Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je úplně jinde a žádné jiné mmorpg nemůže nabídnout lepší pvp soubojový systém než aoc žadný klik a čekáte 3 sekundy než se něco stane prostě jedete a točíte komba pořád pvp je vážně rychlý a musíte mít postřeh a skill abyste kombama vůbec zasáhli cíl ;-) Hra je opravdu někde jinde než před 3 roky a content pořád přibývá i když hráčská základna není tak velká jako ve wow zaplať pán bůh za to :)
  • neviem ci to niekto pisal ale spytam sa ... ked bude ta verzia unrated... tak ked kupim premium tak mam full verziu navzdy ci premium bude len na mesiac ako to bude pls? hra sa mi strasne paci ale na hry s mesacnymi poplatkami proste nemam...
  • F2P model je super pro nás přiležitostné hráče. Já hraju už 3 měsíce Lotro a je pravda, že jsem do ní už nějaké peníze investoval, ale jen do toho, co využívám. Zatím mi to vychází tak na 100Kč/měsíc. Na AoC se těším, prostě ho zkusím a uvidím. Má výbornou audio-vizuální stránku, soundtrack je super, občas ho poslouchám, bohužel jsem četl negativní hodnocení na hratelnost a postup hrou po cca 20lvl.
  • Konečne *1* F2P je dobry pro lidi co nemaji na hry tolik casu *3* rad Conana zase zkusim
  • pekne trapny kdyz nedaji alespon vsechny classy ale jenom 4 a to ty ktere jsou onicem
  • Když chtějí hráče, tak mě by stačilo lépe hru vymazlit, nechat mi tam víc prostoru na crafty a obchod, budování, abych si vyhrál (mimo mlácení) a víc mne motivují nižší měsíční cenou. Když místo 14 budu platit 4 eura je to kilo = fajn, čert to vem, zkusím. Conana jsem kdysi zkoušel a nejsem si zcela jist, i kdyby byl zcela zadarmo, zdali bych mu věnoval čas.
  • to jsou židi! kdyby to bylo aspon jako LOTRO, i to bylo podobne "zdarma" ale do takovy miry ze jste si mohli v klidu zahrat i bez placeni... navic na placene veci jste si mohli vydelat specialnimi questy .. AoC bych taky rad zkusil ale tohle oskubany demo hrat teda nehodlam... *10*
    • lotro je pekne draha vec
  • Cosi
    Rád zkusím, ale raději bych zakončení The Longest Journey ať si to vyjde v jakémkoliv formátu.
  • Drom
    F2P = nekonecny trial
  • Free2play model je pouze reklama na produkt, na hratelnost zcela kašle... Nic nového pod sluncem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit