Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to som zvedavy, na tychto online hrach mi vadi ze ty co zacali skorej maju obrovsku vyhodu, ty co si platia za bonusy maju tiez vyodu. Dufam ze to zas nebude riesene ako tie klasicke online strategie ze jedna budova sa bude stavat 3 dni a pod ale ze to bude o hrani a nie o cakani. Dufam ze to bude mat aj daky koniec, nie do nekonecna a nezmyselne... Aj bitvy mezdi skutocnymi hracmi dufam budu; a som fakt zvedavy ci z toho nebude nieco ako travian 2.0 lebo travian ma nebavil vobec.
  • Morderon
    Dostal jsem pozvánku do bety ale ta mě nešla protože hra není přístupná pro Českou Republiku, já nevim ale jste si jistí že full verze bude?
    • zajimavy ze jsem z cesky republiky a ja stejne jako kamosi s kteryma hrajeme nam to jde :) jeste pred par dny se slo normalne zaregistrovat a clienta stahnout pres Windows Games for Live . Ted uz to tam bohuzel neni ani registrovat se nedá
  • AoE II jsem mel opravdu rad s touto hrou jsem vlastne zacinal moje prvni rts ,ale kdyz vidim tohle, tak ne dekuji opravdu nemam zajem
  • Kr.Pa
    proč to vypadá jako settlers 4 ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit