Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • activision nech je radsej ticho s takymi vyjadreniami, drzi znacku SWAT a my marne cakame na pokracovanie od SWAT3 tak 10 rokov
    • .
    • bohuze la myslim ze swatu se nedockame byla to celkem realna hra a activision jak jde poznad z par poslednich cod dilu specializuje na scifi (
      • Activison a Ubisoft??smrtelná kombinace *1*
      • mohli by to prodat Ubisoftu .. ti maji na ku r v eni relativne dobrych taktickych serii neprehlednutelny talent ...
        • jj moje rec :D rekl bych ze ten talen a niceni v "realnych her " maj talen vsechny spolecnosti ....
  • omg ze ne huba nepali ku.va rejzuou na 15letejch fraccich miliony (teda spis na jejich rodicich ) omg furt to sami a hromada dlc toho samiho stydim se za activision ale kdys uz jim to vychasi tak by aspon mohli ignorovat pravdivi namitky a soupat nohama (btw kdyby ste nevedeli prej byl v nejnovjejsim dilu inovativni zvuk :D )
    • no a ? delaj to tak (temer) vsichni, v jakekoliv oblasti podnikani .. proc by zabavny prumysl mel byt jiny .. jsou tam lidi placeni za to aby vydelavali penize a lidi placeni za to aby ohybali pravdu a umoznili tem prvnim penize vydelavat a pak nekde uplne dolu jsou lidi, kteri to otrocky naprgaji a nikdo z tech par stovek lidi nemusi nutne tuto serii mit rad .. ale kazdy z nich bude mit rad penize, ktere jim dalsi a dalsi a dalsi dil prinese .. totalne pochopitelne, racionalni a ospravedlnitelne ...
  • calwin
    a ja by som sa rád oprel do toho pána šéfa... ty dementný d3bil načo tam sedíš keď zodpovedáš za produkty ktoré chrlíš každý rok a tvoje "inovácie" by sa zmestili do jedného patchu... (COD samozrejme)
    • Jednou pochopíš, že v životě je potřeba vydělávat peníze. A rovnou ti můžu říct, že s urážkama lidí, kteří jsou úspěšní v tom, co dělají, to moc daleko nedotáhneš. Dle tvé reakce jsi sám obyčejný primitiv.
      • calwin
        raz pochopíš že v živote je niekedy treba zarábať aj kvalitou ináč strácaš svoj goodwill... druhá vec ten človek môže byť úspešný ako chce v prvom rade si nemal otvárať v tom prípade tlamu odveci vyjadreniami bez nejakej argumentácie pri ktorej má nebíčko v papuli... a vôbec odmietam sa baviť ďalej, proste vyjadrenia activision sú čím ďalej tým viac smiešnejšie...
        čo sa týka mňa ano som agresívny možno prehnane a ty mi nezabudni predpovedať čo všetko budem podľa mojej "argumentácie" v budúcnosti robiť až po to čo budem jesť... diks
        • Activisionu se jeho obchodni strategie dlouhodobe dari, zde nemas Kotickovi za co nadavat. Nepotopil tu spolecnost jako jini.

Kazdy ma pravo se vyjadrit a on toto obvineni neodmitl bez argumentu, ale s argumenty.

Jo, myslim ze udelas dobre, kdyz se nebudes bavit dal, protoze jsi zaslepen nenavisti a mluvis dost mimo, v podstate uplne z cesty.
          • Jazz
            Ko-ko-kokotickovi ?
            • Kokoticek se právě ozval, viď?
    • a ja by som ťa rád videl ako šéfa predstavenstva activision, ktorý vysvetľuje akcionárom, prečo opustil mimoriadne výnosný, hoci neoriginálny koncept cod, a dal prednosť výlučne riskantným inováciám... ty dementný d3bil, čo v živote riadil nanajvýš bicykel...
    • Sedi tam proto, aby zajistil firme co nejvetsi vydelky. Ty to fakt nechapes?
    • no vidis ja bych mu potrasl pravici a rekl, ze dela dobrou praci i kdyz jeho hry stoji (subjektivne) za prd ...
  • Už se nemůžu dočkat na další inovativní nový díl Call of Duty: Black Warfare s Call of Duty Elite 2.O *14* *14* *14*
    • Oficialni nazev nove sluzby : Call of Duty Elite 2.$
  • Faktem zustava ze to miliony retardu stale hraji, palti... Na tom ani nekoncici HATE primo ze strany games ani EPIC hate ze strany pisicich lidi tady do komentu nic nemeni.

Muzeme se znazit jak chceme, amicka masa dementu jim stejne ty vagony prachu zase a znovu odevzda a vzhledem k jejich mentalite je tohle boj s vetrnymi mlyny:)

Stejne jako tady donekonecna chytraci v diskuzich. Mejte pls vlastni mozek lidi(deti)
    • Wow! Taky jsi korunovanej blbec.
    • ty nějak neumíš psát
  • Kdepak, byt uspesny, to se v zavistivem cesku neodpousti, a tak se musi uspesny produkt co nejvic pomluvit a pokalet. O tom jestli inovace ano nebo ne se nerozhoduje recmi v diskusich, ale penezenkami v obchodech.
    • omg jediny co activision podarilo udelat ze super znacky sracku a rejzovat vic a vic penez cim stejnejsi tim to vic ty americky deti kupujou hold chapu rodice je lepsi zavrt hubu detem hrou nez jim koupit kompa aby mohli hrat lepsi hry
      • Jako děcko se tady chováš ty a těším se, až tvoje máma dovalí z práce a zavře hubu tobě, ty opožděnej parchante.
      • Ty pálíš, kámo..:-D :-D Fakt už toho nech, děláš si ostudu, hlupáku.
      • Podatilo se jim na tom poradne vydelat, coz je ucelem tvorby komercnich her, ergo jsou uspesni.
    • S tou závistí v Česku souhlasim ale s tou inovací rozhodně ne.
      COD je podle tebe inovativní v čem?
      (A to prosím nejsem egomaniackej hater cod .)
      • Nechapes to uplne spravne rekl bych. Jejdasek se jen snazi naznacit ze pocet prodanych kusu CoD jasne naznacuje kolik inovaci je potreba.

Co se zavisti tyce tak bych nerekl ze jsou cesi nejaka velika vyjimka.
      • Ja netvrdim ze cod je inovativni, ale ze neni nic spatneho na tom, kdyz inovativni neni - desitky milionu platicich hracu to dava jasne najevo a tudiz je blbost za to spilat uspesnemu activisionu a jeho sefovi.
      • V MW3 zrušili Painkiller Death Streak, Innovative enough.
    • Doporucuju zjistit si co takove slovo inovace znanema. Myslim ze v tech termitech nemas uplne jasno.
      • Mas velke sebevedomi a myslis blbe.
        • Az na to sebevedomi mas recht. Priste si to radsi prectu dvakrat.
          • Jasne, sorry za arogantni odpoved, ale navazi se tu do me tolik hlupaku, co takove reci mysli vazne, ze uz tak reaguji automaticky na kazdeho.
            • Rozhodne nejsme spatni ve vsem, ale prebujela zavistivost a neprejicnost cizich uspechu a kvalit, ta nas ubiji.
            • To nemusi byt tak nezbytne pravda. Pracuju hodne s cizinci a znam mezi nimi spousty lidi co si to tu proste nemuze dost vynachvalit. Podle vseho to vypada ze jsme jednim z poslednich ostruvku opravdove svobody a tolerance a ac se cesi muzou zdat vic uzavreny tak mame jeste porad byt na co hrdi.
            • jajdasek: no momentalne jsme obetmi upenlive vytrvalosti stare generace, stagnace soucasne generace a neschopnosti nove generace .. vstric svetlym zitrkum ... aneb kdo jeste na to mate vek vyuzivejte Erasmus a podobne projekty, komu jeste nebylo 30 tak padejte na Novy Zeland nebo kde Vam daji viza a my ostatni to tu nejak dozijeme :)
            • Jenze cesi jako narod takovi bohuzel opravdu jsou a jako cech si nas mohu dovolit kritizovat. Tahle blba narodni mentalita je pro nas znicujici. A clovek by doufal, ze treba mlada generace by mohla prinest svezi vitr a misto toho vidis, ze jsou jeste horsi.
            • neomlouvej se ja byl arogantni minimalne stejne jako ty :D Jak jak ctu ze jsou cesi takovy nebo makovy tak me to vzdycky trosicku nastve.
        • zase nezklamal..
  • Hairy_Ass
    To jsou tedy většinou inovace, to je asi jako říct, že vydavatelé inovují se stále protivnějšími protipirátskými ochranami. *1* Každopádně si myslím, že hlavní vlna kritiky se nese na značku CoD než na Activision jako celek. A ta opravdu inovativní v ničem není.
    • Mě opravdu není moc jasný, co na těchto hrát lidé ještě vidí. Hrál jsem CoD 1,2 a MW č.1. od té doby my to přijde stejný. Když jsem poprvé uviděl MW2 řekl jsem si "WTF to je první díl přece". Možná pár kosmetických úprav, ale nic co by hru posunulo někam dál. BF jsem hrával starou jedničku a to byl pro mě i mé kamarády opravdu převratný kousek. Masové bitvy s technikou atd. Což nás přikovalo na dlouhé hodiny a dny na židle ... Druhý díl a další jsem nehrál, neboť už tu byla alternativa v podobě CoD serie pro mnohé i lepší nežli MoH atd.
      Analogie u NFS pračky na peníze. U mě jednoznačně nejlepší díl Porsche U. Ještě jsem se pobavil u NFS MW ale dál platí to "WTF..."
      V tomto ohledu tyto Actavisionisty považuju za geniální. Kdo jinej dokáže ždímat tolik peněz na tolik způsobů za témeř stejnou věc :) ...
      • Meni se obsah prece, neni duvod, proc by se mela menit technicka stranka veci, kdyz je dostatecna pro poskytnuti obsahu. Predstav si, ze by nekdo porad nadaval na knizni vydavatele, ze ty knihy jsou o nicem, ze jsou furt stejny, porad stejny stranky, porad stejne pismena, porad se ctou zleva doprava, porad cerne na bilem, no kde to sakra jsme? Nic poradnyho nedelaji, zadny inovace, porad ty samy knihy, pekna zdimacka penez.

Spousta lidi vubec nechape smysl a podstatu her, misto hrou samotnou se zabyvaji technologii. A hra ktera neinovuje technologáe se automaticky povazuje za spatnou. Tohle technoktaticke smysleni je uplne zcestne. Proto tady pak spousta lidi nemuze pochopit, proc Uncharted 2 byla vyhlasena hrou s nejleosi grafikou, kdyz ta hra bezi na tezce zastarale konzoli. Ze by ji nemeli posuzovat z technologickeho hlediska, ale treba z hlediska vytvarneho, to je ani nenapadne. Odsoudime Monu Lisu, protoze je namalovana starymi technologiemi a vubec, kam se hrabe na fotky z modernách zrcadlovek. Dnes prece kazdy nouma umi delat hezci obrazky nez Leonardo da Vinci. Opravdu?
        • Obsah se mění?Myslíš jako mapy? *7* nedávno jsem mohl porovnat Crysis 2 a COD MW3 na X360 a po technické, stránce je Cry engine 3 ůplně někde jinde...a nejen tím,ale i celkovou zábavností.
          • No, ale to jsou tve osobni preference. Podivej se na prodeje codu a crysis 2. I kdyz se ti to nelibi, tak spouste lidem (vetsine) se cod libi tak jak je a kupuje ho stale dokole. A ze ma crysis 2 technologicky vyspelejsi engine na tom nic nemeni. Uprednostnovat technologie, tedy formu, pred obsahem, to bude nejaks ceska uchylka, ne? Nezbyva se nez smirit s tim, ze vetsina sveta preferuje obsah pred formou. Zajimaly by me statistiky prodeje cod a crysis v cesku, abych vedel nakolik se od zbytku sveta lisime. A to rikam jako clovek, ktery crysis 2 zrovna hraje na maximalni obtiznost a bavi se u toho a ktery nikdy cod nehral a vlastni akorat mw2 aby se ujistil, ze o nic neprichazi. Ale crysis 2 nepovazuji za lepsi z duvodu technologickeho, ale protoze mi prijde zabavnejsi. A nemam problem s tim, ze vetsina lidi povazuje za zabavnejsi cod a nemam potrebu nadavat firme, ktera jim ho dosytosti doprava. A mimochodem, pc hraci na crysis 2 a crytek taky dost nadavali, hlavne proto, ze nemel dx11, no nejsou dotycni na hlavu?
            • Crysis 2 snad ani žádnej příběh neměl..
            • Ano Crysis 2 pro mě byl světlou vyjímkou, zábavný a dynamický dokreslený parádní hudbou a i se smysluplným ( na střílečky ) příběhem. Spousta lidí ho srovnává s prvním dílem a snad i po právu, ale musíme si uvědomit, že je to už jiná hra ( což je dobře viz CoD ) v jiném prostředí a na jiné technologii. A jestli má z dnešního pohledu zastaralejší grafickou stránku ( nemyslím tím zpracování prostředí ), tak to mě vůbec žíly netrhá. Pro mě je důležitý zážitek ze hry a ten nabídnul velmi dobrý. Výtku bych měl snad jen pro mě přílišné koridorovosti. Ale to vynahrazují již zmíněné dynamické souboje, že mě to sna ani tolik nevadilo.
              Stejně tak mě velmi bavila hra Syngularity. Grafika v té době 5 let stará, ale na to sere pes. Je to zábavná hra a neskutečně jsem se vyblbnul s časovou bublinou a hrátkami s časem obecně. A takovéto dobře zpracované prvky mě baví. A to je ten rozdíl od ***** CoD a jim podobných. Na druhou stranu ano snaží se vypadat věrohodně, ale to není nic pro mě :)
            • Máš pravdu že by se forma neměla upřednostňovat před obsahem,já jsem se jenom neohrabaně snažil naznačit rozdíl, že podle mně MW3 prostě žádný obsah nemá, bavilo mě to tak pět minut, pak jsem přišel na to že ta hra nemá duši...nemá nic co by neměla jiná hra a to i přes nedostatky Crysis2 má.Navíc by vůbec nevadila starší grafika, kdyby byla aspoň stylová, jenže je tak nějak vyblitá,pardon za ten výraz a hra nepřináší tu radost z neznámého, pouze tisíckrát viděnou obměnu stejné věci, nudné a bezduché střílení (a to mám střílení ve hrách rád).Ve srovnání s tím působí Crysis2 i přes asi stupidní příběh jako perfektní filmový zážitek (i když teď tak trochu srovnávám mp a sp,nicméně to na věci nic nemění).
            • Kdyby vsichni kupovali cod jako ja, tak uz tady davno neni, gumo neschopna precist si odstavec textu, na ktery reaguje.
            • XorxoxTalarius
              Tak pokud bude mit COD sve verne typu jejdasek, tak budou moci prodavat to same jen se zmenenym jmenem a stejne vydelaji :)
          • :-D :-D Ještě jsem teda neviděl zábavnej engine..:-D Zatraceně, buď se nauč správnou českou skladbu slov nebo drž hubu!
            • Nemáš chlastat!
            • Ráno jsem byl ospalý a s kocovinou, nicméně kdybys ses nechytal slov, pochopil bys.Ale co čekat od 13 onanisty, který si dokazuje že není zbytečný tím že trapně uráží a hejtuje....co si o sobě vůbec myslíš?Že jsi drsný?Jsi jen rozmazlený, trapný smeták který má v reálu z lidí strach, a proto si musíš na netu, anonymně dokazovat že jsi chlap.Nicméně všiml jsem si že je to stoupající tendence, obvykle bych IQ tobě podobným tipoval na 100 a méně, tzn průměr až podprůměr.Znám totiž takové typy,vyskytují se všude, jelikož je ilegální je zastřelit.
      • "...od té doby mY to přijde stejný." ... A po tohle jako očekáváš, že tvůj příspěvek někdo bude brát vážně nebo jej vůbec dočte???
        • Hlavně že ty si to po sobě dokážeš přečíst natož opravit, kdyby jsi se radši věnoval obsahu, bylo by to možná přínosnější. A myslím si, že se tady najdou daleko větší zrůdnosti nežli jedno špatné i/y ..... Jenže to by jsi se upsal, tak si vybereš jednu chybku, která tolik kritiky nezabere že ... lol *5*
          • Tak hele, mladej, překlepy bych nikomu nevytýkal, ale něco takového může napsat jen vocas.
            • Se pochlub kolik let je tobě dědečku ... Urážet umíš pěkně ale pěkně. A jak jsem psal radši se drž tématu. Ale jak tak čtu tvé velmi přínosné příspěvky, tak jsi tu jen kvůli nadávání a urážení lidí. Zamysli se blbče.
        • Hairy_Ass
          Nemáš jinej argument, než jen opravovat po někom gramatiku? *7*
          • Zatraceně tohle bije do očí! Vůbec se nepokoušej něčeho takového zastávat.
            • Díky za mínuska, nevzdělanci!
    • Nema zadnou logiku vyrazne menit neco, co se prodava roky nejlepe na svete a ostatni se to snazi napodobit. To by udelal jen silenec.
      • "Activison: říct, že neinovujeme, je omyl" ... reading is tech!!!

zacni komentovat, az pochopis alespon nadpis :)
        • Mozna jsi prehledl, ze v tomto threadu je rec jen o codu, nikoli veskere produktove nabidce activisionu, o ktere hovori oni.

Zacni komentovat, az pochopás o cem je rec.
          • mozna pro tvuj chory mozek, ostatni chapou o cem to tu je

"To jsou tedy většinou INOVACE, to je asi jako říct, že vydavatelé inovují se stále protivnějšími protipirátskými ochranami. Každopádně si myslím, že hlavní vlna kritiky se nese na značku CoD než na Activision jako celek. A ta opravdu INOVATIVÍ v ničem není"
            • jj, promin, jsem zapomnel, ze vse chapes jen ty, zahledl si tam nekde CoD a hned je to cele jen o CoD, dekuji ti za vysvetleni :D:D:D
            • Ty vole, ty to fakt nechapes, dokonce si sam ocitujes pasaz o tom, kde se hovori o codu ze neni inovativni v nicem, a presto nechapes, ze rec je o codu. To ses fakt ztrapnil a jeste jsi cosi pronasel o chorem mozku, lol. Takze aby ti to bylo jasne, zajmeno "ta" v posledná vete se vztahuje vyhradne na cod, nikoli celou produkci activisionu. A na to take byla ma reakce.
            • Samozřejmě, že se tu řeší jen CoD. O tom by pochyboval snad jenom hlupák.
      • Přesně tak. Ale tady si pravděpodobně spousta lidí myslí, že vývojáři jsou partička kamarádů, kteří si řeknou "joo, uděláme pokaždé něco úplně nového, nový engine apod. Je sice fakt, že to bude pracné, finančně náročné a možná tím zahodíme jistý výdělek, ale co.. jsme kamarádi a děláme to jen tak pro srandu, no ne?"
        Bylo by to možná fajn, ale ti lidi to dělají PRO PENÍZE.. a když jim to vychází, tak se tady můžou všichni klidně pos*at vztekem, ale nic s tím neudělají, maximálně jim udělají reklamu v různých diskuzích. (negativní reklama, taky reklama) *5*
        • a ted mi rekni jak se to vztahuje na jeho vyrok, ze jsou INOVATIVNI? nespletl sis nahodou diskuzi?
          • Jo, sorry. To byla jenom taková souhlasná reakce na jejdaska. Uznávám, trochu off topic-
  • Aaaaa...koukám článek přesně jako dělanej pro místní idioty. Už se těším na ty dohady.
    • tak teď nevim komu dávat z Vás dvou mínuska a pluska :))
    • jsem rad, ze si mezi nas prisel, abychom na tebe nezapomneli :)
  • Ano, to by byla skutečně chyba, říct něco takového. V oblasti odrbávání dementů o prachy je Boby Kokotick skutečný přeborník. Jestlipak někdy opravdu budou k dostání na DVD sestříhané cutscény z her Activisionu za bratru pouhých 600-800kč, jak kdysi snil?
    • A je to tady zase, každý, kdo si koupí CoD, je automaticky d*ment.. Ne, není možné, že ho taková hra prostě baví a vyhovuje mu jednoduchost, linearita a atmosféra.. prostě ne, je to d*ment.. *15*
      • Veskoslav
        Dříve byly tyto "DCL" součát hry. Proto dementi:)
        • Tak ono to taky nemusí automatický znamenat, že si tyto DLC bude kupovat, že jo?.... i když.. Za tohle bych ruku do ohně zas nedal.. *7*
      • Nemá smysl řešit. Lidi jako avp8, Tanbou a jím podobní jsou prostě sami jednoduchý idioti. Ono je to teď mezi mladejma IN nadávat na CoD, i oni z toho vyrostou...
      • Ano, baví ho, vyhovuje mu jednoduchost, linearita a atmosféra protože je d*ment. *4*
        • Jak tady tohle "hovno" může mít +3, to nepochopím. Nazvat někoho dementem jenom proto, že se chce třeba po práci trochu bezmyšlenkovitě odreagovat u jednoduché FPS... to teda klobouček pánové (a možná i dámy, nevím) *12*
          • XorxoxTalarius
            No pokud jsi vyplazl za hru kterou dohrajes za tri hodky 1200 ... tak jsi d@ment :) Nic lepsiho se na to rict neda :)
            • Ještě se mi nepodařilo "dohrát" multiplayer. Jak se to, prosím tě, dělá?
            • Cod je popularni, pokud vim, hlavne kvuli multiplayeru a ten neni omezen na tri hodiny.
            • Tolik dementů na světě, fakt smutné :( Naštěstí na diskuzích games.cz se vyskytují jen ti chytří lidé, z toho mám radost *4*
    • Přímo takhle asi ne, nicméně bych se nedivil, kdyby se rozhodli vyzkoušet epizodní model - zákazník si koupí zaručeně celou hru, ta ale končí otevřeně. Multiplayer je přítomen, ale pouze ne několika určených serverech, které mají permanentně vysokou latenci.

A teď: Chceš znát konec? Zaplať, je to jen pár $$$, tví kámoši to už přece dávno mají tak nebuď pozadu. Chceš s partou pařit po LANce? Proč ne, zaplať za možnost hostovat hru, pár doláčů tě přece nezabije a bude zábava.
    • Já myslel že to bude přímo ve hrách....jako že po loadu Ti naskočí "Zaplať 20USD pro přiběhové video nebo klikni na pokračovat a začni další misi" :D
  • Ale jo oni inovují, ale jen způsoby jak tahat z lidí peníze za použití co nejméně nákladů. :-)
    • no ja myslim ze activision donudila vyvojare vymyslet sistem tak zvane invisible inovace (bohu dik pro activision je tento spusob inovace zadarmo)...
      • "sistem" ????????????? Ku*va, jdi se zahrabat! Polovina národa jsou negramoti nebo co??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit