře hubu tobě, ty opožděnej parchante.
  • calwin
    raz pochopíš že v živote je niekedy treba zarábať aj kvalitou ináč strácaš svoj goodwill... druhá vec ten človek môže byť úspešný ako chce v prvom rade si nemal otvárať v tom prípade tlamu odveci vyjadreniami bez nejakej argumentácie pri ktorej má nebíčko v papuli... a vôbec odmietam sa baviť ďalej, proste vyjadrenia activision sú čím ďalej tým viac smiešnejšie...
    čo sa týka mňa ano som agresívny možno prehnane a ty mi nezabudni predpovedať čo všetko budem podľa mojej "argumentácie" v budúcnosti robiť až po to čo budem jesť... diks

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit