Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudu se hadat jestli je to pravda nebo ne. Kazdy hraje jinym stylem a ne kazdy touzi co nejrychleji dohrat. Koneckoncu ja jsem skutecny cas nikdy nestopoval. Je to jen odhad a jestli lpis na presnosti,tak ti nevyhovim. Hlavni je fakt ze lidem Win Live pada.
  • smejki
    tak jsem to zkusil. to není free-to-play ale kup-si-po-částech. no thanks
  • Prave ze je. Travian s Aoe mezihrama
  • mam pocit jen ja, nebo nejvetsi problem teto hry games for windows live? uz nekolikrat sem si chtel koupit nejaky ten pack, ktery hra neustale vnucuje :) ale po kazde me tato uzasna sluzba vyhodila chybu s tim, ze nelze ziskat potrebne udaje.
  • Nainstaloval, registroval som si GFWL a tadaaaa, som Slovak, takze mam smolu? WTF!
    Presiel som fora a zistil som, ze nepodporuju Slovensko. Prislo mi to ako blbost. No nic spravil som si druhy account a dal som, ze som z US. Ano hra ma pustila prihlasit sa, pri nacitani do hry mi vsak napisalo, ze mam smolu. Ze vraj ten ucet, z ktoreho som prihlaseny neexistuje. Co to ma akoze byt? Googlil som a zistil som, ze niesom jediny, kto ma take problemy.
    No a hru, ktoru som mal chut si odskusat som poslal prec z disku. A to chcu este poplatky, nech si to strcia do prd*le.
  • Nebudu nekomu plati za neco co nefunguje ani na 20%, pretizeny servery, multiplayer je coop pro dva hrace ikdyz to je online haha, mikrosoft doufam win8 dopadne lepe :D
  • lol delas si prdel? AoE1 ze nebyl zadny zazrak v ty dobe to byla pecka jako nikde nic. BEST STRATEGIE. 7/10? Kdyz tam magori ani nedaji poradny multiplayer, OMFG jak tam muze dat nekdo multak jen pro dva lidi to je blbost.
  • Grafika je kekel to každej vý.
    Je to proste jen klasickej AoE v kokotsky grafice a f2p prvky a proste porovnat/srovnávat to s travienem nejde.
    Mně stačila 1registračka.
  • Graficky je to v podobném stylu, ta antika taky, vylepšování, F2P model. Jasně, gró hry je RTS, proto píšu "promakanější" ve smyslu - v Travianu pošleš 3 pálkaře a čekáš, jak si povedou. Tady je můžeš ovládat:-) Ale neber to jako trolování, nechci Ti hru ošklivit, jen se ptám, protože jsem nehrál (chtělo to po mně asi 3 registrace).
  • Tak sry, ale porovnávat toto s travianem tak jsi upadl na hlavu.
  • Ehm, není tohle nakonec jen o něco promakanější Travian? :-d
  • :D A vy už neberte ty drogy nebo se z toho zblázníte *15*
  • xxxdarthvaderxxx
    error 404 life not found
  • Cos čekal po zaplacené recenzi Deus Exu a následného 90 minutového chvalozpěvu v podcastu, který málem pokračoval i tento týden?
  • vs AI nebo vs jinym lidem ofc
  • Stacil by skirmish, proste parta lidi proti AI nebo parta lidi proti kompu a hra by mela o 1000% vetsi replayabilitu. Jenze nejakou zahadou uz dneska nejde to co slo kdysi *11*
  • 21. lvl za Egypt a nastupuje těžký stereotyp :/ .. je to fajn, ale 8/10? :q
  • mimochodem...nemohli by jste už konečně toho hlupáka Vojtíška vykopat? ať si ty svý stupidní recenze a hodnocení nacpe někam
  • rofl...8...neberte úplatky, neberte úplatky, nebo se z toho zbláznite, tahle proslavená hláška z jednoho klasického českého filmu myslím zcela vystihuje situaci

a pak ještě-CHCE SE MI ZVRACET
  • Nikde v recenzi není psáno, že hra vyžaduje Games for Windows Live. Chtěl jsem si to vyzkoušet, ale tohle prostě nepřekousnu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit