Přejít na výpis diskuzí
Age of Empires Online byl průšvih, ze kterého se hra vyhrabala
20.8.2013 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Ukazka toho ze nektere hry proste MMO byt ani nemuzou., hlavne kdyz jsou F2p.
-
-
Minecraft = next generation :D
-
-
Leda Big degeneration sandboxoví honiči bez cíle ....
-
-
A jakej uzasnej cil mas ve wotku a dalsich? Nalevelovat max lv ? No to je vazne uzasnej cil. Hraci minecraftu so narozdil od tebe skutecne hrajou ...
-
-
-
Nemyslim ze to je o modelu placeni. Spis ze aktualni moda "muset mit vlastni MMO za kazdou cenu" ... a kazdej ma pocit, ze to bude prave on, kdo prebere hrace wotku. A pak predevsim spousta managoru kteri si myslej, ze hraci jsou dmnti (ne ze by to v mnoha oheldech nebyla pravda) a ze budou za cokoli platit nasobne vic, nez kdyz si dojdou koupit krabici (znam lidi, kteri jsou schopni do f2p hrani vrazit klido nekolik tisicek mesicne, coz povazuju osobne za znamku toho, ze by meli navstivit dr chocholouska - protoze casto tutez hru lze hrat za ty +- 3kilca mesicne predplatnyho).
-
-
Kdybych nenarazil na F2P , tak by jsi ani nezareagoval mozna. Samozrejmne bylo mysleno nektere hry (AOE) vazne jako MMO, a uz vubec ne F2P se nechytaj a vzdy byly spise sp zalezitosti.
F2P rezim chapu u Androidu se to osvedcilo naramne, a v mmo je to normalni a co si budeme povidat (spadam do stejne kategorie co to nechape) z hlediska vyvojaru ano to dokazu pochopit, jenze to by bylo uz na jinou diskuzi. A tahle je predevsim o tom omylu.
-
-
-
kdyz jsem to zkousel tak mne odradila cena kdybych si koupil vsechny balicky stalo ba to jak nekolik her a to teda ne za komixovoiu grafiku hru co vypada jak flash hra ne ani nahodou kdyby se dal koupit all content za fixni cenu tak prosim ale takhle ne Starcrafty jsem taky zaplatil jednou a neustale se vylepsuji prodavaji mapy mody atd. tenhle model f2w je spatny kor kdyz po 1€ zaplatite ve vysledku za kompletni hru nekolikanasobek ceny bezne hry to je potom free *1*
-
Mimochodem, kdo si dneska vzpomena na M$ flight? Ne, neni rec o FSX, ale o jeho "nasledovnikovi" ... A ma presne totozny problem. Nikdo o to nestoji. Taky "f2p". Zadarmo k dizpozici dve letadla a jeden ostrov ... a za dalsi letadlo chteli $40 ... proste lol.
Takze problem je dlouhodoby a tyka se vseho co od M$ pochazi. Sak viz uzasne vyhodny najem office, odesilani lokalniho hledani do M$ a distribuce reklam ve win 8 ... -
Sice jsem to už zmínil v komentářích k bleskovkám, ale když už je tu článek o AoE, tak to tu ještě jednou zmíním. AoE II HD se dočká nového datadisku s názvem The Forgotten, které slibuje nové národy (mimo jiné Slovany), kampaně, vylepšenou UI a mnoho dalšího. Více v oficiálním oznámení: http://steamcommunity.com/app/221380/discussions/1/864976115141842643/
-
-
Nový datadisk po kolika letech - po třinácti ! Sice engine s grafickým tuningem (boost pack na Pionýra ) ale s křížkem po funusu a tuším že se opět někdo z komunity ozve o jakémsi vykrádání bezplatných modů . Ale co už , když si musí vydavatel vydělávat vykrádáním hrobů svých letitých mrtvol ...
-
-
da se to u nas vubec spustit? mne to ukazuje ze tento region neni podporovany
-
Hlavní problém byl Games for Windows - kdyz jsem chtel hra ve hře coop tak jsem musel vypínat antivirus jinak to hodilo error *15* Po Steamu přišel patch ktery hru udělal strašně hardcore a uz jsem si tu hru nedokázal uzit, zajimave tohle tam nezminuje přitom to byl duvod proč polovina hraču odešla...
-
Chcel som to vtedy skusit, ale nepodarilo sa mi ani registrovat. Stale ma to odbijalo tym, ze som nepodporovany region ci co.
-
-
Já to před asi půl rokem zkusil hrát. Žádné problémy jsem s hrou neměl, dokonce mě i bavila. Bohužel jsem ji musel opustit kvůli nedostatku času. Za zkoušku určitě stojí.
-
To ale není hrou, za to může GFW.
-
-
A koho zajima co za to muze? To je asi tak stejny, jako kdyby sis koupi skodovku, nesla nastartovat a oni by ti rikali, ze za to nemuzou, ze za to muze dodavatel motoru ...
-
-
-
hra by to sama o sobě špatná nebyla ale nikdy sem neviděl horší F2P systém než v aoe online
a to nejsem žádný odpůrce F2P her, vlastně hraju jen je -
-
Ale to vis ze je horsi F2P model, krasny priklad je SWTOR to je takovy hnus,az by jeden blil
-
-
ten sem taky hrál a taky je extrémně špatnej ale pořád mi přijde o trošku lepší (v aoe se nedalo hrát pvp kvůli tem výhodám platících hráču ale v SWTOR to celkem kompenzují)
i když v SWTOR mě taky nepřestává fascinovat ten jejich přistup
než se člověku podaří najít partu lidí třeba na flashpoint tak to muže trvat i hodiny ale místo toho aby motivovaly f2p hráče k tomu je hrát a tim to čekání skrátit tak jim neumožňují používat odměny který se za flashpointy dostávají *1* -
-
ono tam je tech veci vic ... prisel se do HUBu (takovy to misto odkud se leze do tehle misi) a cekali tam +- desitky na to, nez se sejdou aby si splnili Qst. Tak sem jim rek, ze je protahnu ... a nejvetsi prd…el nakonec ... nemoh sem jim dat posbirany veci ... proste jako free hrac nemuzu nikomu (ani platicimu) nic dat ... to ty platici jiste potesi.
-
Me to udivuje taky. Ta hra (swtor) trpi znacnym nedostatkem hracu a f2p hrac je sikanovanej docela krute.
Nedostava za questy boxy s itemama a prachama (to je rekneme mensi problem), nemuze hrat pvp (jen 5 tydne), ma jenom 75% xp prakticky ze vseho (to je docela velkej problem, sub s boostem ma 125% coz je temer 2x tolik).
Nemuze nosit fialovy veci (kvalita veci klasika jak wow - bila zelena modra fialova) to neni velkej problem.
Hrac co to mysli vazne si to proste zaplati, f2p je takovy lepsi demo. Nebo by se dalo rict singlplayer je zdarma. -
-
Viz vejs, tam nejde o to co nemuze free hrac, ale o to, co nemuze vuci tem platicim a tudiz bych je stim jakozto platici hrac poslal osobne doprdele (= nedostanou ani korunu). Co se tyce hrani, tak Qsty na velky potvory (ted nevim jak se to jmenuje, ale je treba slozit 12+) ... sem sel do lv 40 vseho vsudy 2x ... a to vicemene nahodou, protoze jinak je defakto nerealny to slozit. Jako jeste dokazu pochopit, ze me to neteleportuje na misto ... ale ze se nemuzu do Qstu nekde lognout (klido nekde ingame u nejaky cedule stylem "necjam se najmout ..." pokud to ma byt kvuli atmosfere) ... a ocekavam, ze jakmile je dost lidi, tak jim vyskoci hlaska ze jsou ocekavani na planete/souradnicich /... a ne jak chuj neustala vyrvavat do chatu.
-
-
-
Zas na obhajobu SWtoru, kdyz zaplatis premko mas vicemene temer vsechno unlocknuty + 500 ingame shop meny za mesic na kupovani ptakovin.
Tohle ti vetsina f2p/p2w her nenabizi. -
-
Mno ... vetsina ... snad uplne vsehcny jiny hry ... kdyz prestanes platit, tak ti nechaji to, co si nahral. V swtor prijde o fialovou vybavu - respektive nejrijdes, ale nemuzes ji pouzivat ... dokud si na to nekoupis pas ... a takhle je to se spoustou veci.
-
-
Zajimavy, a proto ma moje 50tka na sobe vsechny veci fialovy i kdyz nemam zaplaceno a na tech vecech je napsany Authorized by previous subscription, nebo tak neco. *7* Zas vymejslet piczoviny si nemusis. O nic neprijdes.
-
-
-
-
-
Ja napriklad som tu hru ani nevyskušal a to osm fanušik AoE. Ale ked mi ponukaju dve rasy iba... tak to som si hned myslel, že niečo nie je v poriadku. System ala LoL... chces vsetky jednotky / herov / narody ? Zaplat si.
V Dote to vymysleli najlepšie. Všetko free a platiš len za kozmeticke predmety, ktore ti su pravdupovediac k hovnu, iba si "krajší".
Bohužiaľ na to prišli neskoro. -
-
System ala LoL? V LoL taky nemusis za nic platit pokud nechces. Platis taky jen za "kosmeticke" upravy.....
-
-
Naposled kdyz jsem hral LoL, tak byli herove locknuti a k dispozici nejaka weekly rotace. A kdyz jsi nejakyho chtel tak bud koupit nebo vygrindit. A vzhledem k tomu ze reagujes na nekoho kdo pise "kdyz chces VSECHNY" tak doporucuju zacit myslet. *7*
-
-
tak to je presne to, co rika ten pred tebou. V LoLku platis za kosmeticke veci, vse ostatni (vcetne VSECH hrdinu) lze ziskat hranim.
-
-
Blbost, není to kompletně free, jste jen všichni naivní. Koukni se kolik je tam hrdinů a kolik jich většina stojí. Herní měnou si na všechny nemáš šanci vydělat když nehraješ 6 her denně...
-
Tak pro blbecky naposled. bn mluvi o systemu ala Dota 2, kde mas vsechno odemceny od zacatku oproti systemu LoL, kde to musis vygrindit nebo koupit. Uz chapes?
-
-
-
-
-
mne se líbil ten kreslenej vizuál a hrálo se to taky dobre. ale meli to cele udelat jinak jen nevim jak