Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to roky se z Romera stal...asiat.
    • MickeyMutant
      Indiáni pochází z Asie. Romero je indián. Se stim smiř!
  • Daikatana 2? *3* ne fakt si přeju aby tohle dopadlo dobře, i kdyby se to tak fakt jmenovalo *1*
  • TheGGG
    kdo nebo co to je na tom obrázku? Nikdy jsem o něm neslyšel...
    • Padlá legenda.
      • Jack1947
        Bohužel *9*
    • Chim
      Ne. Není to vtipné.
    • Koukám že někdo už nečte ani nadpisy.
      • solomon.short
        ze mu to jeste nekdo zere :D
      • TheGGG
        Adrian Carmack a John Romero? To jako ten chlápek má dvě jména, nebo jak mámvědět kdo z nich to je?
        • trolíčku, kdyby tě to opravdu zajímalo, tak si to přinejmenším podle fotek vygooglíš. Je možné, že jsi o něm neslyšel, ale to je tím, že v době Wolfa, Dooma apod. tě měl táta ještě v pytlíku a podle mě by líp udělal, kdyby tě radši vyklepal do kopřiv, bylo by o jednoho trolíka na světě míň *3*
          • TheGGG
            alespoň žiji v době skutečných her a né 8 bitových bl*tek a dýl se dožiju... jsem rád že jsem mladší, doby tvého děctví stejně stály za h*vno a byl to promarněný čas...
            • no more tears pls
        • styd se ty osle *1*
          • MikeR
            Inu mládí, mládí. Dneska to nemaj dorostenci jednoduchý. Kdo by použil Google, ztratí swag. *4*
            • dík za vysvětlení, ono je být v dnešní době deb*l stylový :) Tak to se tomu mladému pánovi omlouvám :)
  • Tak to su fakt zvedavé.
  • dobré. Přeji jim úspěch. Snad to bude exkluzivita na PS4 Neo...
  • Mickey Rourke herního průmyslu. První věc co mě napadla když jsem zmerčil příspěvek.
    • Tak Mickey zazaril pred lety ve Wrestlerovi...
  • Jack1947
    Daikatana reincarnation? No ale asi ne když novou hm... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit