Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Realne na Rage pracoval uz cely team. Ostatne uz na IdTech4, co bol Doom3 Carmak napisal len renderer a vecsinu kodu tam uz vtedy napisal JMP Waveren a na Rage detto. Carmack skor robil reaserch pre nove technologie a kam by engine mal smerovat ale uz doklepnutie robili dalsi ludia. V zasade aj John Carmack sa vyjadril ze posledny clean engine kde spravil vecsinu bol Quake 3.

Romero bol schopny designer ale v tom case, odisiel po Quake 1, boli v teame asi dost rozdielne pohladny na sposob tvorby hier no a on mal asi slabsiu podporu.

No a ten "vyhadzov" Adriana Carmacka bol v podstate podobny. Bolo to po vydani Doom3 ktora netrhala uplne priecky a cast ludi chceli robit novu IP a tusim Adrian bol parve za pokracovanie nejakej starej znacky. Ale to by asi na vyhodenie nestacilo takze tam boli aj dalsie tlaky. Ostatne sa obavam ze Rage bol zaciatok koncu ID Software a Doom(4) to len dorazi.
  • JO? Daikatana2 ? =D fokoff
  • solomon.short
    ze mu to jeste nekdo zere :D
  • dík za vysvětlení, ono je být v dnešní době deb*l stylový :) Tak to se tomu mladému pánovi omlouvám :)
  • MikeR
    Inu mládí, mládí. Dneska to nemaj dorostenci jednoduchý. Kdo by použil Google, ztratí swag. *4*
  • trolíčku, kdyby tě to opravdu zajímalo, tak si to přinejmenším podle fotek vygooglíš. Je možné, že jsi o něm neslyšel, ale to je tím, že v době Wolfa, Dooma apod. tě měl táta ještě v pytlíku a podle mě by líp udělal, kdyby tě radši vyklepal do kopřiv, bylo by o jednoho trolíka na světě míň *3*
  • styd se ty osle *1*
  • TheGGG
    Adrian Carmack a John Romero? To jako ten chlápek má dvě jména, nebo jak mámvědět kdo z nich to je?
  • Koukám že někdo už nečte ani nadpisy.
  • MikeR
    Že description těch jejich webovek zní Where nightmares come true ale na klidu nepřidává. *1*
  • TheGGG
    kdo nebo co to je na tom obrázku? Nikdy jsem o něm neslyšel...
  • kubi-wan
    A já jim věřim, že jsou furt schopný udělat pořádnou střílečku.
  • no fajn. to video me pobavilo, sice je trochu pitome, ale trocha te vtipnosti se tomu uprite neda, obvzlast když clovek vi ze Romero je legenda herního prumyslu, at v dobrem ci zlem. Preju jim hodne stesti:)
  • Tak Mickey zazaril pred lety ve Wrestlerovi...
  • NumberFiveAlive
    Still a better story than Star Wars VII :D #‎JohnRomeroIsAboutToMakeYouHisBitchAGAIN‬
  • Jack1947
    Daikatana reincarnation? No ale asi ne když novou hm... *7*
  • Doufám, že tentokrát skutečně old-school FPS řežba. Nový Doom totiž vypadá na fail.
  • Mickey Rourke herního průmyslu. První věc co mě napadla když jsem zmerčil příspěvek.
  • dobré. Přeji jim úspěch. Snad to bude exkluzivita na PS4 Neo...
  • MickeyMutant
    Indiáni pochází z Asie. Romero je indián. Se stim smiř!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit